• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Artık bahsettiğiniz sancıları anlayabiliyorum.. Bel ağrısı ile birlikte geliyor , karnım kasılıyor tuvaletim varmış gibi oluyor bir de bebek çıkmak ister gibi vajinama baskı yapıyor... Eylülde doğurmam inşallah :KK43:
bahsettiğin bel ağrısı ile gelen yalancı kasılma değil de gerçek sancı gibi :( hala çalışıyor musun? kendini yorma mümkün olduğunca.

Kızlar selam, bugün genel bir kan tahlili yaptırdım ve doktor kanımın baya baya düşük olduğunu söyledi depoların boşalmış nerdeyse dedi. Diğer sonuçlarda çıkınca duruma göre ilaç yazacak ama ben ilaç kullanımı harici kan değerimi yükseltecek alternatif yiyecek/içecek önerisi istiyorum eğer bu durumda olup şunu yaptım yükseldi diyen varsa? 😇
Benim de düşük bana en az haftanın 3 günü kırmızı et yemen lazım, ilaçlar çok hızlı yükseltmiyor dedi. Bir de keçiboynuzu özünü söyledi bir yemek kaşığı. İlaçlarının yanısıra bunları yap dedi.

Benim kendi doktorumla henüz görüşmedim kontrolüm haftaya olacak o zaman görüşeceğim. Bunu söyleyen aile hekimi doktorum hatta şaşırdı daha önce kanının düştüğünü söylemediler mi diye 😏
Evet benim de aile hekimim söyledi haftaya perşembe kontrolüm o zaman sorucam ben de ama ben biliyordum daha önceden de söylemişti doktor 🥲

Kızlar ben vajinada çok baskı hissediyorum 2 gündür. Arada orası yırtılıyor gibi acı hissediyorum. Ayağa kalkmaya korkuyorum artık. Sizde de oluyor mu bu durum
Bu durumu ben yaklaşık 5. Aydan beri yaşıyorum şu an 33 haftalık oldum git gide artmaya başladı sanki vajinama kemiklerim batıyor gibi özellikle ayağa kalktığım zaman

Benim de Liv ama Bahçeşehir olan Öyle şeyler olduğunu bilmiyorduum
Perlitik Perlitik
Bunun gibi görüyorum hep videolarda ama fotoğraf çektirenlere özel midir acaba? Birde şubeden şubeyede farklılık olabilir tabi
IMG_8083.jpeg

Sana bunu söyleyenleri vicdanları nerede acaba ? Biz bile nasıl emek verdiğini gördük. Anneyi suçlamak için annenin baya cahil hareket etmesi lazım senin öyle biri olmadığın belli 💕 etrafındakilere gerekli cevabı ver bence
Hepimiz çok emek verdik ve çocuğu konusunda anneyi suçlamanın ne kadar kötü hissettirdiğini kadınların daha iyi anlaması lazım ama anlamıyorlar işte :( İstedikleri kadar konuşsunlar bebeklerimiz iyi olsun da inşallah o yeter🥹

İnşallah bakalım doktorumuz da aynı düşünür diye umuyorum çünkü gerçekten ben ancak tadını çıkarıyorum hamileliğimin biraz daha durursa cok mutlu olacağım ☺️ Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah 🥹🤲🏻
Amin inşallah🥹❤️ Hepinize dua ediyorum inan ki doğum yaklaştıkça iyice duygusal oldum

kızlarr konusuldu mu hatırlamıyorum ama eve kamera aldınız mı ne önerirsiniz ben cok kararsız kaldım telefondan izlemeli mi yoksa kendi monitoru mü olsun diyeee
Biz xiaominin bi modelini aldık telefondan izlemeli ama her zaman açık kalmasa da oluyo sanırım, hareket ses olunca bildirim gönderiyo. Bi denemiştik işe yarıyodu kullandıkça bakarız artık tabi

Kızlar ben vajinada çok baskı hissediyorum 2 gündür. Arada orası yırtılıyor gibi acı hissediyorum. Ayağa kalkmaya korkuyorum artık. Sizde de oluyor mu bu durum
Benim belden kaşığa ağrı giriyor aşağı vajinaya baskı bebek acaip hareketli vajina hepp ıslak ve orası içten dışa sanki koca bı boşluk oluşmuş gibi hissediyorum

@whi
Bende tam bilmiyorum ama tansiyon yukseldikce idrarda protein cikiyor ve bu durum gebelik zehirlenmesine yol aciyor tum organlarim icin riskli bir durum kan sonuclarim sabah cikacak doktor dedi bobrek ve karaciger degerlerinde sikinti gorursek aliriz cocuklari bu gece kan sulandirici ignemi kullandirtmiyolar.
Cok korkuyorum kizim evde karnimda iki can bi yandan benim risklerim Allahim kolaylastirsin insallah🤲🏻
Hiç korkma lütfen ikizlerde tansiyon riski daha fazla diyorlar zaten ama 9 gün kaldı değil mi? Zaten kocaman oldular maşallah❤️ Ayrıca kontrol altındasın. Bir sorun çıkmadan sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah

Back