2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bitek bende oluyor sanıyordum kimseye demiyorum gözümde bile bakarken bazen nabiz atıyor anlamadım. hamilelikle bağlantısı mi var acaba sizde öyle diyince 🤭
Nabız normalden fazla atıyo diye heralde ama benim de her yerim pıt pıt. 20+1 im hala bebekleri mi hissettim anlamıyorum🥲

Ben varım :)) dışarda okulda vs olacak diye ödüm kopuyor o yüzden asla idrar tutmuyorum en ufak histe tuvalete gidiyorum
Ben asıl bombayı atıyorum ortaya. Hapşırınca ya da öksürünce idrar kaçıran var mı? Sidikli oldum bu yaştan sonra. Birkaç damla kaçıyor. 🤦‍♀️ Kegel egzersizleri yapmaya başladım, umarım işe yarar.

:) evet canım zeynep hocaya gittim. Sevdim doktoru gayet ilgiliydi . İnşallah iyi haberler alırsın sende canım. Ben eşime benzettim zeynep hocada öyle. Eşimde bana benzetiyo :) zeynep hocada daha etlencek kilo alcak o zaman daha da netleşir dedi . Sağlıkla gelsinler de gerisi mühim değil🙏🏻🥰🥹
Zeynep elmalı mi bahsettiginiz 😁

Canım benim alerjim var ve nefes alamıyorum. Bu benim hamilelik öncesi bir problemim hep alerji ilacı kullanırdım fakat hamilelikte bu durum iyice arttı ilaç kullanamadığım için. Kendim için zaten istiyordum ortamı nemlendirerek daha rahat nefes almanı sağlıyor. Kuru havası olan nemsiz yerde yaşayanlar için bebeklere de çok tavsiye ediliyor. Özellikle kış bebeklerine. Çünkü kalorifer havayı kurutuyor. Kuru hava akciğer gelişimine negatif etkisi var. Bebeklerin hastalanma meyilini artırabilir. Nemli hava bebeğin de daha rahat nefes almasını ve daha rahat uyku uyumasına yardımcı olur. Elzem olmazsa olmaz bir şey değil belki ama hayatı kolaylaştıran bir şey. Şu an bebek için değil kendim için alacağım çünkü nefes alamıyorum😭
Aa çok geçmiş olsun. Tabii kuru hava berbat bişey ama normal iklimi olan yerde alerji durumu da yoksa çok da gerekli bişey değil bence ya illa her bebekli evde olsun diyebileceğimiz bişey değil yani. Bence bi sürü çıtçıtlı atlet almalıyız o paraya ne bileyim 40-50 tane falan alınır herhalde😂 ben bebeğim olduğundan beri en çok bunu kullandım valla bazı şeyler öyle fuzuli alınıyor ki. Cam rende mesela niye alınır hala bilmiyorum çocuk katıya alışsın istiyoruz sonuçta pütür kalsa daha iyi veya meyve süzgeci ne alaka yani meyvenin kendisi yerine suyunu içmiş oluyo saçma sapan. Bazı şeyler bana çok pazarlama harikası geliyo ucuz veya pahalı fark etmiyo

Ben varım :)) dışarda okulda vs olacak diye ödüm kopuyor o yüzden asla idrar tutmuyorum en ufak histe tuvalete gidiyorum
Çok fena ya, ben de çok korkuyorum dışarıda olacak diye. O yüzden dışarı çıkarken günlük ped kullanıyorum. Hormonlardan pelvik taban kaslarımız gevşiyormuş. Düzenli kegel egzersizi yapacağım bakalım. Korkuyorum ilerleyen aylarda daha kötü olur diye.

Aa çok geçmiş olsun. Tabii kuru hava berbat bişey ama normal iklimi olan yerde alerji durumu da yoksa çok da gerekli bişey değil bence ya illa her bebekli evde olsun diyebileceğimiz bişey değil yani. Bence bi sürü çıtçıtlı atlet almalıyız o paraya ne bileyim 40-50 tane falan alınır herhalde😂 ben bebeğim olduğundan beri en çok bunu kullandım valla bazı şeyler öyle fuzuli alınıyor ki. Cam rende mesela niye alınır hala bilmiyorum çocuk katıya alışsın istiyoruz sonuçta pütür kalsa daha iyi veya meyve süzgeci ne alaka yani meyvenin kendisi yerine suyunu içmiş oluyo saçma sapan. Bazı şeyler bana çok pazarlama harikası geliyo ucuz veya pahalı fark etmiyo
Çıtçıtlı atlet çok kullanılıyor o zaman. Bize bunlar lazım. ❤

Çıtçıtlı atlet çok kullanılıyor o zaman. Bize bunlar lazım. ❤
Kullanılıyor valla ya her gün iki tane değişiyoruz biz. Yenidoğan çok lazım değil hemen küçülüyor kış bebelerimiz olacak kısa kol ve uzun kol bolca gider askılılar 6-9 ay gibi lazım olmaya başlayacak daha çok. Bir de penye mendiller çok gidiyor yenidoğanken çok kusuyorlar, sonra 2-3 ay gibi salya akıtmaya başlıyorlar o zaman da kullanılıyor. Ek gıdaya geçince de yemeklerde ağzını ellerini silmek için lazım oluyor. Bazen günde beş altı tane kirletip atıyoruz. Benim her kuruşuna değdi dediğim şey gümüş meme kapakları oldu bu arada alışverişlerim içinde. Sıfır çatlak ve yarayla atlattım ilk zamanları.

Kullanılıyor valla ya her gün iki tane değişiyoruz biz. Yenidoğan çok lazım değil hemen küçülüyor kış bebelerimiz olacak kısa kol ve uzun kol bolca gider askılılar 6-9 ay gibi lazım olmaya başlayacak daha çok. Bir de penye mendiller çok gidiyor yenidoğanken çok kusuyorlar, sonra 2-3 ay gibi salya akıtmaya başlıyorlar o zaman da kullanılıyor. Ek gıdaya geçince de yemeklerde ağzını ellerini silmek için lazım oluyor. Bazen günde beş altı tane kirletip atıyoruz. Benim her kuruşuna değdi dediğim şey gümüş meme kapakları oldu bu arada alışverişlerim içinde. Sıfır çatlak ve yarayla atlattım ilk zamanları.
Gümüş kapaklar aklımda. Teşekkür ederim bilgiler için. 🤗

Kızlar ben çok kötüyüm Bi tuhaflık.hissettim iç camasirima baktım.ve ıslakti ama akıntı değil bildiğiniz su 😔 idrar kaçırdım desem az çok hissederdim elim ayağım titriyor sabah doktora gideceğim ne olur Dua edin enfeksiyondan delinmiş olmasın kesem mahvoldum üzüntüden 😓😓😓😓😓😓 ayrıca ayıptır söylemesi nerden geliyor DİE bir vajinayi kontrol ettim ama.sankin vajina içinde et parcasi var yani şiş gibi yada yeni bir et oluşmuş gibi dahada kötü oldum kafayı yiyeceğim 😓😓😓😓

Back
X