• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
B busenindertleri haber alan var mı kızlar. En son sezeryana gireceğim yazmıştı sabah 8de. Gebelik zehirlenmesi yaşıyordu inşallah iyi haberler alırız
Ben dün taburcu oldum tansiyonum anca düştü, bebiş yoğun bakımda tedavi görüyor maalesef cigerinde su varmış 😔

Kızlar ben yoğunluktan listeleri geciktiriyorum takip edemiyorum kusura bakmayın ilk fırsatta ekleyeceğim ekran görüntüsü alıyorum. Evde sürekli birileri oluyor onun dışında emzirme sorunları yaşıyoruz malum gece nöbetleri de var. Hepinizi ekleyeceğim merak etmeyin 🥲🙏🏻😅🤗

Ben dün taburcu oldum tansiyonum anca düştü, bebiş yoğun bakımda tedavi görüyor maalesef cigerinde su varmış 😔
Allah acil şifalar versin canım. Hızlıca toparlar inşallah bebiş. Onlar çok güçlü. Sakın üzülme stres yapma bu süreci yine onun için sakin geçirmeye çalış. Sütüne odaklan. Kendi iyileşmeni de düşün

Kızlar ben yoğunluktan listeleri geciktiriyorum takip edemiyorum kusura bakmayın ilk fırsatta ekleyeceğim ekran görüntüsü alıyorum. Evde sürekli birileri oluyor onun dışında emzirme sorunları yaşıyoruz malum gece nöbetleri de var. Hepinizi ekleyeceğim merak etmeyin 🥲🙏🏻😅🤗
Allah kolaylık versin 🤗 adminlik en son doğuracak olana verilmeliydi bence 😅😂 derken benim de erken doğurma ihtimalim varmış 😂

Merhaba sabah test yaptım bu şekilde çıktı yarım saat önce de kan vermeye gittim sonucu bekliyorum 🥹Eki Görüntüle 3481554

Eklentiler

• IMG_1900.jpeg
    IMG_1900.jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 19
Canım çok çok geçmiş olsun dua edicem sana da inşallah bebisine bir an önce şifa verir Rabbım kavuşursunuz. Moralini çok yüksek tut lütfen çok güçlüsün! ❤️

Merhaba sabah test yaptım bu şekilde çıktı yarım saat önce de kan vermeye gittim sonucu bekliyorum 🥹Eki Görüntüle 3481554
Duygulandik beee. Yolun başı geldi gözümün önüne ne badireler ne zorluklar yaşadık şimdi yolun sonuna geldik çok şükür sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah bebislerimizi. Senin küçük mucizeni de kutluyorum Allahim hayirli uğurlu etsin inşallah ❤️ yol zor ama nasıl güzel bir bilsenn

Duygulandik beee. Yolun başı geldi gözümün önüne ne badireler ne zorluklar yaşadık şimdi yolun sonuna geldik çok şükür sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah bebislerimizi. Senin küçük mucizeni de kutluyorum Allahim hayirli uğurlu etsin inşallah ❤️ yol zor ama nasıl güzel bir bilsenn
Çoook teşekkür ederim canım benim hepimiz için hayırlı olsun ❤️ hafif kahve rengi akıntım var normal mi

Ayy canım benim su gibi akmış maşallah .. 🤩 maaleseff ağrı eşiğim çok düşük 🤦🏻‍♀️ nefes egzersizlerini daha çok pratik edeyim veeee teşekkür ederim canim pozitif doğum hikayen ilaç gibi geldi 🤗
Hiç olumsuz düşünme o an gücüne güven normal ya da Sezeryan önemli değil. Egzersiz ve nefes çalışmasi ztn yapılmalı ki doğum sonrası da rahat geçsin. İyi geldigime sevindim.

Benden sonra doğum yapan oldumu 19 u sonrası varsa hayırlı olsun kızlar. Şuan bebek ile alışma halindeyiz sarılık olmasın diye çabamız ertesi gün eve çıktık ztn. Doğum yapanlara hayırlısı olsun sağlıklısinizdir inşallah. Bekleyenler içinde rabbim kolaylaştırsin güzellik ve sağlıkla kucağıniza aldırsin.

Canım yeni gördüm sen iyi oldukça bebeğindr iyi olucak merak etme aranizda ki bağ kuvvetli hissedecek senin sevgini. Allahın izniyle bebeğin de iyi olucak sağlam ellerde duam seninle 🤲💙

Back