- 19 Temmuz 2023
- 1.341
- 2.150
- Konu Sahibi kediannesibiri
Gece uyumadan içeceğim bakalım zaten çok uykum var bu akşam, direkt uyurum herhalde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliginiz hayırlı olsun cuma günü neden tekrar çağırdı acaba bilginiz var mı bize kalp atışı için 3 hafta sonra dediİnşallah şimdi cuma günü tekrar gideceğim kese büyümüş olur dedi, kalp atışı o gün duyulur mu bilemiyorum hiç
bisey sorabilirmiyim.Ben 4+3 teyim keseyi gorduk .Doktor bana da verdi tutunma olmadi mi acabaBen kullanıyorum evet uyku yapıyor ama tutunmaya yardım ediyor diye doktorum verdi bana
Hayır bi süreç ya bu ilk 12 hafta önemli olduğu için leke ve kanama olmasın diye önlem amaçlı benim öncesinde bir kaybım olduğu için .bisey sorabilirmiyim.Ben 4+3 teyim keseyi gorduk .Doktor bana da verdi tutunma olmadi mi acaba
Çok sagolun. INSALLAH sagsalim kucağımıza alırız.. İsteyen herkese Rabbım nasip etsinHayır bi süreç ya bu ilk 12 hafta önemli olduğu için leke ve kanama olmasın diye önlem amaçlı benim öncesinde bir kaybım olduğu için .
Amin çok teşekkürler insallah hepimizÇok sagolun. INSALLAH sagsalim kucağımıza alırız.. İsteyen herkese Rabbım nasip etsin
Canım ben ilk gebeliğimde fitil olarak alttan atmıştım. İstersen içme bu şekilde uyku ve mide bulantısı da yapmazProgestan kullanan var mı acaba? Hafif kasık ağrılarım oluyor diye doktor ne olur ne olmaz diye yazdı, bu akşam başlayacağım almaya, çok uyku yapıyormuş sanırım
Beni de listeye eklersen sevinirim ,5+4 haftalık hamileyim ama henüz kese ve kalp atışı için ultrasona girmedim.ptesi keseyi görmek için gideceğim inşallahMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Çok teşekkürler, kese çok küçük ya o zamana büyümüş olur kese dedi. Belki kalp atışı da duyulur bilemiyorum 6. hafta oluyor çünküGebeliginiz hayırlı olsun cuma günü neden tekrar çağırdı acaba bilginiz var mı bize kalp atışı için 3 hafta sonra dedi
İçtim valla artık birazdan uyuyacağım bakalım nasıl etkisi olacakCanım ben ilk gebeliğimde fitil olarak alttan atmıştım. İstersen içme bu şekilde uyku ve mide bulantısı da yapmaz
Evet benimki de numarasını verdi, tabii sadece iş için kullanıyor ama yazın hormon testine gittiğimde vermişti. Ben önemsiyorum doktorla iletişimi, zaten bugün tekrar sordum numaram var sizde ulaşabilirsiniz dediKızlar iyi akşamlar. Ben bugün 20 30 dk sahilde yürüyüş yaptım. Daha sonra sağ kasığımda bir kramp gibi bir ağrı oluştu. Hatta bir ara bacağımı bile etkiledi. Oturunca duruyordu. Kalkıp 5 10 adım atınca yine aynı oluyodu. Eve geçip direkt yattım. Korktum baya ama bir yandan da stres yapmamak için kendimi sakinleştirdim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu. Doktora soramıyorum. Geçen hafta şahsi numarasını istedim ama vermedi. Hastanemi değiştiricem pazartesi günü. Size doktorlarınız numarasını verdi mi benimkinde mi problem var. Arkadaslarıma doktorları hep numaralarını vermiş.
Ben de 4 senelik evliyim,2 aşılama ve 1 tüp bebek denendi hepsi olumsuz oldu ve tüp bebekteki adetten bir sonraki adette geçen ay gebe kalmışım doğal yoldan tam umudu kesmistim olumsuz olunca Mart'ta tekrar tüp için gidecekken bu oldu ben şok daha kese görmedim ultrasona girmedim heyecanla bekliyorum vakit geçmiyorMerhaba ben 12 yillik evliyim 7 sene once tup bebekle hamile kaldim ikiz kizlarim var. Tekrar evlat sahibi olmak istedik tup bebek merkezinin yolunu tuttuk amh degerim 0.07 ye dusmus iki kere yumurta aradilar istediklerini bulamadilar bu arada yurt disinda yasiyorum esime isterseniz yumurta dönör ile eşiniz hamile kalabilir bile dendi yani hamilelik cok zor demeye calıstılar.bizde iptal kararı aldık. SAT 25 aralık tı. Veeeeee Allah ol dedi oldu suan 5 haftalık hamileyim hala inanamıyorum ama tüp bebek yapmadan hamileyim. Cok mutluyum cünkü benim kısaca cocugum normal yolla olmuyordu ama Allahım bize bir mucize bahşetti. Eger bunu okuyan birikeri varsa UMUT ALLAH tandır…
Bende ara ara oluyor şiddetli olmasa da kasik ağrısı.bazisi normal değil diyor bazısı dış gebelik olabilir falan diyor ama doktora sormadım henüz ptesi ultrasona gidince sorucamKizlar ya sizde de rahimde adet sancisi gibi agri ve kasilma oluyormu bazen nefes aldırmıyor dr. Normal olduğunu soyledi
Ptesi kese için gideceğim inşallah görünür kalp atışı için 1 hafta 10 gün daha beklerim gibi görünüyorAllah hepimizin kesesini doldursun o zaman ne diyim o değilde ilk keseyi kalp atışını duyan yazsın. Ayrıca doktora giderken sıkışık idrarla gitmeniz rahmin daha iyi görünmesini sağlıyormuş. Mesane rahme baskı yaptığından aklınızda olsun hanımlar.
Benim son adet tarihim sizinkiyle aynı perşembe akşamı evde test ile öğrendim cuma günü kan verdim beta 5000 çıktı.ptesi ultrasona girip keseyi göreceğiz inşallahMerhaba arkadaşlar ben de Ekim annesi olacağım sanırım. Son adet tarihim 27 Aralık. Kan verdiğim zaman ilk 248 çıkmıştı sonra 650 sonra 1400 sonra 2895 diye takip etmiştim betayı. Bugün tam 5 + 2 oluyor ve doktor kontrolünden geldim karından ultrasonla keseyi görebildik sadece on gün sonra yani 12 Şubat’a tekrar randevu aldık kalp atışlarında o zaman duyacağız inşallah. Hemen hemen aynı dönemlerde olduğumuz için belki bir faydası olur diye yazmak istedim. Hepinize musmutlu günler
Çok ufak ara ara oluyor ama kusmadim daha hiç çok şükürHanımlar midesi bulanan var mı ben de hiç yok
Oyy maşallah ne güzel çıkmış değerinizBenim son adet tarihim sizinkiyle aynı perşembe akşamı evde test ile öğrendim cuma günü kan verdim beta 5000 çıktı.ptesi ultrasona girip keseyi göreceğiz inşallah
Teşekkür ederim 5+2 de böyle çıktı başka kan vermedim daha dün alındı zatenOyy maşallah ne güzel çıkmış değeriniz