• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ben daha 34. haftadayim. Biraz daha bekleyeyim o zaman. Zaten çok kasılmam var, ev temiz olcak diye başıma iş açmayayim hiç 😅
Aman aman benimde vardı kasılma sancı egzersiz yok, iş yapmak yok dedi erken bebek için diye yap ama yorulma diye tembihlemisti doktorum. Sanırım seninki de diyebilir yinede danış sen canım kolay gelsin

Evet normal besinden ziyade bolca egzersiz dedi doktorum. Secde pozisyonu, yerleri çömel sil dedi 😂, aksak gebe yürüyüşü, pilates topu hareketleri, squat, çömelme gibi kanala goturucek egzersizler bunlar dedi hurmayı 3 u geçme sakin şekerin yok son zamanlarda çıkmasın dedi, bolca su iç dedi ve yorulduğunda dinlen sonuçta kanala girsede girmese de bir doğum olucak ve ne tür olursa yorgun girmemek lazım yorulucaz illa ki dedi. Benimde SAT a göre 1 ekim 😂 bakalım hangimizin ki gelicek önden sağlıkla gelsinler de
Aynı gün doğuruyormuşuz birdee 😂😂😂 Hayırlısı olsun çok teşekkür ederim ❣️ Az önce 5 tane yedim, yarından itibaren 3e düşeyim. Şimdi de gidip biraz yer sileyim 😅😅😅

Aynı gün doğuruyormuşuz birdee 😂😂😂 Hayırlısı olsun çok teşekkür ederim ❣️ Az önce 5 tane yedim, yarından itibaren 3e düşeyim. Şimdi de gidip biraz yer sileyim 😅😅😅
Ay ben yaptım birden yoruldum ama kasıp duruyor beyefendi. Olurmu olur sağlıkla gelsinler sancılar bitsin yeter Allah'ın izniyle

Benide geriyor temizlik 😵
Kadın gelecek ama bakalım nasıl olacak 🫢
Sona yaklaştıkça gerginlik ve heyecan artıyor 🪷
Kadın gelene kadar herşeyi zaten kendimiz yapiyorz dolaplar halılar koltuklar tek cam sildi bana gelen abla ama silemezdim göbeğim sığmıyordu 🤣

Ay bu hafta hep aynı moddaydim sadece biberon kaynatacagim sagma makinesi falan
Gerçi beşiği kurmadım daha 🙈
Yatak odası büyük beşik hazır bizimde ama salona sepet beşik kurulacak galiba doğunca kurarım çocuklar içine girmeye çalışır oyuncak bebek yatırır oynarlar şimdi 😃 ana kucagi var salanan hemen doğarsa beşiği ayarlayana kadar onla idare ederiz 4. Olunca çok da seeetmiyorum yani 🙈

Yatak odası büyük beşik hazır bizimde ama salona sepet beşik kurulacak galiba doğunca kurarım çocuklar içine girmeye çalışır oyuncak bebek yatırır oynarlar şimdi 😃 ana kucagi var salanan hemen doğarsa beşiği ayarlayana kadar onla idare ederiz 4. Olunca çok da seeetmiyorum yani 🙈
Maşallah Sübhanallah Allah acılarını göstermesin, hep güzellikler içinde olun

Ay ben yaptım birden yoruldum ama kasıp duruyor beyefendi. Olurmu olur sağlıkla gelsinler sancılar bitsin yeter Allah'ın izniyle
Benim adet sancısı gibi günde birkaç kez gelip gidiyor, doktor normal dedi ama bebek henüz doğum kanalına yerleşmemiş bir de nst’de maksimum 17 oldu sancı. Bizimkinin keyfi yerinde gibi 😂

Benim adet sancısı gibi günde birkaç kez gelip gidiyor, doktor normal dedi ama bebek henüz doğum kanalına yerleşmemiş bir de nst’de maksimum 17 oldu sancı. Bizimkinin keyfi yerinde gibi 😂
Ben bugün 30-40 lari gördüm valla normal dedi 😀 adet sancısı gibi bende de var günlük bi kaç kez

Benim sancılar yüksek ama doktorum dursun diye diye çekiyorum. Akşamdan beri çok oluyor sancım ama yoruldum da dinlensem geçer belki

Bende çıkmıştım en başında baktım burda kimse yok geri girdim ama evet takip etmesi zor oluyor. Burda da kimse olmayınca sıkıcı oluyor
Bi bakacaksınız tek ben kalmışım 😂 hem ekimin sonunda doğurcam hem instagram hesabım yok 😂😂 her geçen yıl birer birer masadan eksiliyor dostlar 🎶🎶

Back