- 17 Haziran 2023
- 1.034
- 2.536
- 53
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #28.241
Teşekkür ederim bebek yanımda yarım saat kaldı aldılar oksijene bağladılar su yutmuş malesef .Nasıl oldun canım gözün aydın olsun tekrardan Bebişini verdiler mi yanına?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bebek yanımda yarım saat kaldı aldılar oksijene bağladılar su yutmuş malesef .Nasıl oldun canım gözün aydın olsun tekrardan Bebişini verdiler mi yanına?
Evet canım sezeryanla doğdu ufaklık. Biz de şaşkınız şakacı bı oğlanCanım nasıl yani doğum mu oldu şimdi doğdu mu bebek nasılsınız Ay şaşırdım birden
Acı içindeyim şu an ama her şey çok güzeldi şıp diye koydular yanıma. Bı de bebek gelse yanıma çok güzel olacak saatlerdir oksijene bağlı . Acı çekiliyor da oğlumun yanımda olmaması kötü. Hepimiz tez zamanda sağlıkla kavuşalım inşallahAaaaaa ciddimisin çok tebrik ederim sağlıkla büyüt insallah nasıldı anlatsana
İyiyiz canım ağrılarım başladı ilaç etkisi geçince az yürüdüm koridorda. Bebikoyu oksijene aldılar su yutmuş malesef bu da geçecek inşallahSakin sakin okurken sonunda şok olmak
Çok tebrik ederim, ikiniz de iyisiniz diye yorumluyorum mesajınızdaki pozitiflikten
Çoook teşekkür ederiz teyzesiNeeee harika hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun sen de bebekte iyisinizdir umarım
Ay nasıl yaa Hoş geldi o zaman bebişinKızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum şaka gibi
Taaaam 37 de geldiCanım sen kaçıncı haftandaydın erken mi gelmiş oldu ufaklık kediannesibiri
Teşekkür ederimAy nasıl yaa Hoş geldi o zaman bebişin
Hemencecik verirler merak etme oyy canım benim sen de yarın daha iyi hissedeceksin merak etme her geçen gün daha iyiye gidiyor ağrılar. Bebişin çıkınca haber et annesi dualarım sizinleTeşekkür ederim bebek yanımda yarım saat kaldı aldılar oksijene bağladılar su yutmuş malesef .
Annesine kavuşmak için daha fazla beklemek istememiş Güzel bi gece olsun canım ikiniz için de. Çabucak inşallah getirsinler yanınaTaaaam 37 de geldi
Bende burdayimmInstagram grubuna girdim ama çıktım hemen. Sürekli mesaj birikiyor. Üstteki mesajları görmekte sıkıntı. Burası daha iyi.
Tebrikler canım ne güzel ne pozitif bi dogum hikayesi oldu bizim için de güle güle büyüt bebisini nasılsıniz şimdi ikinizde iyisinizdir umarimKızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum şaka gibi
Bian önce kavuşursunuz inş canımAcı içindeyim şu an ama her şey çok güzeldi şıp diye koydular yanıma. Bı de bebek gelse yanıma çok güzel olacak saatlerdir oksijene bağlı . Acı çekiliyor da oğlumun yanımda olmaması kötü. Hepimiz tez zamanda sağlıkla kavuşalım inşallah
Hadi gözünüz aydın canım Allahım sağlıkla güzel ömürler nasip etmiş inşallah. İkinizin de iyi olmasına sevindimEvet canım sezeryanla doğdu ufaklık. Biz de şaşkınız şakacı bı oğlan
Çok geçmiş olsun tavuk çorbası iç bol bol portakal sıkıp iç. C vitamini al başka da bişi gelmiyor aklıma,Kızlar çok fena grip oldum ya, ne yapsam hafiflemiyor ıhlamur, parol limonlu çay bol sıvı her şeyi deniyorum 3 gündür gittikçe artıyor boğazlarıma doğru iyice kaşınmalar başladı. 37. Haftaya girdik bide korkuyorum başka tavsiye verebilecek var mı
Geçmiş olsun canım bende 37 deyim ve malesef dünden beri bende de başladı oglum okuldan getirdi ilk haftadan saolsun geçmiyor ve korkuyorum bu şekilde nasıl doğuma girilecek inş toparlarız bian önceKızlar çok fena grip oldum ya, ne yapsam hafiflemiyor ıhlamur, parol limonlu çay bol sıvı her şeyi deniyorum 3 gündür gittikçe artıyor boğazlarıma doğru iyice kaşınmalar başladı. 37. Haftaya girdik bide korkuyorum başka tavsiye verebilecek var mı
Ya maşallah okudum bende sonunu doğurdum diye beklemiyordum rabbim analı babalı büyütsünTeşekkür ederim bebek yanımda yarım saat kaldı aldılar oksijene bağladılar su yutmuş malesef .