Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    31
Valla canım 10 güne kadar ücretsiz randevu hakkım var, tabiki onu kullancam😂 tam 10. Gününde gidicem cinsiyet için tekrar
Evet büyüdüler benimkinin haftası ilerde çıktı biraz 15+2
112 gram diyince doktor şaşırdım
Maşallah benimde sat'a göre 4 gün kadar büyük çıkıyor. 14+4 gibi çıkıyor. Gr kadar söylemiş ben sormadım daha erken diye düşündüm 😁 evet git git o gune kadar dayanabilirsen 😄

Canim herkese söyleme haftasi ilerde olduğunu nazar değer 💙İnşallah belli olur ben bi kaç parça biseyler aldim oğluşuma civilde indirim vardi erken ama dayanamadim😂
Bende yarin büyük pazara gidicem ogluşum için yeni doğan bişeyler almak istiyorum. En azından çorap olur zibin olur 😄

merhaba ben medipol bahçelievler’de asiye uzuna gidiyorum düşük riskim vardı çok güzel ilgilendi sağ olsun çok memnunum reyhan hanıma haftaya ikili tarama için gideceğim onu da bilemiyorum ama deneyimleyeceğim
Reyhan hoca iyi bi doktor ama pek guleryuzlu değil cok ciddi bi doktor🙂

Bende yarin büyük pazara gidicem ogluşum için yeni doğan bişeyler almak istiyorum. En azından çorap olur zibin olur 😄
Ben zibinlarini aldim şimdilik eşim alma başka bisey erken nolur nolmz dedi biraz daha zaman gecsin digerlerinide alirim indirim girdikçe🙂

Su aşırı midemi bulandırıyor 🥲🥲 ilaçları bi yudum ile yutuyorum. 12+ 2 mide bulantılarım azdırdı yine, yorgun hissediyorum. Ama yine de aç karnına kusmak daha zorluyor mide asidi boğazımı yakıyor, bu yüzden bir şeyler yemeye çalışıyorm. 🥲🥲 Allah yardımcımız olsun.
Kiskaniyorm rahat gecenleri yaaa🙂🙂 canm neler cekio kusacam die yiyemiyorm.

Selamlar hamişler nasılsınız ? Cinsiyeti öğrenenler ne zaman öğrendi cuma günü gideceğim kontrole öğrenebilecek miyim acaba merakla o günü bekliyorum 🌸🐣

Gönlünden geçen neyse o olsun inşallah ❤️ sağlıklı olması da en büyük temennimiz tabi :)
Ahhh ahhh amin inşallah 💖🥹 hep kız hissettim bu zamana kadar gönlümden de kız geçti bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin, gelsinler de anne olarak ne isteriz başka

Canim herkese söyleme haftasi ilerde olduğunu nazar değer 💙İnşallah belli olur ben bi kaç parça biseyler aldim oğluşuma civilde indirim vardi erken ama dayanamadim😂
Üf ben de neler aldım bir bilseniz hahah 😂😂 almam diyip almam da ne bileyim yani pek istikrarlı çıktım gerçekten 😅😬

Bende kendimi frenlemeye çalişiyorum ama nafile 😂😂sanirim bi kac aya herseyi tamam olck bu gidisle
Haha aynıyız 😅 yani tek seferde alınamaz hepsini zamana yaymak lazım. Benim de ıbık zıbıklar biter birkaç aya. Sonrasında sadece yatak odası kalır bebek arabası falan onlar da zaman alcak çok iş varmış valla ya

Bende de rennie duo ve Prilam var ikisi de fayda etmiyor ben de çok ilaç kullanmamaya çalışıyorum nasılsa yaramıyor işe
Çok kötüydüm prilam verdi doktor 1 kere kullandım kullandıktan sonra çok daha kötü oldum bir daha kullanmadım kendi kendine geçti suan şükür daha iyi gidiyorum

Back
X