- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.292
- 28
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.681
Korkma canım birşey olmaz inşallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı alırız inşaallah zamanı gelinceAaa bendede sezeryan var miyom ameliyati bana onermedi Allah im nasil olacak bu isler anlamadim insallah canim benim olmasin zor korkuyoruz vallahi herseyden
Çok faydalı oldu teşekkür ederim. Fakat ilk 6 ay ıslak mendil pek önermiyorlar yenidoğana uygun olsa bile. Daha yeni arkadaşımın bebeğine yara yapmış. Yenidoğan bebek temizleme pamukları var ben onları kullanmayı düşünüyorum.Kitaptan çektim kızlar, liste yaparken belki yardımcı olur diye.Eki Görüntüle 3428742 Eki Görüntüle 3428743 Eki Görüntüle 3428746
İnşallah yaşar canım neden kaynaklandığını bilemiyorlar hastalığın ama tansiyon yükselince oluyor o yüzden tuz tüketimi falan önemli diyorlar Allah kimseye vermesin zor hastalıkYaa yedigi biseyden mi hamilelik mi yapiyor bunu cok uzuldum bebek kuvezde yasayacak demi insallah
Canimm cok gecmjs olsun korkularla 4.ay var daha bende sag sol bir anda agri girdj kuyruk sokumu ve karnim tas gibj oldu agridi sukur gece kuyruksokumum karin sertligim gitmis ama kasik agrim var simdi doktora gidecegim korkttum gaz mi yapti cokKızlar bende bugün çok fenaydim birden sağ kasığıma ağrı girip çıktı sonra devamlı ağrımaya başladı yuruyemeyeck şekilde hemde topallayarak yürüdüm ancak gecmeyince acile gittim tahlil ultrason muayene derken herşey yolunda çıktı sorun yok ama takip edin daha çok ağrın olursa şehir hastanesi ne git direk dedi benim rahim ağzı kisaligindan dolayı takip ediliyor diye söyledi öyle yani ilk bebeğim de yaşamadım öyle bir şey neden oldu acaba biraz uyuyup uyanınca geçmiş gibiydi sonra tekrar başladı ya
Tuz bu sira bende kacirdim daha yemeyeyim erik fjlan derken herseyi tuzla yiyorum korkttum 4 ay daha sikalim kendimizi insallah yavrusu yasar Allah buyuktur Allah gun verdiyse yasar benim arkadasimin 5 aylik bebegi yasadi simdi 2 yasinda buyudu cok guzel kiz olduİnşallah yaşar canım neden kaynaklandığını bilemiyorlar hastalığın ama tansiyon yükselince oluyor o yüzden tuz tüketimi falan önemli diyorlar Allah kimseye vermesin zor hastalık
Geçmiş olsun canım.. Güzel haberler al inşallahCanimm cok gecmjs olsun korkularla 4.ay var daha bende sag sol bir anda agri girdj kuyruk sokumu ve karnim tas gibj oldu agridi sukur gece kuyruksokumum karin sertligim gitmis ama kasik agrim var simdi doktora gidecegim korkttum gaz mi yapti cok
Bacaklarini uzat dinlen kuzim bol su ic hatta limonlu su icYaa neden acaba enfeksiyon filan mi kaptik acaba korkuyorum ya bir kac saatir agrim artti iyiydim aslinda
Ben de ilk üç ay için öyle düşünüyoruumÇok faydalı oldu teşekkür ederim. Fakat ilk 6 ay ıslak mendil pek önermiyorlar yenidoğana uygun olsa bile. Daha yeni arkadaşımın bebeğine yara yapmış. Yenidoğan bebek temizleme pamukları var ben onları kullanmayı düşünüyorum.
Güzel haberler alırsın inşallahGünaydın kızlar, 11'de detaylı ultrasona gideceeğim. Biraz gerginim biraz heyecanlıyım falan filan.Çıkınca benim gibi detaylıya ilk kez gidecekler için neler oldu neler bitti anlatırım
Limonlu su iyi gelir canim su cok iciyorym neyin yaptigini bilmiyorum 4 gun cok hareketliydim o mu yapti yeme icme mi yine yapti bilsem bir simdi doktorq geldim cok agrili gectiBacaklarini uzat dinlen kuzim bol su ic hatta limonlu su ic
Ayy cok heyecanli kac haftaliksin canim bizede haber ver resimlerde cok guzel oluyor bayiliyorum yuzu gozu cok guzel belli oluyorGünaydın kızlar, 11'de detaylı ultrasona gideceeğim. Biraz gerginim biraz heyecanlıyım falan filan.Çıkınca benim gibi detaylıya ilk kez gidecekler için neler oldu neler bitti anlatırım
Evet kalp atisi gibi pit pit atma gibi demiKızlar günaydınhareketleri hissetmeye başladım bi kaç gündür bisiler hissediyordum farklı ama bugün emin oldum ay ağlıcam ya bugün 20 olduk tam dalgalanma kayma gibi hissettim ve bi kac kez üst üste oldu elimi koydum bi daha oldu çok duygulandım ya
20+5 olduuk.Ayy cok heyecanli kac haftaliksin canim bizede haber ver resimlerde cok guzel oluyor bayiliyorum yuzu gozu cok guzel belli oluyor
Kalp atışı gibi değil dalgalanma sanki böyle içerde kayıyor gibi hissettim ama net bi şekilde göbek deliğimin biraz altında sağ tarafta olduEvet kalp atisi gibi pit pit atma gibi demi
Artık pıt pıt gibi değil de daha da belirgin hareketler olur . Benimki şu an çok hareketli mesela sabahları bir de geceleri çok hareketleniyor. Sanki içerde yüzen bir balık varEvet kalp atisi gibi pit pit atma gibi demi
Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruzCanimm cok gecmjs olsun korkularla 4.ay var daha bende sag sol bir anda agri girdj kuyruk sokumu ve karnim tas gibj oldu agridi sukur gece kuyruksokumum karin sertligim gitmis ama kasik agrim var simdi doktora gidecegim korkttum gaz mi yapti cok
Ta evet bugün ben uyandım inanamadım bu kadar net hissettigime acayip mutlu oldum anlatamamArtık pıt pıt gibi değil de daha da belirgin hareketler olur . Benimki şu an çok hareketli mesela sabahları bir de geceleri çok hareketleniyor. Sanki içerde yüzen bir balık varBirde hoşuna giden şeyleri yediğimde hiç durmuyo :) Vurması da çok belirgin oluyor elinizi koyduğunuzda belli oluyo. Hatta azönce anneme dokundurdum oda net hissetti nasıl hoşuna gidiyo