2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar bende bugün çok fenaydim birden sağ kasığıma ağrı girip çıktı sonra devamlı ağrımaya başladı yuruyemeyeck şekilde hemde topallayarak yürüdüm ancak gecmeyince acile gittim tahlil ultrason muayene derken herşey yolunda çıktı sorun yok ama takip edin daha çok ağrın olursa şehir hastanesi ne git direk dedi benim rahim ağzı kisaligindan dolayı takip ediliyor diye söyledi öyle yani ilk bebeğim de yaşamadım öyle bir şey neden oldu acaba biraz uyuyup uyanınca geçmiş gibiydi sonra tekrar başladı ya

Canimm cok gecmjs olsun korkularla 4.ay var daha bende sag sol bir anda agri girdj kuyruk sokumu ve karnim tas gibj oldu agridi sukur gece kuyruksokumum karin sertligim gitmis ama kasik agrim var simdi doktora gidecegim korkttum gaz mi yapti cok

İnşallah yaşar canım neden kaynaklandığını bilemiyorlar hastalığın ama tansiyon yükselince oluyor o yüzden tuz tüketimi falan önemli diyorlar Allah kimseye vermesin zor hastalık
Tuz bu sira bende kacirdim daha yemeyeyim erik fjlan derken herseyi tuzla yiyorum korkttum 4 ay daha sikalim kendimizi insallah yavrusu yasar Allah buyuktur Allah gun verdiyse yasar benim arkadasimin 5 aylik bebegi yasadi simdi 2 yasinda buyudu cok guzel kiz oldu

Günaydın kızlar, 11'de detaylı ultrasona gideceeğim. Biraz gerginim biraz heyecanlıyım falan filan. Çıkınca benim gibi detaylıya ilk kez gidecekler için neler oldu neler bitti anlatırım
Ayy cok heyecanli kac haftaliksin canim bizede haber ver resimlerde cok guzel oluyor bayiliyorum yuzu gozu cok guzel belli oluyor

Evet kalp atisi gibi pit pit atma gibi demi
Artık pıt pıt gibi değil de daha da belirgin hareketler olur . Benimki şu an çok hareketli mesela sabahları bir de geceleri çok hareketleniyor. Sanki içerde yüzen bir balık var Birde hoşuna giden şeyleri yediğimde hiç durmuyo :) Vurması da çok belirgin oluyor elinizi koyduğunuzda belli oluyo. Hatta azönce anneme dokundurdum oda net hissetti nasıl hoşuna gidiyo

Canimm cok gecmjs olsun korkularla 4.ay var daha bende sag sol bir anda agri girdj kuyruk sokumu ve karnim tas gibj oldu agridi sukur gece kuyruksokumum karin sertligim gitmis ama kasik agrim var simdi doktora gidecegim korkttum gaz mi yapti cok
Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz

Ta evet bugün ben uyandım inanamadım bu kadar net hissettigime acayip mutlu oldum anlatamam elimi koyunca bi daha yaptı sabaha karşı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…