2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Geçen hafta 6+2 de bende de aynı şekilde lekelenme oldu yerleşme kanamasıdır endişelenme dedi doktorum her ihtimale karşı eğer devam ederse kanama progrstan kullan dedi ama bir gün olup bitince kullanmadım ben
Benimde böyle çok fazla değil lekelenme şeklinde canım genelde oluyormuş zaten gerçi benim ilk çocuğum da da neredeyse 9 ay kanamalarım oldu progrstana rağmen ama işte kürtaj olayından dolayı felan olumlama yapamıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun ins

Canım inşallah leke ile kalır.. doktorun sekreterini falan arayıp randevunu bugüne çektirme şansın yok mu?
Amin canım inşallah öyle olur :dua: malesef aradim ama haftalar öncesinden randevu ile çalışan bi sistemleri var hiç boşluk yokmuş cok rahatsiz olursanız devlete görünürsünüz bugün dedi bekliyorum bakalım hayırlısı :KK200:

Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin benimde
SAT: 05/01/2024 benimde
Kese henüz görmedik beta yükselişini takip ediyoruz kaçla öğrendiniz nasıl arttı
Merhaba, hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah :dua:
Ben beta hiç baktırmadım, ilk hamileliğimde 3 4 kez bakıldı, nefret geldi o zaman
Bu sefer hiç baktırmadan doğrudan doktora gittim,
Keseyi göremezsek kandan takip ederiz dedi, keseyi görünce gerek duymadı
Bazı ultrason cihazları eski olduğu için 6 7 haftadan önce göstermiyor keseyi öyle olmuştur sizin de muhtemelen

Yaş 24
Kese 5+0
Sat: 4 ocak
tahmini doğum 10 ekim
Şehir Malatya 🥰
Aynıyız :KK19:
Hayırlısı olsun :KK68:

Kizlar günaydın bu sabah 6+1 olduk ama benim malesef lekelenme şeklinde kanamam başladı yaa doktor randevum da yarın sabah
acile gitmek istemiyorum tabi artarsa giderim de yatış verirlerse oğlum okula gidiyor bakacak kimsem yok
nebileyim Rabbimden hayırlısı geçen yıl da bu zamanlar boş gebelik nedeniyle 9. Haftada kürtaj olmuştum :KK43: yine benzeri şeyleri yasamam inşallah dua edin lütfen:KK61:
Canım ya doktorunu ara ya acile git . Kanaman kırmızıya dönükse bekleme bile

Canım ya doktorunu ara ya acile git . Kanaman kırmızıya dönükse bekleme bile
Henüz pembe canım ama yatıyorum şuan da eşimde diyo gidelim diye sekreteri ile konuştum bu haftalarda lekelenme normal çok şiddetli ve ağrılı bi kanama yoksa dinlenin dedi ağrım yok sabahı bekliyorum inş güzel haberler alabilirim 🙏

Kizlar günaydın bu sabah 6+1 olduk ama benim malesef lekelenme şeklinde kanamam başladı yaa doktor randevum da yarın sabah
acile gitmek istemiyorum tabi artarsa giderim de yatış verirlerse oğlum okula gidiyor bakacak kimsem yok
nebileyim Rabbimden hayırlısı geçen yıl da bu zamanlar boş gebelik nedeniyle 9. Haftada kürtaj olmuştum :KK43: yine benzeri şeyleri yasamam inşallah dua edin lütfen:KK61:
Canım stres yapma benim de ilk gebeliğimde 8 haftada kanamam başlamıştı gittim doktora progestan ve iğne verdi kullandım geçti çok şükür 4 gün devam etmişti benim de

bugün dr gittim 4 ocak son adet 7.7 mm galiba kese 5 haftalık görünüyor .5 hafta 5 gün olması gerekiyordu ama bu şekilde olan var mı
dr normal haftaya cuma gel gelişim durumuna bakalım bu durumda olabilir bir sorun yok dedi ama ben biraz umutsuzum

Kızlar selam tüp bebekle hamile kaldım. Hcg değerim 2 güne bir katlanıyor çok şükür dün 2400 çıktı. Transferin üstünden 15 gün geçti. Yarın doktora gideceğim kese görünür mü sizce? Tahmini 3000 geçer diye düşünüyorum yarına kadar. Bu şekilde görebilen oldu mu

Kızlar selam tüp bebekle hamile kaldım. Hcg değerim 2 güne bir katlanıyor çok şükür dün 2400 çıktı. Transferin üstünden 15 gün geçti. Yarın doktora gideceğim kese görünür mü sizce? Tahmini 3000 geçer diye düşünüyorum yarına kadar. Bu şekilde görebilen oldu mu
Hayırlı olsun 🥰🥰 3220'de gitmiştim ben, 5+3'tü karından göründü kese. Muhtemelen görünür diye tahmin ediyorum

X