- 7 Şubat 2024
- 129
- 238
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.241
Bende de çok bel ağrısı oluyorKızlar ya benim gibi bel ağrısı çeken var mı çok ağrıyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de çok bel ağrısı oluyorKızlar ya benim gibi bel ağrısı çeken var mı çok ağrıyor ya
Düzeltiriz değişiklik olursa haber ver yeterkediannesibiri canım tahmini doğum tarihi vermedi doktorum birde son adete göre hesaplamadı ama yinede yazayım bu hafta bir şey söylerse düzeltiriz. Son adet tarihim 23 Aralık tahmini doğuma da Ekim diyelim sadece
Siz doktora gittiniz o mu dedi 5+2 neye göre hesap yaptı ki bende 11 Ocak sat ama kendi hesabıma göre 4+2 yani şöyle değil mi mesela 11 Ocak 11 Şubatta 4 hafta demek değil mi ?
darısı başıma.Kaçıncı haftada duydun? Ben de haftaya gideceğim ama çok korkuyorumönceki hamileliğimde kalbini duyamadan düşük yaptım.Kalp atışını duyunca gönlüm ferahladı kendimi boş yere üzmüşüm
Bir hata varSiz doktora gittiniz o mu dedi 5+2 neye göre hesap yaptı ki bende 11 Ocak sat ama kendi hesabıma göre 4+2 yani şöyle değil mi mesela 11 Ocak 11 Şubatta 4 hafta demek değil mi ?
Ben iki güne bir test yapıp koyulaşma takip ettim. Meğerse sonraki testlerim bozukmuş testler silik gelmeye başladı ben de düşük yapıcam sandım , doktora mutsuz gittim . Sonra ultrasonda bi baktı her şey yolunda . Sorun bozuk testlermiş. Sayfa başındaki listeden bakabilirsin canım ne zaman kese ne zaman kalp görülmüş , duyulmuş.darısı başıma.Kaçıncı haftada duydun? Ben de haftaya gideceğim ama çok korkuyorumönceki hamileliğimde kalbini duyamadan düşük yaptım.
Bu arada sende görüp ben de gebelik testi aldım bugün, kendi kendimi kontrol etmek için.Diken üstündeyim sürekli
Normalde öyle ama erken ya da geç olmuş olabilirSiz doktora gittiniz o mu dedi 5+2 neye göre hesap yaptı ki bende 11 Ocak sat ama kendi hesabıma göre 4+2 yani şöyle değil mi mesela 11 Ocak 11 Şubatta 4 hafta demek değil mi ?
merhaba hoşgeldiniz şehir ve yaş lütfenMerhaba kizlar beta 03 ocak kese 4+5 dogum 9 ekim
37 istanbul hosbuldukmerhaba hoşgeldiniz şehir ve yaş lütfen
2 hafta sonra kalp atışı için gidicem inşallah her şey yolundadır.teşekkür ederim
Yolundadır inşallah icinizi ferah tutun son adet tarihiniz ne2 hafta sonra kalp atışı için gidicem inşallah her şey yolundadır.teşekkür ederim ❤
Merhabalar,kalp atışları çok net duyuldu mu yoksa zayıf miydiMerhaba kızlar ben kalp atışını duydum bugün vajinal muanede karından baktığında duyamadı araştırdım bir sakıncası yok yazıyor ama gebeyken vajinal muane normal mi
Yaş 32,Ankara,SAT 27.12.2023,kese 5+5,kalp atışı 6+5,doğum tarihi 2.10.2024 inşallahSevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsun beni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Selam, karından mi baktı kalp atışı için alttan mi? benim karından duyuldu ama ses kalp atışı gibi değildi hani radyo açarsınız da kanal çekmez bir hışırtı sesi gelir ya tam olarak o sesti alttan bakalım dedim bişey farketmez dedi bakmadı doktorSelam güzel anneler dün kalp atışını duyduk, ufacikti nefesimi tutmam gerekti hatta rahat bulup duymak için, kan tahlillerim güzel çıktı folik asit dışında herhangi bir ek takviyeye gerek yok dedi doktorumuz. 1 ay sonra tekrar muayene şuan her şey yolunda takvimim ile uyumlu 7+0 bugün
Birebir aynılarını yaşıyorum,ekstradan yemek yerken veya yedikten sonra biraz bulantım oluyor açken hiçbir sorun yokÇok belim ağrıyor benim de mide ekşimesi ve yorgunluk çalışan hanımlar ne alemdesiniz? Gün içinde uyku atakları oluyor resmen
Mrb,hangi sehirdesinMrbb arkadaşlar hepinize hayırlı gebelikler dilerim.Tüp bebek tedavisi olup elinde transfer ilaçları kalanlar varsa bana verebilir mi
Mrbb ankaradayım.siz?Mrb,hangi sehirdesin