- Konu Sahibi kediannesibiri
- #28.881
Kizlar ben giriyorum dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sizden de dua bekliyorum doğuma gireceğim simdi
Allah yardımcınız olsun canlarım sağ salim insallah meleklerinizle şuraya kavuştuk yazacaksınız darısı bekleyen herkesin başına kolay sağlıklı dogumlar inşallahhhKizlar ben giriyorum dua edin
Kızlar sizden de dua bekliyorum doğuma gireceğim simdi
Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Allah yardımcınız olsunKizlar ben giriyorum dua edin
Kizlar ben giriyorum dua edin
Ayy çok heyecanlı kızlar inşallah sağlıkla kucaklariniza alırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahKızlar sizden de dua bekliyorum doğuma gireceğim simdi
Ben dün taburcu oldum tansiyonum anca düştü, bebiş yoğun bakımda tedavi görüyor maalesef cigerinde su varmışB busenindertleri haber alan var mı kızlar. En son sezeryana gireceğim yazmıştı sabah 8de. Gebelik zehirlenmesi yaşıyordu inşallah iyi haberler alırız
Allah acil şifalar versin canım. Hızlıca toparlar inşallah bebiş. Onlar çok güçlü. Sakın üzülme stres yapma bu süreci yine onun için sakin geçirmeye çalış. Sütüne odaklan. Kendi iyileşmeni de düşünBen dün taburcu oldum tansiyonum anca düştü, bebiş yoğun bakımda tedavi görüyor maalesef cigerinde su varmış
Allah kolaylık versin adminlik en son doğuracak olana verilmeliydi bence derken benim de erken doğurma ihtimalim varmışKızlar ben yoğunluktan listeleri geciktiriyorum takip edemiyorum kusura bakmayın ilk fırsatta ekleyeceğim ekran görüntüsü alıyorum. Evde sürekli birileri oluyor onun dışında emzirme sorunları yaşıyoruz malum gece nöbetleri de var. Hepinizi ekleyeceğim merak etmeyin
Gözün aydın canım, Allah sağlık sıhhat ile tamamına erdirsin inşallah. Bu yol uzun aramıza hoş geldinMerhaba sabah test yaptım bu şekilde çıktı yarım saat önce de kan vermeye gittim sonucu bekliyorum Eki Görüntüle 3481554
Teşekkür ederim canım hoş buldumGözün aydın canım, Allah sağlık sıhhat ile tamamına erdirsin inşallah. Bu yol uzun aramıza hoş geldin
Kizlar sabah 08.30 sezeryanla doğum olucak dualarinizi bekliyorum şimdi uyumaya calisicam herşeyi hazır ettik @damlasu14 canım sanada bol şans diliyorum sağlıkla inşallah
Güzel haberlerinizi bekliyoruz hanımlarKızlar sizden de dua bekliyorum doğuma gireceğim simdi
Canım çok çok geçmiş olsun dua edicem sana da inşallah bebisine bir an önce şifa verir Rabbım kavuşursunuz. Moralini çok yüksek tut lütfen çok güçlüsün!Ben dün taburcu oldum tansiyonum anca düştü, bebiş yoğun bakımda tedavi görüyor maalesef cigerinde su varmış
Duygulandik beee. Yolun başı geldi gözümün önüne ne badireler ne zorluklar yaşadık şimdi yolun sonuna geldik çok şükür sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah bebislerimizi. Senin küçük mucizeni de kutluyorum Allahim hayirli uğurlu etsin inşallah yol zor ama nasıl güzel bir bilsennMerhaba sabah test yaptım bu şekilde çıktı yarım saat önce de kan vermeye gittim sonucu bekliyorum Eki Görüntüle 3481554
Çoook teşekkür ederim canım benim hepimiz için hayırlı olsun hafif kahve rengi akıntım var normal miDuygulandik beee. Yolun başı geldi gözümün önüne ne badireler ne zorluklar yaşadık şimdi yolun sonuna geldik çok şükür sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah bebislerimizi. Senin küçük mucizeni de kutluyorum Allahim hayirli uğurlu etsin inşallah yol zor ama nasıl güzel bir bilsenn
Hiç olumsuz düşünme o an gücüne güven normal ya da Sezeryan önemli değil. Egzersiz ve nefes çalışmasi ztn yapılmalı ki doğum sonrası da rahat geçsin. İyi geldigime sevindim.Ayy canım benim su gibi akmış maşallah .. maaleseff ağrı eşiğim çok düşük nefes egzersizlerini daha çok pratik edeyim veeee teşekkür ederim canim pozitif doğum hikayen ilaç gibi geldi
Ah gördüm şimdi yazıyı rabbim güzel haberler ile döndürsun sağlıkla gelin bebeğin ileKızlar sizden de dua bekliyorum doğuma gireceğim simdi
Allah yardımcın olsun, ikiniz de güzelce çıkın inşallah sağlıklı haberlerini bekliyoruzKizlar ben giriyorum dua edin
Canım yeni gördüm sen iyi oldukça bebeğindr iyi olucak merak etme aranizda ki bağ kuvvetli hissedecek senin sevgini. Allahın izniyle bebeğin de iyi olucak sağlam ellerde duam seninleBen dün taburcu oldum tansiyonum anca düştü, bebiş yoğun bakımda tedavi görüyor maalesef cigerinde su varmış