Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    31
Hayırlı olsun canım zor derken mesela ne gibi zorluklar yasıyorsun?
Kasik agrilarim çok var uykuya doyamıyorum bulantım dahada devam ediyor karnım her an yirtilacak gibi hissediyorum ve şuan karnım aşırı çıkmış

Kasik agrilarim çok var uykuya doyamıyorum bulantım dahada devam ediyor karnım her an yirtilacak gibi hissediyorum ve şuan karnım aşırı çıkmış
İkizde sanırım karın biraz erken büyüyor. benımde gergin suan. Ama ıkı gundur sag alt göbeğimde agrı sızı degısık bişey var. Bende uyuyamıyorum daha sımdıden. Cumaya randevu aldım bi gidicem içim rahat etmedı. Adet sancısı gibi sancım var:(

Ben zibinlarini aldim şimdilik eşim alma başka bisey erken nolur nolmz dedi biraz daha zaman gecsin digerlerinide alirim indirim girdikçe🙂
Evet zaten çogunlugu son aylara birakmali. Ama dün cinsiyeti öğrendiğim için en azından ona özel bir şey almak istedim

Benim belim hep sorunlu bazen hareket bile edemiyorum. Kasık ağrısı da dün gece o kadar çok ağrıdı ki sancı şekline dönüştü böyle korktum, sonra ne oldu bilmiyorum uyumuşum kalktığımda yoktu. Korktum ama arada oluyor.
kızlar belınızde poponuza dogru vuran bır agrı yasayan var mı bıde 14.haftada hala bel kasık agrısı yasayan var mı?

Zaten alt karın bolgem yani bebegin olduğu yer aşırı geriliyor kendini Kas katı ediyor gibi çocuk.
kızlar belınızde poponuza dogru vuran bır agrı yasayan var mı bıde 14.haftada hala bel kasık agrısı yasayan var mı?

Sat'a göre 13+5 öğrendim erkek 😁
Selamlar hamişler nasılsınız ? Cinsiyeti öğrenenler ne zaman öğrendi cuma günü gideceğim kontrole öğrenebilecek miyim acaba merakla o günü bekliyorum 🌸🐣

Benim belim hep sorunlu bazen hareket bile edemiyorum. Kasık ağrısı da dün gece o kadar çok ağrıdı ki sancı şekline dönüştü böyle korktum, sonra ne oldu bilmiyorum uyumuşum kalktığımda yoktu. Korktum ama arada oluyor.
Demekki normal ya hepimiz yasıyoruz hemen hemen aynı seylerı demekki. Ama sancıya dönünce ınsan korkuyo ıste elde degıl

Kaç günde geldi acaba fetal dna sonucu
19 Mart'ta verdim kanı, fetal dna 2 hafta, sma 1 ay dedi doktor bayram sonrasina kalır diye düşünüyorduk, Kıbrıs'ta yaşıyorum ben burda testler İtalya yada İngiltere laboratuvaruna gidiyo, bizimki İtalya'ya gitti, 28 Mart'ta fetal dna sonuç geldi, sma beklemedeyiz😇

19 Mart'ta verdim kanı, fetal dna 2 hafta, sma 1 ay dedi doktor bayram sonrasina kalır diye düşünüyorduk, Kıbrıs'ta yaşıyorum ben burda testler İtalya yada İngiltere laboratuvaruna gidiyo, bizimki İtalya'ya gitti, 28 Mart'ta fetal dna sonuç geldi, sma beklemedeyiz😇
Aaaa sende mi Kıbrıs’ta yaşıyorsun 😂

ay benımde öyle yaa sertleşiyo o alt karnım korkuyorum bazen
Evet ya çok rahatsız edici bir şey. Dr sancın var dedi yani erken doğum mu diyeyim düşük mu diyeyim. Kanama alanı geçti demişti en son ama dün ultrasonda göründü yeniden

Ahhh ahhh amin inşallah 💖🥹 hep kız hissettim bu zamana kadar gönlümden de kız geçti bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin, gelsinler de anne olarak ne isteriz başka
Ben hiç hissetmemiştim sağlığa odaklandığımdan ama fetal i verdikten sonra iki ayrı gecede rüyamda erkek olduğunu gördüm,malum oldu sanırım :D

Evet ya çok rahatsız edici bir şey. Dr sancın var dedi yani erken doğum mu diyeyim düşük mu diyeyim. Kanama alanı geçti demişti en son ama dün ultrasonda göründü yeniden
sen en iyisi kemdini hıc yorma canım ayakta 30dakkadan fazla kalma ama uzun surede yatma oda kramp yapıyo.

Back
X