Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugun yaptırdım ılk gebelıgımde gebelik şekeri çıktığı için erken yaptılar. Sonuç yarın çıkacak ama Türkiye’de böyle bir zorunluluk yokmuş Türkiye’de olsam yaptırmazdım yani.bence aclık tokluk sekerınıze baktırın.verdıklerı glikoz gercekten igrençKızlar şeker yüklemesi yaptırcakmısınız? Ben kararsız kaldım bu konuda
Teşekkür ederim yeni bakabildim o gece acile gittim bir sorun yok dedi ama idrar yolunda enfeksiyon gibi bir şey çıktı enfeksiyon da değil aslında bir kaç değer farklı çıktı sanırım böbreklerden o da kasılma yaparmış susuzluk üşütmek vs olabilir bol su iç dedi doktorCanım Normal değil ancak tehlikeli de olmayabilir. Ne yedin onu düşün? Nohut soda f, fazla kaçamak vs bol et?? Yediklerinden kasılıyor olabilir onu sancı sanabilirsin.. bol suç iç dinlen bekle uzun süre yemek yeme bence geçmezse tabiki doktora gidersin
..ama yine de emin olmak için doktora gidebilirsin ben çok kötü değilsen diye belki yemeklerdendir diye düşündüm
Sizin nasıl kasılma benim bu gebelikte ilk defa oldu başladı saatlerce hafif hafif aralıksız sürdü tahlil sonucum idrar biraz değerler farklı çıktı üşütme ya da susuzluktan etkilenmiş olabilir dedi beni yine de huzursuz etti belki ilkinde de erkenden hissediyordum ama ben sancının ne olduğunu bilmiyordum biraz geç öğrendim ilkinde de kasılmanın sancı olduğunu o hissinBenim ilkinde de şimdi de erken başladı kasılmalarım yorgunluk susuzluk gibi şeyler diyorlar da tamamen rahimle alakalı. Dinlenmek gerekiyor bol bol.
Bende çok çabuk vermiştim kilomu ama ilk doğumdan çıktığımda karnım olduğu gibi duruyordu aklım çıktı ya böyle kalırsam diyeVeririz yine sıkma canını
Ben yemesem de bünyem böyle iki hamileliğimde aşırı kilo tutuyor vücudum doğumdan sonra hepsi gidiyor bu da farklı olmaz diye düşünüyorum :/
Anladım inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz ben bugun kan verdim fetal DNA yaptırdım sonuç beklicem artıkŞuan için yok yaptirmadim ilerleyen zamanlarda durumu Dr beraber değerlendireceğiz öyle konuştuk.
Erkenten kıza dönen çok duymadım. Kızdan erkeğe dönenler oluyor
Ben ilk hamileliğimde yaptırdım ama bu sefer yaptırsam mı yaptırmasam mı bilmiyorumKızlar şeker yüklemesi yaptırcakmısınız? Ben kararsız kaldım bu konuda
Bence sonradan değişmez baya da büyümüş bebiş
Kızlar bu süreçte kaç kilo aldınız? Ben 2 kğ almışım![]()
Kızlar bu süreçte kaç kilo aldınız? Ben 2 kğ almı
Bn yaptırmayı düşünmüyorum ilk gebeliğimde de yaptırmamıştım. Açlık ve tokluk şekerimi ölçtürmüstümKızlar şeker yüklemesi yaptırcakmısınız? Ben kararsız kaldım bu konuda
Korkunç bencede ben tercih etmem ama Zaten normal doğum yaptım, sezeryan olsaydım eğer genel anestezi isterdim. Ancak birkaç kişi estetik ameliyatından uyanamadı o yüzden korktum da bilmiyorum hep bir risk varSpinal daha hafif ama canlı canlı yapıyolar korkunç değil mi
Ben yaptırmayacağımKızlar şeker yüklemesi yaptırcakmısınız? Ben kararsız kaldım bu konuda
Onların kan değerlerine bakmamışlar sanırım hastane ve doktorunuz iyi olursa sorun olmaz inşallah en güzeli normal doğum ama ben korkuyorum açıkçasıKorkunç bencede ben tercih etmem ama Zaten normal doğum yaptım, sezeryan olsaydım eğer genel anestezi isterdim. Ancak birkaç kişi estetik ameliyatından uyanamadı o yüzden korktum da bilmiyorum hep bir risk var![]()
Ben yaptıracağımKızlar şeker yüklemesi yaptırcakmısınız? Ben kararsız kaldım bu konuda
MerhabaEvt ıngılteredeyım.Nift yaptırdım evet yanı fetal dna sukur temız geldı sız yaptırdınız mı?katılıyorum en dusuk ıhtımal bıle ınsanı korkutuyor elde olan bır sey degıl
MerhabaMerhababen de İngiltere’deyim. Kaç haftalık hamilesin? Ben daha ilk ultrasona bile giremedim. 12 haftalık oldum. 11 Nisan’da ilk scan. Ekim grubundayım aslında ama bu burayı bi okuyayım dedim sana rastlayınca sevindim
şimdiye kadar hangi aşamalardan geçtin, daha önce burda doğum yaptın mı? Biraz anlatabilir misin? Malum farklı bir ülkedeyiz. Her şey farklı ilerliyor. Bir de benim ilk gebeliğim, kafamda ister istemez sorular dönüyor
![]()