- 20 Şubat 2024
- 361
- 1.367
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #13.721
Yok ya olmuyordu ben de onu düşündüm amaİdrarda yanma oluyor muydu canım? Belki ondan kaynaklanıyor olabilir enfeksiyon başlangıcı varsa
Sen yinede bir sor doktora. İlk haftalarda normal oluyorda sonraki haftalarda bilmiyorum. Pembeyse çok sıkıntı olmaz gibi ama sen yinede sorsan iyi olurKızlar az önce çişten sonra çok hafif açık pembe bir akıntım oldu tuvalet kağıdında bir daha silince gelmedi başka. İnternette normal diyor ama bilemedim. Doktoruma sormaktan da çekindim zırt pırt rahatsız ediyorum adamı. Zaten tüm ultrasonlarda her şeyde gayet iyiydi her şey.
17+4 teyim bir sorun yoktur dimi?
Yazdım şimdiSen yinede bir sor doktora. İlk haftalarda normal oluyorda sonraki haftalarda bilmiyorum. Pembeyse çok sıkıntı olmaz gibi ama sen yinede sorsan iyi olur gibi
Haber ver canım önemli bir şey yoktur inşallah su tüketimin nasıl?Yazdım şimdi
Aynen kuzum ya bende öyleyim tam birşeyler düzeldi diyorum başka bir şey çıkıyor bana da bol su iç dedi doktorumCanim ustten goremedi hersey yolunra dedi mebur alttan bakti rahim kasilmis istirahat et dedi bol bol uzan ve su ic dedi benim isim zor belli oldu tam mutluyim diyorum yine sorun oluyor yatacagim yine kizlar rahim kasilmasina neyapmak lazim yeme icmee olaran
Öncelikle gözün aydın. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Darısı bize inşallahDetaylı ultrasondan çıktıık. 1 saat sürdü. Önce bebeğin biraz yukarı çıkması için biraz yürümemi istedi perinatalog. Sonra muayene başladı, bebeğin tüüm organlarına baktı ve ölçümlerini yaptı. Kemik uzunluklarını ölçtü. Çok şükür herhangi bir sıkıntı görülmedi bebekle ilgiliBenim kanama alanım görüntü kalitesini azıcık bozuyordu cihaz en iyisi olmasına rağmen ama neyse ki her şeye bakabildi doktorumuz. Sonra plasentaya, servikal uzunluğa vs bakıldı. Doktorumuz benim böbreklerime de baktı. Çok şükür orada da bir sorun olmadığını söyledi. Benim plasentada da minik kanamalarım var, onlar nedeniyle bazen 34.haftadan sonrasında bebeğin gelişimi iyi ilerleyemeyebiliyor bunun için yapman gereken protein ağırlıklı beslenmek, haftada 3-4 gün et/yeşil mercimek/kırmızı mercimek yemek, 2.5litre su içmek ve ağır iş yapmamak dedi. İnşallah öyle bir durum olmaz
Fena değil diyebilirim. İstediğim düzeyde diyemem çünkü özellikle iş günleri çok vaktim olmuyor git matarayı doldur falan. Geri dönüş yapsın doktor yazacağım valla ömrümden ömür gitti yaHaber ver canım önemli bir şey yoktur inşallah su tüketimin nasıl?
Üzülme canım önemli bir şey yoktur Allah'ın izniyle.Fena değil diyebilirim. İstediğim düzeyde diyemem çünkü özellikle iş günleri çok vaktim olmuyor git matarayı doldur falan. Geri dönüş yapsın doktor yazacağım valla ömrümden ömür gitti ya
En son ne zaman gittin doktora. Yani 21. Haftalarda filan bazen hissetmeyebilirsin diyorlarda yinede doktora gitmelisinSelam kızlar,şuan 21.haftadayim.gecen hafta ctesi bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım hergun hareket oluyordu bazen az bazen fazla,perşembeden beri hareket hissetmiyorum nerdeyse hiç,sizde de durumlar böyle mi?dün hastaneye gidecektim gitmedim ama endişelenmeye başladım biraz
Fazla hareket ettigjm icin kasilma olmus rahimde iyi bisey degil aslinda bol bol ben hep istirahat 4 gun dinleneceksin 1 gun atiyorum cikacaksin o durumdayim isim zor ama yapacak bisey yok yatarak gecirecegim saglikli sekilde kucaklarimiza alalimNedenmiş peki bir şey dedi mi? Neden olmuş ki çok geçmiş olsun dinlenmeye devam sonra yine gezersin :)
Ay.masallah iyi yavrumuz resimler nasil kime benziyor uzun suruyor demi nekadar odedin sen canim hepimizjn sorunlu geciyor baksana yatman lazimmi pekiDetaylı ultrasondan çıktıık. 1 saat sürdü. Önce bebeğin biraz yukarı çıkması için biraz yürümemi istedi perinatalog. Sonra muayene başladı, bebeğin tüüm organlarına baktı ve ölçümlerini yaptı. Kemik uzunluklarını ölçtü. Çok şükür herhangi bir sıkıntı görülmedi bebekle ilgiliBenim kanama alanım görüntü kalitesini azıcık bozuyordu cihaz en iyisi olmasına rağmen ama neyse ki her şeye bakabildi doktorumuz. Sonra plasentaya, servikal uzunluğa vs bakıldı. Doktorumuz benim böbreklerime de baktı. Çok şükür orada da bir sorun olmadığını söyledi. Benim plasentada da minik kanamalarım var, onlar nedeniyle bazen 34.haftadan sonrasında bebeğin gelişimi iyi ilerleyemeyebiliyor bunun için yapman gereken protein ağırlıklı beslenmek, haftada 3-4 gün et/yeşil mercimek/kırmızı mercimek yemek, 2.5litre su içmek ve ağır iş yapmamak dedi. İnşallah öyle bir durum olmaz
AmiinÖncelikle gözün aydın. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Darısı bize inşallahBu kanamaların nasıl geçeceğine yönelik herhangi bir şey söyledi mi canım doktorun?
Bana da eşime de pek benzemiyor gibiAy.masallah iyi yavrumuz resimler nasil kime benziyor uzun suruyor demi nekadar odedin sen canim hepimizjn sorunlu geciyor baksana yatman lazimmi peki
Cok guzelmis baya bakilmis 2500 tl iyiymis gercektem iyi olsunda dedigin gibi tansiyon siniri demen iyi kanaman nasil gidecek peki neyapman lazimBana da eşime de pek benzemiyor gibiDoktor uzun boylu olduğunu söyledi. Ben de eşim de uzunuz bayağı. Yüzünü görmekte bayağı zorlandık çünkü plasentadaki kanamalar nedeniyle plasentanın normalden biraz daha hacimli olduğunu ve yüzünün önünde olduğunu söyledi. Plasentadaki hacimden dolayı ileri haftalarda yüzünü net göremeyebiliriz dedi ama napalım, iyi olsun da. Her gün tansiyonumu ölçmemi ve sınırın 14-9 olduğunu söyledi. Bunu herkese öneriyormuş. 2500 ödedim. 10 sayfalık bir rapor ve olabilecek en iyi açıdan bir fotoğraf verildi. Raporda hem grafik hem de yazı olarak tüm ölçümler yazıyor. Raporun en sonunda da görüşü yazıyor hocanın bu şekilde. Bu raporu takip eden hekimimize gösterecekmişiz.
Dilerim heerkes güzel haberler alsın detaylı ultrasonundan.
Protein ağırlıklı beslenme, bol su, progestan iğne ve fitil devam, ağır iş yasak. Başka bir çözümü yok maalesef.Cok guzelmis baya bakilmis 2500 tl iyiymis gercektem iyi olsunda dedigin gibi tansiyon siniri demen iyi kanaman nasil gidecek peki neyapman lazim
Off hepimizin baska dertleri var canim benim insallah yolunda gitsin hepimizin uzulmeyelim cocuklarimizi alalim kucagimizi yolumuzu yariladik insallah sag salim alirizProtein ağırlıklı beslenme, bol su, progestan iğne ve fitil devam, ağır iş yasak. Başka bir çözümü yok maalesef.Ben hem coraspin hem oksapar kullanıyorum, minik bir pıhtı sorunum olduğu için. Onlar da tetikliyormuş kanamaları. Kesemiyoruz da o ilaçları, muhtacız yani. İnşallah yolunda gider her şey
Ah kuzum çok gecmis olsun biran önce toparlarsın inşallahLimonlu su iyi gelir canim su cok iciyorym neyin yaptigini bilmiyorum 4 gun cok hareketliydim o mu yapti yeme icme mi yine yapti bilsem bir simdi doktorq geldim cok agrili gecti