- 6 Mart 2019
- 752
- 1.100
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.281
Merhaba Kocaeli yaş 32 bat 2 ocak cuma günü randevum varSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Kocaeli yaş 32 bat 2 ocak cuma günü randevum varSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Benim de sol tüpüm kapali tek tüple ve 0,5 amh(Ekim ayindaki değer) ile hamile kaldımNe kadar güzelll maşallah.Benim öyle olması imkansız tüplerimin biri alındı,biri bağlandı of oldu:))
Valla maşallahhh Allah nasip edecekse her türlü ediyor.Benim 2tüpte yok:)tüpsüzüm.Benim de sol tüpüm kapali tek tüple ve 0,5 amh(Ekim ayindaki değer) ile hamile kaldım
MerhabaSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Merhaba inşallah bende Ekim annesi olacağım Yaş 27 Bursa Sat 11 ocak bugün keseyi gördük doktor 4 haftalık dediSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Canım merhaba vajinal mi yoksa karından mi ultrasonun ona göre değişiyor cinsiyetKızlar iyi geceler. Bu gün kalp atışını duyduk öok şükür. Kese şeklinden cinsiyet tahmin edenler vardı banada bakabilir misiniz
Benim en son düşük oldu daha sonra adet olmadan hamile kaldım yeniden. Doktor 5 içinde görünüyor ama değişebilir dedi henüz net birşey söylemedi. Doğru değeri aldığımda güncellerim gerekirse diye tahmini söyledim. Zaten sat a tam uymuyor geç döllenme olabiliyor, bazen de hızlı gelişip haftasını yakalayabiliyor. ☺ sat aynı çıksa da günü değişebilir yani sağlıklı olsunlar yeter ☺Siz doktora gittiniz o mu dedi 5+2 neye göre hesap yaptı ki bende 11 Ocak sat ama kendi hesabıma göre 4+2 yani şöyle değil mi mesela 11 Ocak 11 Şubatta 4 hafta demek değil mi ?
Ben en son düşük yaşadım, yeniden adet olmadan hamile kaldım. Doktor ilerleyen haftalarda netleşeceğini 5 e girmiş gibi göründüğünü söyledi, benim durumumda değişiklik olabileceğini söyledi. Öyle bir durum olursa güncellerim ben de net bilmiyorum henüz hiç bir şeyi☺ pazartesi netleşecek inşallahSanki son adet tarihinde hata var gibi. 10 Ekim olması için Sat 4 Ocak olmalı gibi kontrol eder misiniz
VajinalCanım merhaba vajinal mi yoksa karından mi ultrasonun ona göre değişiyor cinsiyet
Ozaman erkek diyorum canım hayırlısıVajinal
Ben gayet net duydum zayıf değildi cok dinletmedi ama zayıf diye bir sey demedi yani bilmiyorum benim duyduğum kadarıyla gayet net ve hızlıydıMerhabalar,kalp atışları çok net duyuldu mu yoksa zayıf miydi
Vajinal duydum üstten sadece kese gözüküyor dedi doktor vajinalda kalp atışını bile dinledimHerkese iyi geceler arkadaslar bebislerin kalp atışını duyan anneler normal ultrason ile mi yoksa vajinal ultrason ile mi duydunuz ilk olarak?
Teşekkürler. İlk çocuğum olucak ikisinede hevesim var.Ozaman erkek diyorum canım hayırlısı
Hayırlı olsun canım ne güzel maşallahVajinal duydum üstten sadece kese gözüküyor dedi doktor vajinalda kalp atışını bile dinledim
Rica ederim tabi en önemlisi sağlıkla dünyaya gelmeleri hakkınızda hayırlısı olsunTeşekkürler. İlk çocuğum olucak ikisinede hevesim var.
Merhaba kese gördünüz mü gördüyseniz hangi haftada belirtir misinizMerhaba
İstanbul
Yaş 32
Sat 27.12.2023
Tahmini doğum 02.01.2024
Henüz kalp atışlarını duyamadım yarın sabah kontrolüm var inşallah sorunsuz duyarız o zaman tam haftalığını da söylerim
Benim doktorum uygulamayla birebir aynı gittiğini söyledi elbette tahmini bu tarihler doğumların sadece yüzde beşi hesaplanan tarihte doğuyormuş zaten . Yani Eylül annesi bile olabilirizHangisinde canım biz neye göre hesap yapıcaz hiç anlamadım bu işi
Canım zaten erken senin için bebiş büyüsün ultrasonda daha iyi görünür doktor o zaman bı net tarih verir sen haber verirsin güncellenir nedir yani hallederizBen en son düşük yaşadım, yeniden adet olmadan hamile kaldım. Doktor ilerleyen haftalarda netleşeceğini 5 e girmiş gibi göründüğünü söyledi, benim durumumda değişiklik olabileceğini söyledi. Öyle bir durum olursa güncellerim ben de net bilmiyorum henüz hiç bir şeyi☺ pazartesi netleşecek inşallah
Evet karışmış istanbulSat 2024 sanırım şehir belirtir misiniz