Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum 😂 şaka gibi
Tebrikler canım ne güzel ne pozitif bi dogum hikayesi oldu bizim için de 🥰 güle güle büyüt bebisini 🥰💕🙏 nasılsıniz şimdi ikinizde iyisinizdir umarim🙏

Acı içindeyim şu an ama her şey çok güzeldi şıp diye koydular yanıma. Bı de bebek gelse yanıma çok güzel olacak saatlerdir oksijene bağlı . Acı çekiliyor da oğlumun yanımda olmaması kötü. Hepimiz tez zamanda sağlıkla kavuşalım inşallah 🤗🌸🥰
Bian önce kavuşursunuz inş canım 🙏💕

Kızlar çok fena grip oldum ya, ne yapsam hafiflemiyor :KK43: ıhlamur, parol limonlu çay bol sıvı her şeyi deniyorum 3 gündür gittikçe artıyor boğazlarıma doğru iyice kaşınmalar başladı. 37. Haftaya girdik bide korkuyorum başka tavsiye verebilecek var mı
Çok geçmiş olsun tavuk çorbası iç bol bol portakal sıkıp iç. C vitamini al başka da bişi gelmiyor aklıma, 😔🙏

Kızlar çok fena grip oldum ya, ne yapsam hafiflemiyor :KK43: ıhlamur, parol limonlu çay bol sıvı her şeyi deniyorum 3 gündür gittikçe artıyor boğazlarıma doğru iyice kaşınmalar başladı. 37. Haftaya girdik bide korkuyorum başka tavsiye verebilecek var mı
Geçmiş olsun canım bende 37 deyim ve malesef dünden beri bende de başladı oglum okuldan getirdi ilk haftadan saolsun😔 geçmiyor ve korkuyorum bu şekilde nasıl doğuma girilecek inş toparlarız bian önce 🙏

Geçmiş olsun canım bende 37 deyim ve malesef dünden beri bende de başladı oglum okuldan getirdi ilk haftadan saolsun😔 geçmiyor ve korkuyorum bu şekilde nasıl doğuma girilecek inş toparlarız bian önce 🙏
Yaa gerçekten şu son haftalarda durup hasta olmak korkunç, psikolojim alt üst oldu resmen. İnşallah ikimizde hemen iyileşiriz 🙏🏽

Yaa gerçekten şu son haftalarda durup hasta olmak korkunç, psikolojim alt üst oldu resmen. İnşallah ikimizde hemen iyileşiriz 🙏🏽
Geçmiş olsun kızlar 💐 inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız 🙏🏻

Kızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum 😂 şaka gibi
Senin bebiş tüm dengeleri bozdu ☺️ nst de sancı çıkmamasına olan güvenimiz hop uçtu gitti🤣

Çok şükür sağlıkla geldi.. Bundan sonrası hep en güzel olsun sizin için 🥰🥰🥰

Kaporta saglam kalır iyiymis. Aslında benimde öyle karnım catlamadi mesela. Belki doğururkende rahat olur ama o sağlam olsun. Benim tam 37de mecburi doğum çünkü gebelik kolestazım var ve işte kıloda almıyor. Doktor dedi de yine de kafama taktım. Doğunca kilo verecek ya yeterince besleyemezsem sarılık olrsa ve kuveze girerse falan gibi kendi kafamda kurdum. Aslında relax biriyim. Yani olmamış kaygı yapmam ama annelikten mıdır? Doğum yapacağım il ile yaşadığım il arası 3 saat ondan mıdır :/ bir kaygılar yigiliyor bazen ddjdj.
Evet canım ondan olabilir baya uzakmış ama ilk doğumda şak diye doğmuyor sen kaygını azalt keşke doğsa öyle hızlıca ama değil 😄 baya kuvez olayı da bambaşka inan kiloyla alakası hatta haftayla da alakası(çok erken değilse haftası tabii) yok. 39 da giren var 36 da küveze girmeyen de var.
Görümcem 3aylik bebeği bana bıraktı cenaze vardı benim de ilk bebeğim olcak tecrubesizim bişe keşfettim ağlayınca YouTube dan fön sesi aciyorsun hemen sakinlesiyor aklınızda olsun ağlamayı bırakıp uyudu hemen
Oooo onlar varya efsane hatta müziklerimde satın alınmışş beyaz gürültü diye geçiyor oğlumda kızımda hep dinlettim nasıl rahatlatıyor uyutuyor yavrucukları o müzikler mutlaka kullanın yükleyin telefona dursun YouTube her zaman zor hemde bebeğin tepesinde Wi-Fi zararlı oluyor 😊
Selam kizlar. Bugün 34 haftalık olduk. Hazırlıklarım bitti sayılır. Dün ve bugün epey kıyafet alışverişi yaptım. Bugün dolabı kurcaz inşallah. Herşeyi yıkayıp ütüleyip dolabına kaldircam. Almak istediğim birkaç şey kaldı sadece. Mont aldınız mı bebeklere? Ben astronot montlarini beğendim, onlardan alcam büyük ihtimalle.
Bence kendi tecrübem ilk bir yaşa kadar kış dönemine ne zaman geliyorsa tabiki astronot en iyisi mont çok zor kayıyor çocuk ve beli açılıyor filan taşıması tutması ergonomik olmuyor. Hm de harika modeller var bak mutlaka astronot
Yatak odası büyük beşik hazır bizimde ama salona sepet beşik kurulacak galiba doğunca kurarım çocuklar içine girmeye çalışır oyuncak bebek yatırır oynarlar şimdi 😃 ana kucagi var salanan hemen doğarsa beşiği ayarlayana kadar onla idare ederiz 4. Olunca çok da seeetmiyorum yani 🙈
Hahhahahha bende burada 3. Doğuyor diye kendimi gurubun en doğuranı ilan etmiştim maşallah canımm Allah bağışlasın hepsinş
Bizde kurdum beşiği bugun kızım hemen hattı içine 6.5 yaşında hatta 12 yaş
Abimiz bile yatmaya kalkıştı 🤣 çok tatlılar yaa

Acı içindeyim şu an ama her şey çok güzeldi şıp diye koydular yanıma. Bı de bebek gelse yanıma çok güzel olacak saatlerdir oksijene bağlı . Acı çekiliyor da oğlumun yanımda olmaması kötü. Hepimiz tez zamanda sağlıkla kavuşalım inşallah 🤗🌸🥰
Ah canım benim bi an önce kavuşman için dualarimdasin sende bu süreçte dinlen güzelce hazir ol annesi ❤️

X