- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.301
Benim de çok ağrıyor 5+3 üm bir önceki gebeliğimde bel ağrısıyla geçmiştiKızlar ya benim gibi bel ağrısı çeken var mı çok ağrıyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çok ağrıyor 5+3 üm bir önceki gebeliğimde bel ağrısıyla geçmiştiKızlar ya benim gibi bel ağrısı çeken var mı çok ağrıyor ya
Günaydin geçmiş olsun canım, kendini takipte kal ya Fettah çek ferahla ya da kendine iyi gelicek rutinlerini yap yorma kendini hiç uzan artarsa giderim demissin ztn belki üstüne görme leke olabilir kötüyü düşünme Allah hakkında hayırlı olanı versinKizlar günaydın bu sabah 6+1 olduk ama benim malesef lekelenme şeklinde kanamam başladı yaa doktor randevum da yarın sabah
acile gitmek istemiyorum tabi artarsa giderim de yatış verirlerse oğlum okula gidiyor bakacak kimsem yok
nebileyim Rabbimden hayırlısı geçen yıl da bu zamanlar boş gebelik nedeniyle 9. Haftada kürtaj olmuştum yine benzeri şeyleri yasamam inşallah dua edin lütfen
Bu doğru değilmiş canım ya tesadüfü çıkıyor doğruluk geçen bir arkadaşın net yönü falan erkek gösteriyordu fetal DNA test vermişlerdi kızmış .. Buarada kalp atışı kaçıncı hafta duydunKızlar iyi geceler. Bu gün kalp atışını duyduk öok şükür. Kese şeklinden cinsiyet tahmin edenler vardı banada bakabilir misiniz
Evet kızım 38+0 da geldi öyle olsa Buda eylüle kayarBenim doktorum uygulamayla birebir aynı gittiğini söyledi elbette tahmini bu tarihler doğumların sadece yüzde beşi hesaplanan tarihte doğuyormuş zaten . Yani Eylül annesi bile olabiliriz
Geçen hafta 6+2 de bende de aynı şekilde lekelenme oldu yerleşme kanamasıdır endişelenme dedi doktorum her ihtimale karşı eğer devam ederse kanama progrstan kullan dedi ama bir gün olup bitince kullanmadım benKizlar günaydın bu sabah 6+1 olduk ama benim malesef lekelenme şeklinde kanamam başladı yaa doktor randevum da yarın sabah
acile gitmek istemiyorum tabi artarsa giderim de yatış verirlerse oğlum okula gidiyor bakacak kimsem yok
nebileyim Rabbimden hayırlısı geçen yıl da bu zamanlar boş gebelik nedeniyle 9. Haftada kürtaj olmuştum yine benzeri şeyleri yasamam inşallah dua edin lütfen
Yaş 25Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Aynı benPrilam ise yaramadi
Muhtemelen Eylül doğumlu olacak. Ama sizin gibi yazanlar çok var o yüzden 1ekim şeklinde geçiyorum onlarıYaş 25
Bursa
Sat: 17 aralık
Kalp atışını 7 hafta 1 günde duyduk şu an 7+2 deyiz
Tahmini doğumu bilmiyorum
Canım inşallah leke ile kalır.. doktorun sekreterini falan arayıp randevunu bugüne çektirme şansın yok mu?Kizlar günaydın bu sabah 6+1 olduk ama benim malesef lekelenme şeklinde kanamam başladı yaa doktor randevum da yarın sabah
Anladıımm. 7+2 de duyduk.Bu doğru değilmiş canım ya tesadüfü çıkıyor doğruluk geçen bir arkadaşın net yönü falan erkek gösteriyordu fetal DNA test vermişlerdi kızmış .. Buarada kalp atışı kaçıncı hafta duydun
Benimde geç döllenme şüphelendiğim ilişkiden 12-13 gün sonra kan verdim 75 çıkmıştı. Sizde öyle deneyebilirsinizkızlar geç döllenmede beta değerleri ne zaman yükselmeye başlıyor yani bat gününden sonra mı oluyor
Benimki karından olduğu için öyleydi o zamanBen gayet net duydum zayıf değildi cok dinletmedi ama zayıf diye bir sey demedi yani bilmiyorum benim duyduğum kadarıyla gayet net ve hızlıydı
Son iliski tarihinizden 13- 14 gün sonrakızlar geç döllenmede beta değerleri ne zaman yükselmeye başlıyor yani bat gününden sonra mı oluyor
ya betam gecikmenin 1. gününde 34 çıktı ondan dolayı daha yüksek değerleri duyunca muhtemelen olabilir dedi doktorda zaten ama tam soramadım doktoraBenimde geç döllenme şüphelendiğim ilişkiden 12-13 gün sonra kan verdim 75 çıkmıştı. Sizde öyle deneyebilirsiniz
Canım ben de bugün keseyi gördüm 5+0 da güncelleme yaparsın listeyeMuhtemelen Eylül doğumlu olacak. Ama sizin gibi yazanlar çok var o yüzden 1ekim şeklinde geçiyorum onları
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlı olanı versin Rabbim uzanıyorum zaten iki gündür iş felan çok yapmıştım ama bugün kalkmadım yerimden vala korkumdanGünaydin geçmiş olsun canım, kendini takipte kal ya Fettah çek ferahla ya da kendine iyi gelicek rutinlerini yap yorma kendini hiç uzan artarsa giderim demissin ztn belki üstüne görme leke olabilir kötüyü düşünme Allah hakkında hayırlı olanı versin