2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ben de :) hangi semttesin hangi hastaneye gidiyorsun tedavi için
:))Ben etlik zübeydede tedavi oldum raporlu.1 sene transfer olamadım hep iptal oldu(kürtajlardan incelme vardı) donmuş 2 embriyom vardı onları gürgana taşıdık.Bu benm 3.tedavi 4.transfer ,birde okdr iptal olan transfer.Bittim valla😵‍💫

Mrb,hangi sehirdesin
Bide transfer ilaçları dediğin hangileri canım isimlerini yazar misub
Doktorun yazdıkları: estrofem,lutinus,prolutex-yada dex ,climara forte. Estrofem ve climara yazdırmıştm tedavi basında ama artık alamıyrorum 29marta kdr.3günde bir yetişemiyorum artık bu paralara
Malesef elimde hiçbiri yok, transfer ilacı yazdığını görmemişim tüp bebek görünce hemen atladım, gonalf ve cetrotide var elimde

Bide transfer ilaçları dediğin hangileri canım isimlerini yazar misub

Malesef elimde hiçbiri yok, transfer ilacı yazdığını görmemişim tüp bebek görünce hemen atladım, gonalf ve cetrotide var elimde
Teşekkürler yardımcı olmaya çalıştınız 😍💓 Ah o cetrotide ne aramıştım bi ara bulamadım.bu yüzden uzun protokole dönmüştük.

Doktorun yazdıkları: estrofem,lutinus,prolutex-yada dex ,climara forte. Estrofem ve climara yazdırmıştm tedavi basında ama artık alamıyrorum 29marta kdr.3günde bir yetişemiyorum artık bu paralara
Bu arada bende 2 aşılama 1 tüp bebekten geçtim hepsi olumsuz oldu,hatta Aralık'ta transferim oldu tutmadı,Ocakta kendiliğinden gebe kalmışım hiç beklemediğimiz bir zamanda 😅 sende umudu kes o zaman oluyor beklentiye girmeyince

Bu arada bende 2 aşılama 1 tüp bebekten geçtim hepsi olumsuz oldu,hatta Aralık'ta transferim oldu tutmadı,Ocakta kendiliğinden gebe kalmışım hiç beklemediğimiz bir zamanda 😅 sende umudu kes o zaman oluyor beklentiye girmeyince
Ne kadar güzelll maşallah.Benim öyle olması imkansız tüplerimin biri alındı,biri bağlandı of oldu:))

Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun 🤩 beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim 👋🏻
Merhaba
İstanbul
Yaş 32
Sat 27.12.2023
Tahmini doğum 02.01.2024
Henüz kalp atışlarını duyamadım yarın sabah kontrolüm var inşallah sorunsuz duyarız🙏 o zaman tam haftalığını da söylerim🙏

Selam, karından mi baktı kalp atışı için alttan mi? benim karından duyuldu ama ses kalp atışı gibi değildi hani radyo açarsınız da kanal çekmez bir hışırtı sesi gelir ya tam olarak o sesti 🤣alttan bakalım dedim bişey farketmez dedi bakmadı doktor
Karindan bakıldı, ara da nefesimi tuttum minicik olduğu için hareket halinde kayboluyordu ama duyduk minik bebeğimi 😍

X