- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #28.221
duygusal destek oluyormuşsunO kadarmi aktiftim hiç farketmedim desem bir doğum olsun bakarız gebe iken burası iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duygusal destek oluyormuşsunO kadarmi aktiftim hiç farketmedim desem bir doğum olsun bakarız gebe iken burası iyi geliyor
Ben elendim, 1 ekime kaydı benim doğum
Aaaa ilk gidici ben oldum öyleyseBen elendim, 1 ekime kaydı benim doğum
Bazı bebiktolar sürpriz seviyor ama seninki bayağı seviyormuş ay!Kızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum şaka gibi
Maşallah gözünüz aydın canım sağlıkla anali babalı büyüsün kuzucumKızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum şaka gibi
Aynı şeyi ben de merak ediyorum. Bir şey almadim ama galiba sabahlik tarzı bi şey almak lazım gibi geliyor. Tecrübeli arkadaşlar aydınlatsın biziKızlar şimdi sabahlık gibi kimona tarzı bişiler aldınız mı hiç sade böyle dantelsiz falan ya bu doğum anında giydirilen önlükler arkası açık oluyor nen üstüme uzun şal atmıştım o zamanlar ama şöyle bol mi sabahlık nasıl olur ya da gecelik elbise ve sabahlık tarzı mı olmalı ki sade şık
Aaaaaaa canım çok sevindim gözünüz aydın. Sağlıklı güzel bi hayatı olsun miniğinKızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum şaka gibi
Ben gecelik sabahlık takım aldım bir tane canım aslında bir tane daha almayı düşünüyorum ne bileyim kan geçer bir şey olur yedek götürmek lazım benceKızlar şimdi sabahlık gibi kimona tarzı bişiler aldınız mı hiç sade böyle dantelsiz falan ya bu doğum anında giydirilen önlükler arkası açık oluyor nen üstüme uzun şal atmıştım o zamanlar ama şöyle bol mi sabahlık nasıl olur ya da gecelik elbise ve sabahlık tarzı mı olmalı ki sade şık
Canım kullanabilecegin çok bir şey yok geçmiş olsun. Eğer çok kötüysen hamilelere hastanede boş serum ve parol veriyorlar . Olmazsa acile gitKızlar çok fena grip oldum ya, ne yapsam hafiflemiyor ıhlamur, parol limonlu çay bol sıvı her şeyi deniyorum 3 gündür gittikçe artıyor boğazlarıma doğru iyice kaşınmalar başladı. 37. Haftaya girdik bide korkuyorum başka tavsiye verebilecek var mı
Sen bi git, bize haber verirsinAaaa ilk gidici ben oldum öyleyse
Şu an dayanabilecek durumdayım ama son haftalar olduğu için iyice tedirgin oldum bebiş her an gelir de ona bulaştırırım diye korkuyorumCanım kullanabilecegin çok bir şey yok geçmiş olsun. Eğer çok kötüysen hamilelere hastanede boş serum ve parol veriyorlar . Olmazsa acile git
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum şaka gibi
Canım bana bi doktor nane limon da içebilirsin demisti istersen az naneli bi çay da demle iç. İnşallah çabuk geçerŞu an dayanabilecek durumdayım ama son haftalar olduğu için iyice tedirgin oldum bebiş her an gelir de ona bulaştırırım diye korkuyorum
Nasıl oldun canım gözün aydın olsun tekrardan Bebişini verdiler mi yanına?Kızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum şaka gibi
Tamam deneyim teşekkür ederim inşallahCanım bana bi doktor nane limon da içebilirsin demisti istersen az naneli bi çay da demle iç. İnşallah çabuk geçer
Canım nasıl yani doğum mu oldu şimdi doğdu mu bebek nasılsınız Ay şaşırdım birdenKızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdum şaka gibi