• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Aaaaaa ciddimisin çok tebrik ederim sağlıkla büyüt insallah 😃😃❤️❤️❤️ nasıldı anlatsana 🤗🤗🤗🤗
Acı içindeyim şu an ama her şey çok güzeldi şıp diye koydular yanıma. Bı de bebek gelse yanıma çok güzel olacak saatlerdir oksijene bağlı . Acı çekiliyor da oğlumun yanımda olmaması kötü. Hepimiz tez zamanda sağlıkla kavuşalım inşallah 🤗🌸🥰

Sakin sakin okurken sonunda şok olmak 😄
Çok tebrik ederim, ikiniz de iyisiniz diye yorumluyorum mesajınızdaki pozitiflikten 🙏
İyiyiz canım ağrılarım başladı ilaç etkisi geçince az yürüdüm koridorda. Bebikoyu oksijene aldılar su yutmuş malesef bu da geçecek inşallah 🙏🏻 🤗

Kızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum 😂 şaka gibi
Ay nasıl yaa 😍 Hoş geldi o zaman bebişin🩷

Teşekkür ederim 🤍 bebek yanımda yarım saat kaldı aldılar oksijene bağladılar su yutmuş malesef .
Hemencecik verirler merak etme oyy canım benim sen de yarın daha iyi hissedeceksin merak etme her geçen gün daha iyiye gidiyor ağrılar. Bebişin çıkınca haber et annesi dualarım sizinle 🙏🏼❣️❣️

Kızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum 😂 şaka gibi
Tebrikler canım ne güzel ne pozitif bi dogum hikayesi oldu bizim için de 🥰 güle güle büyüt bebisini 🥰💕🙏 nasılsıniz şimdi ikinizde iyisinizdir umarim🙏

Acı içindeyim şu an ama her şey çok güzeldi şıp diye koydular yanıma. Bı de bebek gelse yanıma çok güzel olacak saatlerdir oksijene bağlı . Acı çekiliyor da oğlumun yanımda olmaması kötü. Hepimiz tez zamanda sağlıkla kavuşalım inşallah 🤗🌸🥰
Bian önce kavuşursunuz inş canım 🙏💕

Kızlar çok fena grip oldum ya, ne yapsam hafiflemiyor :KK43: ıhlamur, parol limonlu çay bol sıvı her şeyi deniyorum 3 gündür gittikçe artıyor boğazlarıma doğru iyice kaşınmalar başladı. 37. Haftaya girdik bide korkuyorum başka tavsiye verebilecek var mı
Çok geçmiş olsun tavuk çorbası iç bol bol portakal sıkıp iç. C vitamini al başka da bişi gelmiyor aklıma, 😔🙏

Kızlar çok fena grip oldum ya, ne yapsam hafiflemiyor :KK43: ıhlamur, parol limonlu çay bol sıvı her şeyi deniyorum 3 gündür gittikçe artıyor boğazlarıma doğru iyice kaşınmalar başladı. 37. Haftaya girdik bide korkuyorum başka tavsiye verebilecek var mı
Geçmiş olsun canım bende 37 deyim ve malesef dünden beri bende de başladı oglum okuldan getirdi ilk haftadan saolsun😔 geçmiyor ve korkuyorum bu şekilde nasıl doğuma girilecek inş toparlarız bian önce 🙏

Back