- 2 Aralık 2024
- 131
- 147
- 18
Şükür en kötüsü bu olsunUçak yolculuğum 3 saate yakındı ayaklarım şişti baya, bir de çok su içemedim tuvaletim gelmesin diye o yüzden ödemlerim oldu biraz. Onun dışında ben de sıkıntı yaşamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür en kötüsü bu olsunUçak yolculuğum 3 saate yakındı ayaklarım şişti baya, bir de çok su içemedim tuvaletim gelmesin diye o yüzden ödemlerim oldu biraz. Onun dışında ben de sıkıntı yaşamadım
Ben kızımda 1 yaşında ayırmıştımİnternette çok uygun modeller gördüm ben de onları bir yıl rahat kullanırımodayı ayırma işleri kaç yaşından sonra oluyor tam bilmiyorum ama odası olursa kaliteli bi şey alırım diyorum ben de
![]()
Yarın da ben yaptıracağım insallah bakalım. İlk doğumumdan sonra benim kan kaybım çok olmuştu ve bayılmıştım yürümeye kalktığım an. O zaman da kan serumu almıştım alerji olmamıştı sanırım..Merhaba canım, ben yaptırdım aynı şekilde demir takviyesi aldığım halde değerlerim çok düşmüş. Doktorum da doğumda sıkıntı olmasın kan falan gerekebilir diyince iki poşet kan gibi serum yedim. Alerjiniz var mı diye bakılıyor ilk taktıklarında sonra kontrollü bi şekilde veriyorlar. Ben çok şükür bi sıkıntı yaşamadım
Ahsap tutulu olanlar da uzun süre kullanılamıyor.. Montessori cinsi odada en kullanışlısi oluyor bence.Ben klasik bişey aldım canım bunu cok kullanamıcak muhtemelen 7-8 ay kadar anca. Daha sonra kız kardeşimn ahşap tütülü olanı alıcamodasında yatırabilirsemde orada yatar zaten. Benim aldıgım model bu. Ebebekten baby plus - safe side anne yanı beşiği.Eki Görüntüle 3569316
Ben erkeğe benzettim canımKızlar merhaba 16 hafta olup bebişi erkek olan var mı ya ben daha cinsiyet öğrenemedim 17+3 ama Bi kız Bi erkek öyle merakla bekliyoruz resmi koydum belki fikriniz olur sizin ultrasonlar nasıldı bu haftada
Canım bana negatif gibi geldi bu testler sanki. Ama sen emin olmak için iki gün ara ile tekrarla. Madem yakın takip gerekiyorHerkese merhaba lütfenbana yardımcı olur musunuz 5-10 mart arası regliydim 14 martta hsg çekildim t rahim teşhsii koydu doktor ve ameliyat yapacağız dedi nisan ayı reglimden sonra ameliyat olacağım . 20 mart yumurtlama gördüm yumurtlama günlerimde ilişki oldu yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var . Bugün reglime 3 gün var prodoctor testin silik çizgi çıktı fotoğrafta çok net değil ama gözle görülebiliyor. Doktor hamile kalırsan bu ay yakından takip edece z düşük riskin olacak demişti çok korkuyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olur musunuz
Bugun gittim kızmışBen erkeğe benzettim canım![]()
Bana da 2 hafta üst üste kız demişti doktorum. 20. hafta detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendikBugun gittim kızmışşimdiye kadar erkek denmişti Bi tuhaf oldum erkek benimsedim isim bile bulduk eşimle
![]()
Kendi Odası montessori olucak inşallah.Ahsap tutulu olanlar da uzun süre kullanılamıyor.. Montessori cinsi odada en kullanışlısi oluyor bence.
Sağlıklı olsun insBugun gittim kızmışşimdiye kadar erkek denmişti Bi tuhaf oldum erkek benimsedim isim bile bulduk eşimle
![]()
Ya böyle şeyler duyunca yine erkek beklentisine giriyorumBana da 2 hafta üst üste kız demişti doktorum. 20. hafta detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik![]()
sizi anlıyorum Benim de bir kızım vardı 2 kızım oluyor ama belki detaylıda değişirSağlıklı olsun insbanada erkek dendi bu zamana kadar ben artık erkeği kabullendim yanlış anlaşılmasın ama ileriyi düşündükçe boyca benden uzun yapılı birbirine arkaçıkan 4 erkek çocuğu arkamda olacak diye kendimi teselli ediyorum yada 3unu yatakta boğuşurken izlediğimde bu 3une de 4. Erkek yakışır diyorum ama detaylı ultrasonda kız deseler sanırım havalara ucarim farklı bir meyve olması hasebiyle
ama biz ilk çocuktan itibaren esimle birlikte hep kız çocuğu çok istedik rabbim bu yüzden vermedi diyoruz
![]()
Rabbim herkese evlat sevgisini yaşatsın hayırlı bir şekilde de iki meyveden de tattirsinsizi anlıyorum Benim de bir kızım vardı 2 kızım oluyor ama belki detaylıda değişir![]()
Amin hakkımızda güzel olanı rabbim gönlümüze razı eylesinRabbim herkese evlat sevgisini yaşatsın hayırlı bir şekilde de iki meyveden de tattirsinben tadamadim tadamam da bu vakitten sonra çünkü artık baglatacagim tuplerimi ama rabbim bana hayırlı gelinler nasip etsin..kendi anneleri gibi olamam mutlak ama rabbim iki taraf içinde sevgi tohumlarini yesertsin
![]()
Rabbim ins size de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin erkek cocuguda nasip etsin hayırlısı ile rabbim of dedirttirmesin evlatlarımız içinAmin hakkımızda güzel olanı rabbim gönlümüze razı eylesin![]()
Hangi haftalar kız dendi sizeBana da 2 hafta üst üste kız demişti doktorum. 20. hafta detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik![]()
Ahahah bana da hep kıza benziyor dediler ben detaylı ultrasona kadar bekledim ekin olmak içinBugun gittim kızmışşimdiye kadar erkek denmişti Bi tuhaf oldum erkek benimsedim isim bile bulduk eşimle
![]()
Kaçıncı haftada detaylı ya girdinizAhahah bana da hep kıza benziyor dediler ben detaylı ultrasona kadar bekledim ekin olmak içindetaylida kız olarak netleşti. Tüm organlar net göründüğü için daha doğru bir şey soyleyebiliyorlar. Siz gene de detaylida kadar bekleyin derim
![]()
Hangi haftalar kız dendi size