2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ta evet bugün ben uyandım inanamadım bu kadar net hissettigime acayip mutlu oldum anlatamam 😊😊😊😊 elimi koyunca bi daha yaptı sabaha karşı oldu 🤗
Yaaa 😍😍 çok güzel bir duygu değil mi. Bazen gün içinde çok hareket etmeyince vursun istiyosunuz😅 dün baktım sabah hareket etmiyo öğlen rüşvet verdim dondurma yedim ve sade türk kahvesi içtim 10 dk sonra başladı pıtı pıtı gezinmeye😍🥹 sürekli hareket etsin istiyo insan. Varlığını hissetmek inanılmaz güzel bir duygu 😍💕 Allahım isteyen herkese o duyguyu tattırsın 🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz 😇
Canim ustten goremedi hersey yolunra dedi mebur alttan bakti rahim kasilmis istirahat et dedi bol bol uzan ve su ic dedi benim isim zor belli oldu tam mutluyim diyorum yine sorun oluyor yatacagim yine kizlar rahim kasilmasina neyapmak lazim yeme icmee olaran

Yaaa 😍😍 çok güzel bir duygu değil mi. Bazen gün içinde çok hareket etmeyince vursun istiyosunuz😅 dün baktım sabah hareket etmiyo öğlen rüşvet verdim dondurma yedim ve sade türk kahvesi içtim 10 dk sonra başladı pıtı pıtı gezinmeye😍🥹 sürekli hareket etsin istiyo insan. Varlığını hissetmek inanılmaz güzel bir duygu 😍💕 Allahım isteyen herkese o duyguyu tattırsın 🙏🏻
Kesinlikle cok guzel Allah yurekten isteyen herkese Allah nasip etsin

Kizlar kasik agrilarimin ve karin sisligimin sebebi rahmim kasilmis alttan bakmak zorunda kaldi doktor usten bulamadi rahim kasilmasina ne iyi gelir besin olarak biseu varmi dinlen su dedi baska varmi? Benim hamilelik ilerleyen aylarda daha da zor gececek belli oldu zaten zordu iyice zorlasacak belli oldu Allah im hayirlisiyla sagligliyla evladimi Almam nasip olur insallah

Evet aynen öyle çık değişikmiş uyandığından beri ağzım kulaklarımla artık bekliyorum bi daha ne zaman olucak diye 😊 amiiiin herkesin en kısa sürede sağlıkla hissedip ve zamanında kucağımıza almamız nasip olsun insallah 🧿🧿🙏❤️

Kizlar kasik agrilarimin ve karin sisligimin sebebi rahmim kasilmis alttan bakmak zorunda kaldi doktor usten bulamadi rahim kasilmasina ne iyi gelir besin olarak biseu varmi dinlen su dedi baska varmi? Benim hamilelik ilerleyen aylarda daha da zor gececek belli oldu zaten zordu iyice zorlasacak belli oldu Allah im hayirlisiyla sagligliyla evladimi Almam nasip olur insallah
Canım dinlenmek en önemlisi kasilmalar için oyuzden sen rutinine donmekte acele etme ev işi falan yapma çok ta ayakta kalma bunlara dikkat et ki yeterince yük binmesin ❤️🙏

Kaç mm ölçtü canımm.. hiç stres yapma dinlendikçe kısalma olmaz genelde, bol su içip istirahat önerirler hep bide ayaklarını yukarda tutman iyi olabilir çok geçmiş olsunn

Canım dinlenmek en önemlisi kasilmalar için oyuzden sen rutinine donmekte acele etme ev işi falan yapma çok ta ayakta kalma bunlara dikkat et ki yeterince yük binmesin ❤️🙏
Ya bu hafta bana serbestsin dedi bende acikcasi cok hareket ettim 4 gun cok gezdim ayakta kaldim sacmaladim bunyeme agir geldi benimki kaldirmiyor demekki yatacagim bol bol ,

Kaç mm ölçtü canımm.. hiç stres yapma dinlendikçe kısalma olmaz genelde, bol su içip istirahat önerirler hep bide ayaklarını yukarda tutman iyi olabilir çok geçmiş olsunn
Alttan bakti kusum rahmin kasilmis dedi ustten rahmin hersey yolunda dedi bisey gorunmuyor dedi nasil olurki dedi sonra alttan bakacagim dedi oyle gordu canim yatinca yok hic yok yuruyunce hissediyorum agrilari canim yatinca anlamiyorum zaten

Eklentiler

• 17160244970251356017234593530114.jpg
    17160244970251356017234593530114.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 60
bende de bugun var benim de yuruyunce kasiklarimda agri oluyor korkttum bende yatinca yok yuruyunce oluyor neden acaba zor isimiz yolumuz da uzun
bence bizim şu ağrı sancı olayına bir alışmamız lazım :) sonuçta içimizde koskocaman bebek büyüyor, illaki bir hissiyat falan olacaktır diye düşünüyorum. Ama tabi şiddetli bir ağrı söz konusu ise başka.

bence bizim şu ağrı sancı olayına bir alışmamız lazım :) sonuçta içimizde koskocaman bebek büyüyor, illaki bir hissiyat falan olacaktır diye düşünüyorum. Ama tabi şiddetli bir ağrı söz konusu ise başka.
Canim rahmim kasilmis benim ondan olmus ilac vermedi alttan gordu ustten hicbisey goremedi sonra alttan bakti gordu yat uzan dinlen ve su ic dedi bunyem kaldirmiyor benim demekki is yapmiyorum ama hareketliligi kaldirmiyor isim var Allah im buyuk evladima sag salim kucagima aliyim.esimede hep dua ediyorum o cok kosturuyor bizim icin insallah hersey sorunsuz sona geliriz🥹🤲🧿

Dinlen bol bol atlatıcaz hepsini☺️

Kızlar az önce çişten sonra çok hafif açık pembe bir akıntım oldu tuvalet kağıdında bir daha silince gelmedi başka. İnternette normal diyor ama bilemedim. Doktoruma sormaktan da çekindim zırt pırt rahatsız ediyorum adamı. Zaten tüm ultrasonlarda her şeyde gayet iyiydi her şey.
17+4 teyim bir sorun yoktur dimi?

Kızlar az önce çişten sonra çok hafif açık pembe bir akıntım oldu tuvalet kağıdında bir daha silince gelmedi başka. İnternette normal diyor ama bilemedim. Doktoruma sormaktan da çekindim zırt pırt rahatsız ediyorum adamı. Zaten tüm ultrasonlarda her şeyde gayet iyiydi her şey.
İdrarda yanma oluyor muydu canım? Belki ondan kaynaklanıyor olabilir enfeksiyon başlangıcı varsa

Nedenmiş peki bir şey dedi mi? Neden olmuş ki çok geçmiş olsun dinlenmeye devam sonra yine gezersin :)

Sen yinede bir sor doktora. İlk haftalarda normal oluyorda sonraki haftalarda bilmiyorum. Pembeyse çok sıkıntı olmaz gibi ama sen yinede sorsan iyi olur gibi

Canim rahmim kasilmis benim ondan olmus ilac vermedi alttan gordu ustten hicbisey goremedi sonra alttan bakti gordu yat uzan dinlen ve su ic dedi bunyem kaldirmiyor benim demekki is yapmiyorum ama hareketliligi kaldirmiyor isim var Allah im buyuk evladima sag salim kucagima aliyim.esimede hep dua ediyorum o cok kosturuyor bizim icin insallah hersey sorunsuz sona geliriz🥹🤲🧿
Çok geçmiş olsuun üzülme geçecek inşallah 🥲 Seni çok iyi anlıyorum ben de zor bir gebelik geçirdiğim için. Her şey iyi olacak inşallah 🙏🏻

X