2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
kızlar hiç hafif adet sancıları gibi kramplarınız oluyor mu? bende ve çevremdekilerde hafif var ama doktor normal değil dedi endişelendim
Bende oluyor evet. Yani sancı denmez ama sanki adetim ha başladı başlayacak gibi. Böyle bir kasılma ağrı gibi. Doktoruma daha soramadım ama internette normal diye bahsediliyor, rahim büyüyormuş. Bütün hamilelik boyunca ara-ara olacakmış.

aynen ben de bunun gibi bir şeyden bahsediyorum ama doktor normal değil deyince bi de telegram gebeler grubundaki ebe de normal değil deyince tedirgin oldum

Neden bu kadar erkenden planlandı? Bu haftalarda mı planlama yapılıyor bilmiyorum hiç. Kaç haftalık olacak o dönemde
Konustuk sezaryan diye benimki eger zamaninda olursa diye Allah tan aksilik olmazsa 38 haftada alacagim dedi tarihide soyledi Allah buyuktur insallah saglikli sekilde zamaninda dogsun insallah

Vallahi bende ilk canim bende bilmiyprum miyom var diye ekime birakmam dedi 38 haftada alriiz dedi insallah canim sen tecrubelisin benim ilk.miyom ameliyatiydi acik oldu simdi yine sezaryan olacak 2 incide ayni yer cok aciyormu?

Yaa yedigi biseyden mi hamilelik mi yapiyor bunu cok uzuldum bebek kuvezde yasayacak demi insallah

Kusum ben iptal ettim benim bagisikliktan kaynakli doktorum gitmezsen iyinolur disardan yediklerimde sanki bagirsaklarima dokunuyor agustosdu benimki iptal ettim acikcasi ama saglik sorunum var benim

Ay korkttum cok gercekten gecmis olsun yeme icmede tetikliyormu bu gebelik zehirlenmesini

Vallahi bende ilk canim bende bilmiyprum miyom var diye ekime birakmam dedi 38 haftada alriiz dedi insallah canim sen tecrubelisin benim ilk.miyom ameliyatiydi acik oldu simdi yine sezaryan olacak 2 incide ayni yer cok aciyormu?
Hemen hemen aynı yerde kesi oluyor mm lik oynama gözüküyordu bende sonra iyileşince pek bişey kalmadı tabi hissizlik oluyor 2 kez kesme dikme olunca oda yaklaşık 1 yıl da geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…