- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #28.921
Teşekkür ederim soran dua eden herkese emzirme işi sıkıntı bugün ben ağrı içindeyken 3kisi gogusumle bebeği emzirmeye calisiyolardi ama süt gelmiyor bakalım ne yapicazgözün aydın
Gerçekten kötü bi zamanlama oldu :/ çok şükür çocukta bir şey yok o kadar hızlı çarpmış ki kafasını filan bi yere vurmamış Allahtan. Ailesinin yerinde olsam çocuğuma çok kızardım herhalde o kadar dikkatsiz olduğu içinGeçmiş olsun canım, inşallah hemen hallolur. Çok kötü denk gelmiş ya. İyi ki çocukta da bir şey yokmuş. Sıkma canını. Umarım en kısa sürede yapılır
Canım gözün aydın çok şükür gelmiş bebeğinKizlar selam sabah09.32 de 38+2 de sezeryanla doğum yaptım spinal anestezi oldum ameliyathaneye girince korktum yapamicam dedim bayiltin hepten ağladım onlarda sedasyon verip sakinlestirdiler öyle belden iğne yaptılar ben ışığın aynasından manyak gibi herşeyi gördüm ama korkmadım sedasyon iyi geldi çünkü yoksa kaldiramazdim kesileri değil ama bütün baskıyı hissettim cekistirmelerde karnımı hissettim ama cokda anlamıyorsun snrasinda odaya alındım daha hiç uyumadım ağrım çok oldu yapismalar varmış içerde benim oyuDen ekstra ağrıyor ağrı kesici yaptılar 2kez idare ediyorum çok şükür alttan kanamam var bebek iyi buarada sağlıkla geldi 2950 kg 47cm boy epey bı minik emme refleksi
gelişmiş doğdu ama neyazikki benim göğüs ucum cikmiyor buyuDen silikon göğüs ucu aldirdilar ama sütüm 1damla bile gelmedi daha emiyor ama süt yok şimdilik durumlar böyle
Bizim de başımıza böyle bir olay gelmişti. Eşim okula giderken çocuk yandan arka kapıya vurdu. Sabahtı o da okula gidiyormuş. Mecbur biz yaptırdık arabayı. Çocuk da çok korkmuştu ama Allah'tan bir şeyi yoktu. Buna şükür dedik. Arabayı da neredeyse 1 yıl sonra yaptırdık göçük göçük kullandıkGerçekten kötü bi zamanlama oldu :/ çok şükür çocukta bir şey yok o kadar hızlı çarpmış ki kafasını filan bi yere vurmamış Allahtan. Ailesinin yerinde olsam çocuğuma çok kızardım herhalde o kadar dikkatsiz olduğu içinama aile çok rahat
Ya doğum öncesi canım sıkıldı çok. Geçen hafta yaşadığımız sitede çok hızlı bisiklet süren bi çocuk arabamıza çarptı. Çocukta bi şey yok Allahtan da bizim arka kapıya epey hasar verdi. Çocuk da misafirmiş sitede oturmuyormuş, lütfedip bize bi dönüş de yapmadılar biz koşuyoruz peşlerinden, ailesine de ulaşamıyoruz sitedeki misafirliğe geldiği kadın muhatap bizimle, arabayı servise vermemiz lazım doğum öncesi arabasız kalacağız 2-3 günvalla canım sıkıldı insanlar ne kadar rahat ya
Gözünüz aydın canımKizlar selam sabah09.32 de 38+2 de sezeryanla doğum yaptım spinal anestezi oldum ameliyathaneye girince korktum yapamicam dedim bayiltin hepten ağladım onlarda sedasyon verip sakinlestirdiler öyle belden iğne yaptılar ben ışığın aynasından manyak gibi herşeyi gördüm ama korkmadım sedasyon iyi geldi çünkü yoksa kaldiramazdim kesileri değil ama bütün baskıyı hissettim cekistirmelerde karnımı hissettim ama cokda anlamıyorsun snrasinda odaya alındım daha hiç uyumadım ağrım çok oldu yapismalar varmış içerde benim oyuDen ekstra ağrıyor ağrı kesici yaptılar 2kez idare ediyorum çok şükür alttan kanamam var bebek iyi buarada sağlıkla geldi 2950 kg 47cm boy epey bı minik emme refleksi
gelişmiş doğdu ama neyazikki benim göğüs ucum cikmiyor buyuDen silikon göğüs ucu aldirdilar ama sütüm 1damla bile gelmedi daha emiyor ama süt yok şimdilik durumlar böyle
Gözün aydın canım. Sütün de hemencecik gelir inşallahTeşekkür ederim soran dua eden herkese emzirme işi sıkıntı bugün ben ağrı içindeyken 3kisi gogusumle bebeği emzirmeye calisiyolardi ama süt gelmiyor bakalım ne yapicaz
o da olacak inşallah. zor kısım bitti şükürTeşekkür ederim soran dua eden herkese emzirme işi sıkıntı bugün ben ağrı içindeyken 3kisi gogusumle bebeği emzirmeye calisiyolardi ama süt gelmiyor bakalım ne yapicaz
Maşallah canım gözün aydın analı babalı büyüsün inşallahKizlar selam sabah09.32 de 38+2 de sezeryanla doğum yaptım spinal anestezi oldum ameliyathaneye girince korktum yapamicam dedim bayiltin hepten ağladım onlarda sedasyon verip sakinlestirdiler öyle belden iğne yaptılar ben ışığın aynasından manyak gibi herşeyi gördüm ama korkmadım sedasyon iyi geldi çünkü yoksa kaldiramazdim kesileri değil ama bütün baskıyı hissettim cekistirmelerde karnımı hissettim ama cokda anlamıyorsun snrasinda odaya alındım daha hiç uyumadım ağrım çok oldu yapismalar varmış içerde benim oyuDen ekstra ağrıyor ağrı kesici yaptılar 2kez idare ediyorum çok şükür alttan kanamam var bebek iyi buarada sağlıkla geldi 2950 kg 47cm boy epey bı minik emme refleksi
Siz niye yaptırdınız ailesinin ödemesi gerekiyorBizim de başımıza böyle bir olay gelmişti. Eşim okula giderken çocuk yandan arka kapıya vurdu. Sabahtı o da okula gidiyormuş. Mecbur biz yaptırdık arabayı. Çocuk da çok korkmuştu ama Allah'tan bir şeyi yoktu. Buna şükür dedik. Arabayı da neredeyse 1 yıl sonra yaptırdık göçük göçük kullandık
Çok geçmiş olsunBize de 3 4 hafta önce arkadan carpmislardi anca bugün serviste yaptirabildik parça bekle gelsin boyasınlar falan uzun sürdü. Kapıyı kullanabiliyorsaniz servise sipariş için gösterin parçaları belirlesin mümkünse bebegi de soylersiniz her şeyi kenara koyup parcalari ayarlayip 1 gunde montaj yaparlar belki
Hayır canım sezeryanNormal mi oldu canım senin
Canım bende aynı şekilde oldum bugün daha iyiyim günden güne iyi olucaz annesi sağlıkla aldık ya çok şükür en önemlisi biz toparlarızKizlar selam sabah09.32 de 38+2 de sezeryanla doğum yaptım spinal anestezi oldum ameliyathaneye girince korktum yapamicam dedim bayiltin hepten ağladım onlarda sedasyon verip sakinlestirdiler öyle belden iğne yaptılar ben ışığın aynasından manyak gibi herşeyi gördüm ama korkmadım sedasyon iyi geldi çünkü yoksa kaldiramazdim kesileri değil ama bütün baskıyı hissettim cekistirmelerde karnımı hissettim ama cokda anlamıyorsun snrasinda odaya alındım daha hiç uyumadım ağrım çok oldu yapismalar varmış içerde benim oyuDen ekstra ağrıyor ağrı kesici yaptılar 2kez idare ediyorum çok şükür alttan kanamam var bebek iyi buarada sağlıkla geldi 2950 kg 47cm boy epey bı minik emme refleksi
Canım ben 37+5 te 3.600 doğurdum sezeryanla yaparsın Allah’ın izniylemerhaba herkese bugun doktorum sezeryan icin gün verdi eylulun 26 sina persembe gunune son 6 gun yani bekledigimden erken oldu ekim 7 olacakti normalde bebek olcumleri buyuk dedi beklemenin anlami yok dedi 37+4 de dogum yapacagim riskli olurmu acaba kilosu 3350 olmus dedi ama ne kadar dogru bilmiyorum hepinizden dua bekliyorum arkadaslar hepinize Allahim hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Canım gözün aydınKizlar selam sabah09.32 de 38+2 de sezeryanla doğum yaptım spinal anestezi oldum ameliyathaneye girince korktum yapamicam dedim bayiltin hepten ağladım onlarda sedasyon verip sakinlestirdiler öyle belden iğne yaptılar ben ışığın aynasından manyak gibi herşeyi gördüm ama korkmadım sedasyon iyi geldi çünkü yoksa kaldiramazdim kesileri değil ama bütün baskıyı hissettim cekistirmelerde karnımı hissettim ama cokda anlamıyorsun snrasinda odaya alındım daha hiç uyumadım ağrım çok oldu yapismalar varmış içerde benim oyuDen ekstra ağrıyor ağrı kesici yaptılar 2kez idare ediyorum çok şükür alttan kanamam var bebek iyi buarada sağlıkla geldi 2950 kg 47cm boy epey bı minik emme refleksi
Gözünüzaydin sağlıkla büyüsün bebişKizlar selam sabah09.32 de 38+2 de sezeryanla doğum yaptım spinal anestezi oldum ameliyathaneye girince korktum yapamicam dedim bayiltin hepten ağladım onlarda sedasyon verip sakinlestirdiler öyle belden iğne yaptılar ben ışığın aynasından manyak gibi herşeyi gördüm ama korkmadım sedasyon iyi geldi çünkü yoksa kaldiramazdim kesileri değil ama bütün baskıyı hissettim cekistirmelerde karnımı hissettim ama cokda anlamıyorsun snrasinda odaya alındım daha hiç uyumadım ağrım çok oldu yapismalar varmış içerde benim oyuDen ekstra ağrıyor ağrı kesici yaptılar 2kez idare ediyorum çok şükür alttan kanamam var bebek iyi buarada sağlıkla geldi 2950 kg 47cm boy epey bı minik emme refleksi
Gözün aydın olsun canım rabbim analı babalı büyütsün. Tez zamanda sütünde bol bol gelir inşallahKizlar selam sabah09.32 de 38+2 de sezeryanla doğum yaptım spinal anestezi oldum ameliyathaneye girince korktum yapamicam dedim bayiltin hepten ağladım onlarda sedasyon verip sakinlestirdiler öyle belden iğne yaptılar ben ışığın aynasından manyak gibi herşeyi gördüm ama korkmadım sedasyon iyi geldi çünkü yoksa kaldiramazdim kesileri değil ama bütün baskıyı hissettim cekistirmelerde karnımı hissettim ama cokda anlamıyorsun snrasinda odaya alındım daha hiç uyumadım ağrım çok oldu yapismalar varmış içerde benim oyuDen ekstra ağrıyor ağrı kesici yaptılar 2kez idare ediyorum çok şükür alttan kanamam var bebek iyi buarada sağlıkla geldi 2950 kg 47cm boy epey bı minik emme refleksi
Valla bende ısrarla normal doğum istedim doktorumu buldum inşallah ikinci hamileliğim bu yine normal istiyorum bebeğimle alakalı son dk bi durum çıkmazsa. Normal doğum en güzeli bebeğin sağlığıyla alakalı bi risk söz konusu değilse ilk tercih olmalı bence inan ilk doğumum da 9 da kontrole gittim eve göndermedi doktor 3 dk da bir geliyordu 100 dü sancım hissetmiyordum sonrasında da gayet adet sancısı gibiydi son yarım saat evet ciddi ağrılar çektim yalan yok ama bebek doğduğu saniyesinde kesildi ağrılar yani zor kısım yarım saat falan ondan öncesindekiler adet ağrıları gayette alışık olduğumuz dişimizi sıkabildiğimiz ağrılarKızlar ben normal doğum düşünüyordum. Ama herkes sezaryen tercih ediyor. Ya da doktorlar hemen sezaryana yönlendiriyor. Etrafımdakiler de negerek var acı çekmene sezaryan ol dedi normal doğum istememe şaşırdı. Kafam çok karışık normal doğum gerçekten zor mu?
Canım çok teşekkür ederim. Neredeyse 22 saat sürdü bir evden çıkıp diğerine girmemiz. Ama şükürler olsun gebeliğimi bol kıyafetlerle gizleyerek, pasaport kontrolden geçtik ve evimize varabildik.
Şu an inanılmaz sırt ağrısı çekiyorum, umarım bu yorucu süreç erken doğumu tetiklemez. Kesinlikle 34. Haftadan sonra bu kadar uzun süreli uçuşlar yolculuklae yapılmazmış, bir kez daha anladım. Şimdi buradaki saat farkıyla uyumamamız da lazım ama dayanamayacak gibiyiim.
Neyse ki sonunda evdeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?