- Konu Sahibi kediannesibiri
- #28.901
Teşekkür ederim canım hoş buldumGözün aydın canım, Allah sağlık sıhhat ile tamamına erdirsin inşallah. Bu yol uzun aramıza hoş geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım hoş buldumGözün aydın canım, Allah sağlık sıhhat ile tamamına erdirsin inşallah. Bu yol uzun aramıza hoş geldin
Kizlar sabah 08.30 sezeryanla doğum olucak dualarinizi bekliyorum şimdi uyumaya calisicam herşeyi hazır ettik @damlasu14 canım sanada bol şans diliyorum sağlıkla inşallah
Güzel haberlerinizi bekliyoruz hanımlarKızlar sizden de dua bekliyorum doğuma gireceğim simdi
Canım çok çok geçmiş olsun dua edicem sana da inşallah bebisine bir an önce şifa verir Rabbım kavuşursunuz. Moralini çok yüksek tut lütfen çok güçlüsün!Ben dün taburcu oldum tansiyonum anca düştü, bebiş yoğun bakımda tedavi görüyor maalesef cigerinde su varmış
Duygulandik beee. Yolun başı geldi gözümün önüne ne badireler ne zorluklar yaşadık şimdi yolun sonuna geldik çok şükür sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah bebislerimizi. Senin küçük mucizeni de kutluyorum Allahim hayirli uğurlu etsin inşallah yol zor ama nasıl güzel bir bilsennMerhaba sabah test yaptım bu şekilde çıktı yarım saat önce de kan vermeye gittim sonucu bekliyorum Eki Görüntüle 3481554
Çoook teşekkür ederim canım benim hepimiz için hayırlı olsun hafif kahve rengi akıntım var normal miDuygulandik beee. Yolun başı geldi gözümün önüne ne badireler ne zorluklar yaşadık şimdi yolun sonuna geldik çok şükür sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah bebislerimizi. Senin küçük mucizeni de kutluyorum Allahim hayirli uğurlu etsin inşallah yol zor ama nasıl güzel bir bilsenn
Hiç olumsuz düşünme o an gücüne güven normal ya da Sezeryan önemli değil. Egzersiz ve nefes çalışmasi ztn yapılmalı ki doğum sonrası da rahat geçsin. İyi geldigime sevindim.Ayy canım benim su gibi akmış maşallah .. maaleseff ağrı eşiğim çok düşük nefes egzersizlerini daha çok pratik edeyim veeee teşekkür ederim canim pozitif doğum hikayen ilaç gibi geldi
Ah gördüm şimdi yazıyı rabbim güzel haberler ile döndürsun sağlıkla gelin bebeğin ileKızlar sizden de dua bekliyorum doğuma gireceğim simdi
Allah yardımcın olsun, ikiniz de güzelce çıkın inşallah sağlıklı haberlerini bekliyoruzKizlar ben giriyorum dua edin
Canım yeni gördüm sen iyi oldukça bebeğindr iyi olucak merak etme aranizda ki bağ kuvvetli hissedecek senin sevgini. Allahın izniyle bebeğin de iyi olucak sağlam ellerde duam seninleBen dün taburcu oldum tansiyonum anca düştü, bebiş yoğun bakımda tedavi görüyor maalesef cigerinde su varmış
Benimde bebeğime kilosu fazla dediler. Akşam sebze yemeğinden başka birşey yemiyorum korkumdan. Herkes hamileyken kilo alır ben resmen zayıfladım. Bugün baktım belim bacaklarim filan incelmişSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı 3 kg olmuş oğlum ama benim suyum fazla çıktı yine 37+1 oldum rahim ağzı baya uzun bebeğin gelmeye niyeti yok ve Nst ye iki kere girdim doğru düzgün hareket etmedi uyudu sürekli Salı günü bir daha gideceğim Bu su fazlalığı canımı sıkıyor doktor sadece protein ve salata ye diyor ekmek hamur işi tatlı meyve dondurma yeme diyor bıktım yaa
bende de olmuştu. yerleşme kanaması muhtemelen. hatta bir tüyo, hamilelikte bir çok şey normal tabi ki doktor kontrolü önemli ama çok kafaya takmazsan daha kolay geçiyor. hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah.Çoook teşekkür ederim canım benim hepimiz için hayırlı olsun hafif kahve rengi akıntım var normal mi
Merhaba bende sürekli giriyorum ama çok aktif degilim yazmadım bende 38+2 yim ve banada her kontrolde suyum fazla dendi ve pzt günü dogumum olucak en son geçen pzt gitmiştim küveze girer benden söylemesi bu 1 haftada çok dikkat et dedi ama nefis bu ekmek falan yedim tatlıya meyveye dikkat ettim doktor beni korkuttu sizede öyle bişey söyledi mi noluyormuş yani su fazla olunca bende sinir oldum bu durumaSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı 3 kg olmuş oğlum ama benim suyum fazla çıktı yine 37+1 oldum rahim ağzı baya uzun bebeğin gelmeye niyeti yok ve Nst ye iki kere girdim doğru düzgün hareket etmedi uyudu sürekli Salı günü bir daha gideceğim Bu su fazlalığı canımı sıkıyor doktor sadece protein ve salata ye diyor ekmek hamur işi tatlı meyve dondurma yeme diyor bıktım yaa
Bana öyle bir şey demedi eşim sordu su fazlası bebeğe zarar mı diye oda yok çok kilo almamış bebek normal boyutlarında dediMerhaba bende sürekli giriyorum ama çok aktif degilim yazmadım bende 38+2 yim ve banada her kontrolde suyum fazla dendi ve pzt günü dogumum olucak en son geçen pzt gitmiştim küveze girer benden söylemesi bu 1 haftada çok dikkat et dedi ama nefis bu ekmek falan yedim tatlıya meyveye dikkat ettim doktor beni korkuttu sizede öyle bişey söyledi mi noluyormuş yani su fazla olunca bende sinir oldum bu duruma
Benimki de çok kilolu degil ama neden sürekli su fazla diyor anlamadımBana öyle bir şey demedi eşim sordu su fazlası bebeğe zarar mı diye oda yok çok kilo almamış bebek normal boyutlarında dedi
Çok teşekkür ederim eve çıktık biraz başlar zorlicak belli ki ama görünce dünya duruyor hepimizin başına insallahİlk başlar biraz zor oluyormuş sanırım zamanla daha rahat edersiniz inşallah hiç gaz problemi kalmaz umarım canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmayı nasip etsin