Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
İnternette çok uygun modeller gördüm ben de onları bir yıl rahat kullanırım 😊 odayı ayırma işleri kaç yaşından sonra oluyor tam bilmiyorum ama odası olursa kaliteli bi şey alırım diyorum ben de 😅
Ben kızımda 1 yaşında ayırmıştım🥰 çocuktan çocuğa değişir muhakkak yaşayarak öğrenmek en iyisi💜

Merhaba canım, ben yaptırdım aynı şekilde demir takviyesi aldığım halde değerlerim çok düşmüş. Doktorum da doğumda sıkıntı olmasın kan falan gerekebilir diyince iki poşet kan gibi serum yedim. Alerjiniz var mı diye bakılıyor ilk taktıklarında sonra kontrollü bi şekilde veriyorlar. Ben çok şükür bi sıkıntı yaşamadım
Yarın da ben yaptıracağım insallah bakalım. İlk doğumumdan sonra benim kan kaybım çok olmuştu ve bayılmıştım yürümeye kalktığım an. O zaman da kan serumu almıştım alerji olmamıştı sanırım..

Ben klasik bişey aldım canım bunu cok kullanamıcak muhtemelen 7-8 ay kadar anca. Daha sonra kız kardeşimn ahşap tütülü olanı alıcam😂 odasında yatırabilirsemde orada yatar zaten. Benim aldıgım model bu. Ebebekten baby plus - safe side anne yanı beşiği.Eki Görüntüle 3569316
Ahsap tutulu olanlar da uzun süre kullanılamıyor.. Montessori cinsi odada en kullanışlısi oluyor bence.

Kızlar merhaba 16 hafta olup bebişi erkek olan var mı ya ben daha cinsiyet öğrenemedim 17+3 ama Bi kız Bi erkek öyle merakla bekliyoruz resmi koydum belki fikriniz olur sizin ultrasonlar nasıldı bu haftada
Ben erkeğe benzettim canım ❤️

Herkese merhaba lütfen 🙏 bana yardımcı olur musunuz 5-10 mart arası regliydim 14 martta hsg çekildim t rahim teşhsii koydu doktor ve ameliyat yapacağız dedi nisan ayı reglimden sonra ameliyat olacağım . 20 mart yumurtlama gördüm yumurtlama günlerimde ilişki oldu yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var . Bugün reglime 3 gün var prodoctor testin silik çizgi çıktı fotoğrafta çok net değil ama gözle görülebiliyor. Doktor hamile kalırsan bu ay yakından takip edece z düşük riskin olacak demişti çok korkuyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olur musunuz
Canım bana negatif gibi geldi bu testler sanki. Ama sen emin olmak için iki gün ara ile tekrarla. Madem yakın takip gerekiyor ❤️

Ahsap tutulu olanlar da uzun süre kullanılamıyor.. Montessori cinsi odada en kullanışlısi oluyor bence.
Kendi Odası montessori olucak inşallah.
Ahşapt cibinlikli bir model ve büyük kardeşim 3 yıl kullandı kızında gayette uzun bir süre. Bunu yanıma alıcam odasına değil.

Bugun gittim kızmış 🫣 şimdiye kadar erkek denmişti Bi tuhaf oldum erkek benimsedim isim bile bulduk eşimle 🥲🫣
Sağlıklı olsun ins 🥰 banada erkek dendi bu zamana kadar ben artık erkeği kabullendim yanlış anlaşılmasın ama ileriyi düşündükçe boyca benden uzun yapılı birbirine arkaçıkan 4 erkek çocuğu arkamda olacak diye kendimi teselli ediyorum yada 3unu yatakta boğuşurken izlediğimde bu 3une de 4. Erkek yakışır diyorum ama detaylı ultrasonda kız deseler sanırım havalara ucarim farklı bir meyve olması hasebiyle 😅ama biz ilk çocuktan itibaren esimle birlikte hep kız çocuğu çok istedik rabbim bu yüzden vermedi diyoruz 😂

Sağlıklı olsun ins 🥰 banada erkek dendi bu zamana kadar ben artık erkeği kabullendim yanlış anlaşılmasın ama ileriyi düşündükçe boyca benden uzun yapılı birbirine arkaçıkan 4 erkek çocuğu arkamda olacak diye kendimi teselli ediyorum yada 3unu yatakta boğuşurken izlediğimde bu 3une de 4. Erkek yakışır diyorum ama detaylı ultrasonda kız deseler sanırım havalara ucarim farklı bir meyve olması hasebiyle 😅ama biz ilk çocuktan itibaren esimle birlikte hep kız çocuğu çok istedik rabbim bu yüzden vermedi diyoruz 😂
sizi anlıyorum Benim de bir kızım vardı 2 kızım oluyor ama belki detaylıda değişir 🫣

sizi anlıyorum Benim de bir kızım vardı 2 kızım oluyor ama belki detaylıda değişir 🫣
Rabbim herkese evlat sevgisini yaşatsın hayırlı bir şekilde de iki meyveden de tattirsin 🥰ben tadamadim tadamam da bu vakitten sonra çünkü artık baglatacagim tuplerimi ama rabbim bana hayırlı gelinler nasip etsin..kendi anneleri gibi olamam mutlak ama rabbim iki taraf içinde sevgi tohumlarini yesertsin 😂

Rabbim herkese evlat sevgisini yaşatsın hayırlı bir şekilde de iki meyveden de tattirsin 🥰ben tadamadim tadamam da bu vakitten sonra çünkü artık baglatacagim tuplerimi ama rabbim bana hayırlı gelinler nasip etsin..kendi anneleri gibi olamam mutlak ama rabbim iki taraf içinde sevgi tohumlarini yesertsin 😂
Amin hakkımızda güzel olanı rabbim gönlümüze razı eylesin ❤️

Bugun gittim kızmış 🫣 şimdiye kadar erkek denmişti Bi tuhaf oldum erkek benimsedim isim bile bulduk eşimle 🥲🫣
Ahahah bana da hep kıza benziyor dediler ben detaylı ultrasona kadar bekledim ekin olmak için ❤️ detaylida kız olarak netleşti. Tüm organlar net göründüğü için daha doğru bir şey soyleyebiliyorlar. Siz gene de detaylida kadar bekleyin derim 🥰

Ahahah bana da hep kıza benziyor dediler ben detaylı ultrasona kadar bekledim ekin olmak için ❤️ detaylida kız olarak netleşti. Tüm organlar net göründüğü için daha doğru bir şey soyleyebiliyorlar. Siz gene de detaylida kadar bekleyin derim 🥰
Kaçıncı haftada detaylı ya girdiniz

Back
X