2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ben yiyiyorum da benim bebek yemiyor 😀 kilo almamasına takılmıyorum ama haftasından küçük çıkıyor. Küçük olmasına kıyamıyorum 1 haftadır küçük olduğunu düşündükçe ağlayasım geliyor :KK43: oysa önemli olan sağlıklı olması
Benim de bir hafta geriye düştü. Ben çalışabilir raporu almıştım, doktorum stresli mi çalışmak eğer öyleyse çalışamaz raporu yazcam çünkü etkiliyor belliki dedi. Ben de yok falan dedim ama ilk başta gerçekten stres olmuştum. Diyeceğim şu ki sen stres yaptıkça bebek daha çok etkilenir. Eğer kan akışlarımda problem yoksa sıkıntı yapma, stresi azaltıp beslenmene dikkat et. Bu son haftalar en çok kilo alacağı haftalarmış. Protein ağırlıklı beslen dedi doktorum, yiyemiyorsan da zorla ye demek istemiyorum ama ye dedi🤣

Soran arkadaslar hepinizi etiketleyemedim simdi dogum uzeri sizleri hikayemle korkutmak istemem ama sezeryanim biraz sikintili gecti yeni toparliyorum halen tansiyonum yuksek ve dengesiz ilac kullaniyorum bebeklerim yanimda kuveze girmediler cok sukur kizim ilk dogdugunda nefes alirken zorlaniyor gibiydi babasiyla bir saat skin to skin yaptilar sonra atesi dusuk cikti ben sik sik emzirip skin to skin yaptim simdi atesi normalde coi sukur insallah hepiniz saglikla sihhatle yavrularinza kavusursunuz.

Soran arkadaslar hepinizi etiketleyemedim simdi dogum uzeri sizleri hikayemle korkutmak istemem ama sezeryanim biraz sikintili gecti yeni toparliyorum halen tansiyonum yuksek ve dengesiz ilac kullaniyorum bebeklerim yanimda kuveze girmediler cok sukur kizim ilk dogdugunda nefes alirken zorlaniyor gibiydi babasiyla bir saat skin to skin yaptilar sonra atesi dusuk cikti ben sik sik emzirip skin to skin yaptim simdi atesi normalde coi sukur insallah hepiniz saglikla sihhatle yavrularinza kavusursunuz.
Geçmiş olsun canım. Umarım kısa sürede toparlarsınız. Çok şükür kuvöze girmemişler. Bu harika bir şey. Senin de sıkıntıların tez zamanda şifa bulur inşallah 😍 aramıza hoş geldiniz minikler 🤗🤗

B busenindertleri haber alan var mı kızlar. En son sezeryana gireceğim yazmıştı sabah 8de. Gebelik zehirlenmesi yaşıyordu inşallah iyi haberler alırız
Ben dün taburcu oldum tansiyonum anca düştü, bebiş yoğun bakımda tedavi görüyor maalesef cigerinde su varmış 😔

Ben dün taburcu oldum tansiyonum anca düştü, bebiş yoğun bakımda tedavi görüyor maalesef cigerinde su varmış 😔
Allah acil şifalar versin canım. Hızlıca toparlar inşallah bebiş. Onlar çok güçlü. Sakın üzülme stres yapma bu süreci yine onun için sakin geçirmeye çalış. Sütüne odaklan. Kendi iyileşmeni de düşün

Kızlar ben yoğunluktan listeleri geciktiriyorum takip edemiyorum kusura bakmayın ilk fırsatta ekleyeceğim ekran görüntüsü alıyorum. Evde sürekli birileri oluyor onun dışında emzirme sorunları yaşıyoruz malum gece nöbetleri de var. Hepinizi ekleyeceğim merak etmeyin 🥲🙏🏻😅🤗
Allah kolaylık versin 🤗 adminlik en son doğuracak olana verilmeliydi bence 😅😂 derken benim de erken doğurma ihtimalim varmış 😂

Merhaba sabah test yaptım bu şekilde çıktı yarım saat önce de kan vermeye gittim sonucu bekliyorum 🥹Eki Görüntüle 3481554

Eklentiler

• IMG_1900.jpeg
    IMG_1900.jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 14
X