2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kizlar günaydın bu sabah 6+1 olduk ama benim malesef lekelenme şeklinde kanamam başladı yaa doktor randevum da yarın sabah
acile gitmek istemiyorum tabi artarsa giderim de yatış verirlerse oğlum okula gidiyor bakacak kimsem yok
nebileyim Rabbimden hayırlısı geçen yıl da bu zamanlar boş gebelik nedeniyle 9. Haftada kürtaj olmuştum :KK43: yine benzeri şeyleri yasamam inşallah dua edin lütfen:KK61:

Kizlar günaydın bu sabah 6+1 olduk ama benim malesef lekelenme şeklinde kanamam başladı yaa doktor randevum da yarın sabah
acile gitmek istemiyorum tabi artarsa giderim de yatış verirlerse oğlum okula gidiyor bakacak kimsem yok
nebileyim Rabbimden hayırlısı geçen yıl da bu zamanlar boş gebelik nedeniyle 9. Haftada kürtaj olmuştum :KK43: yine benzeri şeyleri yasamam inşallah dua edin lütfen:KK61:
Günaydin geçmiş olsun canım, kendini takipte kal ya Fettah çek ferahla ya da kendine iyi gelicek rutinlerini yap yorma kendini hiç uzan artarsa giderim demissin ztn belki üstüne görme leke olabilir kötüyü düşünme Allah hakkında hayırlı olanı versin

Kızlar iyi geceler. Bu gün kalp atışını duyduk öok şükür. Kese şeklinden cinsiyet tahmin edenler vardı banada bakabilir misiniz
Bu doğru değilmiş canım ya tesadüfü çıkıyor doğruluk geçen bir arkadaşın net yönü falan erkek gösteriyordu fetal DNA test vermişlerdi kızmış .. Buarada kalp atışı kaçıncı hafta duydun

Geçen hafta 6+2 de bende de aynı şekilde lekelenme oldu yerleşme kanamasıdır endişelenme dedi doktorum her ihtimale karşı eğer devam ederse kanama progrstan kullan dedi ama bir gün olup bitince kullanmadım ben

Canım inşallah leke ile kalır.. doktorun sekreterini falan arayıp randevunu bugüne çektirme şansın yok mu?

Günaydin geçmiş olsun canım, kendini takipte kal ya Fettah çek ferahla ya da kendine iyi gelicek rutinlerini yap yorma kendini hiç uzan artarsa giderim demissin ztn belki üstüne görme leke olabilir kötüyü düşünme Allah hakkında hayırlı olanı versin
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlı olanı versin Rabbim uzanıyorum zaten iki gündür iş felan çok yapmıştım ama bugün kalkmadım yerimden vala korkumdan

X