2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar merhaba 🌸 size bir şey danışmak istiyorum. Benim klinikte bir doktora gidiyorum, detaylı ultrason için ben bakarım eğwr gerekli görürsem gönderirim derim, muayenelerde tek tek bakıyor ama içimde kalır mı acaba detaylı? Sizin fikriniz ne acaba? Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Kızlar merhaba 🌸 size bir şey danışmak istiyorum. Benim klinikte bir doktora gidiyorum, detaylı ultrason için ben bakarım eğwr gerekli görürsem gönderirim derim, muayenelerde tek tek bakıyor ama içimde kalır mı acaba detaylı? Sizin fikriniz ne acaba? Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Perinatolog parmaklarına kadar bakıp sayıyor, bütün organlarına tek tek bakıyor, ölçüyor. Aynı şeyi yapacaksa sorun yok ama öyle detaylı bakmayacaksa bir perinatologa gidin derim.

2 haftadır minik minik hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama son 2 3 gündür daha net hissediyorum çok şükür hatta bu sabah uyanınca baktım karnımın sağ tarafı daha yukarda, orda olduğunu anladım videoya aldım tam o anda da pıt diye vurdu gözle görülür şekilde o kısım hareket etti 🥰 19+4 bugün 😊

2 haftadır minik minik hareketlerini hissetmeye başlamıştım ama son 2 3 gündür daha net hissediyorum çok şükür hatta bu sabah uyanınca baktım karnımın sağ tarafı daha yukarda, orda olduğunu anladım videoya aldım tam o anda da pıt diye vurdu gözle görülür şekilde o kısım hareket etti 🥰 19+4 bugün 😊
Artık hemen hemen her sabah hissedeceksiniz 🤗

Kızlar ya ben sürekli vücudumun her yerinde nabız hissediyorum. Karnımda da bebekleri hissetmek için odaklanıyorum. Yok yine kendi nabızım🙃 nabzımdan bebelerimi hissedemiyorum. Ölçtüğümde öyle aşırı da çıkmıyo ama anlamadım

Kızlar buhar makinesi alan alacak olan var mı? Deerma diye bi marka var f300 modeli. Bir de weewell whc650 var. Bilginiz var mı acaba? Ya da farklı bir öneri
Kızlar bu buhar makinelerini niye alıyorsunuz? Meraktan soruyorum 8 aylık bebeğim var hiç kullanmadım adı da geçmedi ne işe yarıyor bu kadar önemli bişey mi ki daha gebeyken alınıyor bişeyden eksik mi kaldım acaba yaa

Kızlar ya ben sürekli vücudumun her yerinde nabız hissediyorum. Karnımda da bebekleri hissetmek için odaklanıyorum. Yok yine kendi nabızım🙃 nabzımdan bebelerimi hissedemiyorum. Ölçtüğümde öyle aşırı da çıkmıyo ama anlamadım
Bitek bende oluyor sanıyordum kimseye demiyorum gözümde bile bakarken bazen nabiz atıyor anlamadım. hamilelikle bağlantısı mi var acaba sizde öyle diyince 🤭

Bende de çok oluyo o içim rahatladı birinden bunu duymak inşallah normal biseydir 😊

Kızlar selam bebişlerin hareket durumları nasıl benimki çok hareketli değil arada bir hissediyorum yatarken falan pıt pıt atıp geçiyor
Bende öyle yemeklerden sonra hissediyorum bazı günler 3 4 kere bazı günler 1 kere filan anca. Uzanıp kendimi dinlediğimde anca hissediyorum bazen :)

Kızlar bu buhar makinelerini niye alıyorsunuz? Meraktan soruyorum 8 aylık bebeğim var hiç kullanmadım adı da geçmedi ne işe yarıyor bu kadar önemli bişey mi ki daha gebeyken alınıyor bişeyden eksik mi kaldım acaba yaa
Canım benim alerjim var ve nefes alamıyorum. Bu benim hamilelik öncesi bir problemim hep alerji ilacı kullanırdım fakat hamilelikte bu durum iyice arttı ilaç kullanamadığım için. Kendim için zaten istiyordum ortamı nemlendirerek daha rahat nefes almanı sağlıyor. Kuru havası olan nemsiz yerde yaşayanlar için bebeklere de çok tavsiye ediliyor. Özellikle kış bebeklerine. Çünkü kalorifer havayı kurutuyor. Kuru hava akciğer gelişimine negatif etkisi var. Bebeklerin hastalanma meyilini artırabilir. Nemli hava bebeğin de daha rahat nefes almasını ve daha rahat uyku uyumasına yardımcı olur. Elzem olmazsa olmaz bir şey değil belki ama hayatı kolaylaştıran bir şey. Şu an bebek için değil kendim için alacağım çünkü nefes alamıyorum😭

Bitek bende oluyor sanıyordum kimseye demiyorum gözümde bile bakarken bazen nabiz atıyor anlamadım. hamilelikle bağlantısı mi var acaba sizde öyle diyince 🤭
Acaba kan miktarımız arttığı için olabilir mi? Benim de artık tansiyon ölçerken elimdeki damarlar çok şişiyor ve ağrı yapıyor. Daha önce olmazdı hiç öyle ağrı acı falan.

Ben de acaba parmaklarımın ucundaki nabzı mı hissediyorum diye düşünüyordum 😅😂

Back
X