Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bizde de öyle. Ben hissediyorum 16. Haftadan beri bariz de. Eşim daha hiç hissedemedi. Eşim elini koyunca hareket ediyosa da duruyor dkdjgj nasip. Bekliyoruz babaya da bi tekme bakalım.

Kızlar merhaba 16 hafta olup bebişi erkek olan var mı ya ben daha cinsiyet öğrenemedim 17+3 ama Bi kız Bi erkek öyle merakla bekliyoruz resmi koydum belki fikriniz olur sizin ultrasonlar nasıldı bu haftada

Eklentiler

• 1000080521.webp
    1000080521.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 54
Ben klasik bişey aldım canım bunu cok kullanamıcak muhtemelen 7-8 ay kadar anca. Daha sonra kız kardeşimn ahşap tütülü olanı alıcam😂 odasında yatırabilirsemde orada yatar zaten. Benim aldıgım model bu. Ebebekten baby plus - safe side anne yanı beşiği.Eki Görüntüle 3569316
Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah canım 🥰🥰

Ben klasik bişey aldım canım bunu cok kullanamıcak muhtemelen 7-8 ay kadar anca. Daha sonra kız kardeşimn ahşap tütülü olanı alıcam😂 odasında yatırabilirsemde orada yatar zaten. Benim aldıgım model bu. Ebebekten baby plus - safe side anne yanı beşiği.Eki Görüntüle 3569316
Bende bu anne yanını arkadaşımdan alıcam uzun süre kullanmayacağım için. Park yatak alıcam henüz çocuğuma ayrı oda yapma için odam yok 🤣 en azından park yatak 2 yaşına kadar götürüyor.

Hanımlar selam, ilk hareketlerini nerede hissettiniz.

Benim göbek deliğimin çok altında tam rahmin üstünde oluyor. V kısmının bittiği yerde. Biraz korkrum eşi aşşağıda demişlerdi daha önce. Acaba onunla ilgili mi yoksa sizler de orada mı hissetiniz kıpırtıları 🤦‍♀️🥹
Ben genelde göbek deliğimin 4 parmak altında hissediyordum daha yeni yeni göbek deliği hizasında hissetmeye başladım😊 çok net hissediyorum artık aslında ama dışardan asla belli olmuyor. Plasenta ön duvardaymış sanırım ondan belli olmuyor 🫠

Bende bu anne yanını arkadaşımdan alıcam uzun süre kullanmayacağım için. Park yatak alıcam henüz çocuğuma ayrı oda yapma için odam yok 🤣 en azından park yatak 2 yaşına kadar götürüyor.
Evet canım mantıklı benim müsait odam var odasını doğmadan yapıcaz nasip olursa inşallah.
Beşiiğide kardeşimde olmasa bende bunu hiç almazdım direk büyük bişey alırdım.
Bu anne yanını abimin eşi kullandı cok memnundu.

Herkese merhaba lütfen 🙏 bana yardımcı olur musunuz 5-10 mart arası regliydim 14 martta hsg çekildim t rahim teşhsii koydu doktor ve ameliyat yapacağız dedi nisan ayı reglimden sonra ameliyat olacağım . 20 mart yumurtlama gördüm yumurtlama günlerimde ilişki oldu yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var . Bugün reglime 3 gün var prodoctor testin silik çizgi çıktı fotoğrafta çok net değil ama gözle görülebiliyor. Doktor hamile kalırsan bu ay yakından takip edece z düşük riskin olacak demişti çok korkuyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3004.webp
    IMG_3004.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 38
Ben genelde göbek deliğimin 4 parmak altında hissediyordum daha yeni yeni göbek deliği hizasında hissetmeye başladım😊 çok net hissediyorum artık aslında ama dışardan asla belli olmuyor. Plasenta ön duvardaymış sanırım ondan belli olmuyor 🫠
Benimde aynı yerlerde ve her gün daha net 🥹❤️

Ay hangi modeli tercih ettin? Ben bir türlü karar veremiyorum içim tütülü minnoş bi şey istiyor ama iki türlü masraf olur mu hemen büyür mü diye de düşünüyorum 😅 çok kararsızım
Anne yanı kısa süre kullanılıyor evet ama olmazsa olmaz, mutlaka alın bence. Ben ikinci el aldım zaten tertemiz oluyorlar her türlü. İlk kızımda da ikinci el kullanmıştım

Anne yanı kısa süre kullanılıyor evet ama olmazsa olmaz, mutlaka alın bence. Ben ikinci el aldım zaten tertemiz oluyorlar her türlü. İlk kızımda da ikinci el kullanmıştım
İnternette çok uygun modeller gördüm ben de onları bir yıl rahat kullanırım 😊 odayı ayırma işleri kaç yaşından sonra oluyor tam bilmiyorum ama odası olursa kaliteli bi şey alırım diyorum ben de 😅

Ben gideceğim araba ile Rize’ye 🤣 Perşembe akşam yola çıkıyoruz bakalım nasıl bir süreç beni bekliyorum

7. Haftamda 15 saatlik uçak yolculuğu yaptım, 21. Haftamda da yine aynı şekilde 15 saatlik ama beklemelerle falan 22 saati buluyor, herhangi bir sorun yaşamadım, doktorum da sorun olmaz dedi.

Kaç saat kadar edeceksiniz? Uçak seyahati olduğu için ve haftanız da gayet uygun görünüyor rahat olur.. arada kalkıp adımlamak yürümek gerekiyor. Yurtdışı uçuşlarında da uçak gayet bunun için uygun. 1.5-2 saatte bir hareket ederseniz bir sorun olmaz insallah 🙏🏻 arabayla seyahatte de aynı şekilde durmak gerekiyor hareket etmek için ben öyle de bir uzun seyahat yapmıştım arka koltuğa full uzanmıştım önde oturmadım mesela öyle şişkinlik vs de olmamıştı 7. Ayimda

16 haftalıkken, 1 hafta içinde 2 uçuş yaptım. Sorun yaşamadım çok şükür

Bu konuda ben de biraz kaygılıyım. Cuma günü uçağa binmem gerekiyor. 23. haftamdayım. Tecrübesi olan oldu mu sakıncası var mı ya
Kızlar buraya sorduktan sonra bir daha bakma fırsatım olmadı birçok cevap gelmiş hepinize teşekkür ederim. Biraz geç oldu ama 😄 4,5 saat gidiş 4,5 saat dönüş uçak yolculuğu yaptım hiçbir sorun yaşamadım şimdilik. Doktorum da sorun olmayacağını söylemişti gitmeden. Uçakta arada kalktım dolaştım el ayak bileklerimi vs çevirdim kan dolaşımı için.

Kızlar buraya sorduktan sonra bir daha bakma fırsatım olmadı birçok cevap gelmiş hepinize teşekkür ederim. Biraz geç oldu ama 😄 4,5 saat gidiş 4,5 saat dönüş uçak yolculuğu yaptım hiçbir sorun yaşamadım şimdilik. Doktorum da sorun olmayacağını söylemişti gitmeden. Uçakta arada kalktım dolaştım el ayak bileklerimi vs çevirdim kan dolaşımı için.
Sen dönene kadar bir kaçımız doğurmuş olacaktı az kalsın :KK70:

Uçak yolculuğum 3 saate yakındı ayaklarım şişti baya, bir de çok su içemedim tuvaletim gelmesin diye o yüzden ödemlerim oldu biraz. Onun dışında ben de sıkıntı yaşamadım

Back
X