Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende böyle birşey söylemedi canımKendi deneyimime dayanarak şunu söyleyebilirim; normalde çok su içen ve zorlanmayan biriyim. Geçen haftaki kontrolüme çok az şu içerek gitmiştim ve doktor direkt az mı su içtin,kasılman var dedi. Zaten bebeğim de kesenin içinde sıkışmış gibi duruyordu. Bildiğimiz yuvarlak kese yassı basık halde görünüyordu. Burdan suyun ne kadar önemli olduğunu anlatayım :) 3-4 olmasa da en az 2 litre gerçekten önemli
Erkek mi bu bebişşşşşşKızlarrr tahminlerinizi alayııımgittiğim doktor cinsiyeti söylemedi ama ben Türkiye’deki doktoruma attım veeee %80-90 dedi ama nee??? Hadi bi tahmin edin bakalııım kimler bilicek
![]()
Ben kendimin ve hatta yakın arkadaşımın yaşadığı tecrübeyi anlattım,tercih tabi ki sizin :)bende böyle birşey söylemedi canım
Hayırlı haberler inşallahHayır canım 20 gün var kontrolüme beni en başından beri doktorum ayda 1 çağırıyor. Biraz araştırdım referans aralığı girilmediği için otomatik kırmızı çıkıyor sistemde dediler
Arkadaşlar sonuçların nasıl sizce doktoruma ulaşamadım
KızzzErkek mi bu bebişşşşşş![]()
Canım hep çıkıyor ya instagramda falan erkek dediler kız oldu falan diye hiç bilmiyorum inşallah sağlıklıdır gönlüne göre olsunKızzzama değişir mi bilmiyorum ya, %90 bi oran değişir mi sence canım, 13 haftalık oldu
Yok doğrudur ama zaten 1,5 veya 2 litreyi zorluyorum günlük daha fazlası olmuyor . Herkesin bedeni ve su içmesi bir değil . Ben daha önce hiç içemiyordumBen kendimin ve hatta yakın arkadaşımın yaşadığı tecrübeyi anlattım,tercih tabi ki sizin :)
Ay evet bence de değişebilirCanım hep çıkıyor ya instagramda falan erkek dediler kız oldu falan diye hiç bilmiyorum inşallah sağlıklıdır gönlüne göre olsun![]()
Benim doktor da aynısı valla.Benim de tee haftalar önce betaya bakılırken verdiğim tahlilde Allah razı olsun sağlık ocağı her şeye bakmıştı.Başka da tahlil falan vermedim.Tartılma tansiyon ölçme falan da hak getire.Kazıklanıyo muyuz bizSirf doğum konusunda iyi diye devam ediyorum yoksa Hiç iletişim konusunda iyi degil canim ben sormasam hiç bilgi vermiyor
Bide tahlil istemeden demir vitaminn ve d vitamini yazmiş tahlil ypmadan yazmasi garibime gitti Birde şu ana kadar bi kez kan tahlili istendi normlmi 15.haftaya gircm
Özelemi gidiyosunuz siz
Ayni bendede durumlar1 haftadır kendimi zorluyorum bende, işte 1,5lt içmeye. Su içmeyince ağrır başım ki genelde ağrılı başım vardıriçmem gerek ama ben öyle asla 2,5 - 3 litrelere çıkabileceğimi sanmıyorum. 1,5un üstüne akşam da evde birkaç bardak en fazla 2ye tamamlıyorumdur. Gerçekten hiç aram yok suyla. Bugün 1,5 litreyi bile bitiremedim hatta henüz
![]()
Bende hep matara kullanıyorum bardaktan içmeyi unuttum ve matara insana suyu sevdiriyor ben 2-3 senedir öyleyimSevgili su içemeyen arkadaşlar bir tavsiyem olacak size. Ben de gunde 2 bardak uzeri su içemeyen biriydim taa ki bir sene önce 2 lt bir matara alana kadar. Ofiste kullanmaya basladim ve zaten 2 litreyi orada bitiriyordum akşam eve geldiğimde de artık ne kadar içersem ustune kar ama zaten susadigim icin iciyorum artik bir litre hesabi yaparak degil. O yuzden hafta ici mutlaka min 2,5 litre icmis oluyordum fakat evde olduğum hafta sonlari yine max ictigim su 1 litre olunca ve gebelik de baslayinca 2 litrelik matarayi eve de aldım bir tane:) oglen 12’ye kadar 1 litre aksam 5’e kadar 1 litre gibi bir kafaya girince çok da zorlama bir içme olmuyor. O saatten sonra da free caniniz yemegin yanina ustune falan istiyor zaten:) Tavsiye ediyorum.
İnşallah canim
Kefir iciyorum arada ama tiksindim ondanda oyy oyyBalım kefir içmeyi denedin mi, ben akşam kefir içince çok rahat tuvalete çıkıyorum. Dene istersen
İnşallah canim
Kefir iciyorum arada ama tiksindim ondanda oyy oyyBalım kefir içmeyi denedin mi, ben akşam kefir içince çok rahat tuvalete çıkıyorum. Dene istersen
Sendemi özele gidiyosun canimBenim doktor da aynısı valla.Benim de tee haftalar önce betaya bakılırken verdiğim tahlilde Allah razı olsun sağlık ocağı her şeye bakmıştı.Başka da tahlil falan vermedim.Tartılma tansiyon ölçme falan da hak getire.Kazıklanıyo muyuz biz![]()
Kesinlikle yanımda matara veya şişe olması su tüketimimi arttırıyor.Su içer gibi değil de her hangi bir başka içicek içer gibi sürekli su içebiliyorum o zaman.Tek sorun şu bulantılar.Benim kana kana su içesim var hep, içim de çok yanıyor ama biraz fazla içsem bulantımı arttırıyor.Buna çözüm bulamadım maalesefSevgili su içemeyen arkadaşlar bir tavsiyem olacak size. Ben de gunde 2 bardak uzeri su içemeyen biriydim taa ki bir sene önce 2 lt bir matara alana kadar. Ofiste kullanmaya basladim ve zaten 2 litreyi orada bitiriyordum akşam eve geldiğimde de artık ne kadar içersem ustune kar ama zaten susadigim icin iciyorum artik bir litre hesabi yaparak degil. O yuzden hafta ici mutlaka min 2,5 litre icmis oluyordum fakat evde olduğum hafta sonlari yine max ictigim su 1 litre olunca ve gebelik de baslayinca 2 litrelik matarayi eve de aldım bir tane:) oglen 12’ye kadar 1 litre aksam 5’e kadar 1 litre gibi bir kafaya girince çok da zorlama bir içme olmuyor. O saatten sonra da free caniniz yemegin yanina ustune falan istiyor zaten:) Tavsiye ediyorum.
Evet canım ondan dedim kazıklanıyo muyuz diyeİnşallah canim
Kefir iciyorum arada ama tiksindim ondanda oyy oyy
Sendemi özele gidiyosun canim
Canım senin daha çıkmadı mı fetal dna sonucu kaç gün oldu eli kulağında olması lazımCanım hep çıkıyor ya instagramda falan erkek dediler kız oldu falan diye hiç bilmiyorum inşallah sağlıklıdır gönlüne göre olsun![]()