• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Canım bugünkü kan sonucum çıktı.
31 Ocak 152
5 Şubat 1541 çıktı.
Ama doktor ultrasonda hiçbir şey göremedi. Ay ben tedirgin oldum. Neden görmedi ki 😞
Artışta iyi gibi sanki
Karından mı baktı canım sadece karından ultrasonda 2000 aşağısı görünmüyor diye biliyorum

Benim döngüm 24 günde bir bu arada. Ben bata 1 gün kala test yaptırdım. 70 çıktı
Ahh canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰 şimdi Yumrtlamya göre 7 Şubat benimde beklenen adet tarihim yurntlamadan 14 gün sonra ve çatlamanın 12. Gününe denk geliyor inş vardır dün sabah 10 gibi yaptım ama yoktu henüz. Bugünde yapmadım

Ahh canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰 şimdi Yumrtlamya göre 7 Şubat benimde beklenen adet tarihim yurntlamadan 14 gün sonra ve çatlamanın 12. Gününe denk geliyor inş vardır dün sabah 10 gibi yaptım ama yoktu henüz. Bugünde yapmadım
Amin inşallah. En önemli kısmı orası. Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Sağlıkla kucağa almak nasip olsun inşallah..

İnşallah vardır canım inşallah. En güzel en hayırlı zamanda nasip olsun sana da 🤲🏻🤲🏻

Ben de bugün girdim ultrasona 5+5 benim de,kese göründü ama bebeği önce göremedi sonra fındık kadar dedi ama kağıda net gözükmedi diye yazmış strese girdim boş gebelik mi acaba diye...ctesiden beri belirtilerim de azaldı bı bulantı vardı gerçi o da kesildi, idrarımda falan artış da yok
Bu hafta görmeyi beklemiyorum dedi bana da canım normaldir stres yapma

Ben de bugün girdim ultrasona 5+5 benim de,kese göründü ama bebeği önce göremedi sonra fındık kadar dedi ama kağıda net gözükmedi diye yazmış strese girdim boş gebelik mi acaba diye...ctesiden beri belirtilerim de azaldı bı bulantı vardı gerçi o da kesildi, idrarımda falan artış da yok
Yolk sac var mıydı kesede

Back