- 19 Temmuz 2023
- 1.848
- 2.565
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #27.421
Ben tek çeşit koydum sleepy bionatural. O paket bitince normal natural olanı açacağım sonra goon, yani bittikçe yenisine geçeceğimKızlar hastane çantasına iki çeşit bez mi koydunuz tek mi? Ben molfix ve goon almıştım ikisinden de koysam mı?
Bir de şeyi sorucam bu hastanenin bize ne vereceğini nereye soruyoruz hangi bölüme? Bizim liv sanırım ilk kıyafetleri kendi giydiriyor. Başka neler sağlıyor bilmiyorum.
Az önce doktorum da bana aynı şeyleri söyledi depolarım bomboşmuş halbuki demir ilacı kullanıyorum birde trigliserid değerim yüksek çıkmış 355 ama doktorum onun hakkında bir şey söylemediKızlar selam, bugün genel bir kan tahlili yaptırdım ve doktor kanımın baya baya düşük olduğunu söyledi depoların boşalmış nerdeyse dedi. Diğer sonuçlarda çıkınca duruma göre ilaç yazacak ama ben ilaç kullanımı harici kan değerimi yükseltecek alternatif yiyecek/içecek önerisi istiyorum eğer bu durumda olup şunu yaptım yükseldi diyen varsa?
Ayy hayırlı olsun herkes eylülde doğuruyor bi ben ekimde doğuracağım galibaKızlar dün kontrolüm vardı, 35+6
Kilo 3068 gr
Boy 49 cm
Prematürelikten çıktı bebek artık dedi
Ben sezaryen talep ettim, Normal doğumda kasılırım bebeğe zarar veririm gibi korkularım var dedim
Doktor da hiç zorlamayalım o zaman bebek de kilosu da iyi zaten dedi
26 28 Eylül arası olabilir dedi
Biz de 27 Eylül istiyorduk, eşimle tanışma günümüz olduğu için
Çok güzel denk geldi, doktor da kabul etti 27 eylülü
Sezaryen için tahlilleri yaptırdı
Haftaya da anestezi uzmanı ile görüştürecek
38+1de Yekta'mızla da tanışacağız inşallah
Liv vadinin fotoğrafçısını takip ediyorum. Onun fotoğraf ve videolarında gördüm bebeklerin üstünde hep ayıcıklı zıbın ve şapkalar varBenim de liv canım öyle hizmetleri mi var bilmiyorum
Benim kendi doktorumla henüz görüşmedim kontrolüm haftaya olacak o zaman görüşeceğim. Bunu söyleyen aile hekimi doktorum hatta şaşırdı daha önce kanının düştüğünü söylemediler mi diyeAz önce doktorum da bana aynı şeyleri söyledi depolarım bomboşmuş halbuki demir ilacı kullanıyorum birde trigliserid değerim yüksek çıkmış 355 ama doktorum onun hakkında bir şey söylemedi
kurutulmuş Cekirdekli kara üzüm ve düzenli üzüm pekmezine limon sıkıp sabah aksam aç karına 1 yemek kaşığı yersen yükseltiyor.yeşil mercimek haşlayıp limon cok azda yağ ekleyip tükebilirsinKızlar selam, bugün genel bir kan tahlili yaptırdım ve doktor kanımın baya baya düşük olduğunu söyledi depoların boşalmış nerdeyse dedi. Diğer sonuçlarda çıkınca duruma göre ilaç yazacak ama ben ilaç kullanımı harici kan değerimi yükseltecek alternatif yiyecek/içecek önerisi istiyorum eğer bu durumda olup şunu yaptım yükseldi diyen varsa?
Bende bu hafta soracağım ona göre süsleme ile anlaşacağım acibademlerden bilgi alan oldumu bu konudaBir de şeyi sorucam bu hastanenin bize ne vereceğini nereye soruyoruz hangi bölüme? Bizim liv sanırım ilk kıyafetleri kendi giydiriyor. Başka neler sağlıyor bilmiyorum.
Ay canım maşallahKızlar merhabalar kontrolden tazeee geldimçok şükür 14.haftamdan bu yana kullandığım proluton iğne ve duphastonu bugün itibariyle kesti doktorumm benim minnoş 34 haftalık oldu, boyunu söylemesi ama kilosu yanılma payı da olabilir ama 2780 dedi. Şuanda her şey normal doğum yönünde ilerliyor dedi inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız. cnsu93 canım şu varis olayını soracaktık ya, bana dedi ki doğum çantana varis çorabı koy doğumdan sonra giyersin dedi ve belki doğumdan sonra çok az miktarlarda kan sulandırıcı verebilirim sana dedi pıhtı ihtimaline karşı ama yüzeysel varislerden değil de kalın varislerin bu ihtimali çok yüksek dedi umarım sorunsuz atlatırız
Benim de Liv ama Bahçeşehir olan Öyle şeyler olduğunu bilmiyorduumBenim de liv canım öyle hizmetleri mi var bilmiyorum
Hepimiz için hayırlı olsun, vaktinde sağ salim doğsunlarAyy hayırlı olsun herkes eylülde doğuruyor bi ben ekimde doğuracağım galibasezaryen bile olsa ekim ortası gözüküyor tahmini
Gene beni unuttun 20 siGüncelliyorum o hâlde
-18 Eylül @busenindertleri
-19 ya da 20 Eylül @melanc
-17 ya da 20 Eylül @komikmigeldiii
-20 Eylül @Limon agacim
-24 Eylül @melek5755
-25 Eylül @PINAR OGUZ
-27 Eylül @polimo
-28 EylülPerlitik hermionegranger-
Arkadaşlarımızda telefonla izlenenden var, sürekli telefon oraya bağımlı oluyorkızlarr konusuldu mu hatırlamıyorum ama eve kamera aldınız mı ne önerirsiniz ben cok kararsız kaldım telefondan izlemeli mi yoksa kendi monitoru mü olsun diyeee
Ben bu ara çekirdekli kara üzümü çok yedim, sekerim yüksek çıkmaya başladıkurutulmuş Cekirdekli kara üzüm ve düzenli üzüm pekmezine limon sıkıp sabah aksam aç karına 1 yemek kaşığı yersen yükseltiyor.yeşil mercimek haşlayıp limon cok azda yağ ekleyip tükebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?