• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Canım kurabiyeleri nereden yaptırdın ? Hepsi harika duruyor ürünleriniz 😍
Cok tesekkur ederimm 😍🌸 kurabiyeleri bizim burda pastaci bir komsumuz var. Onunla konuştum. Istanbul Beylikduzu'nde. 10 senedir filan her etkinlik icin onunla calisiyoruz. Lezzeti ve tasarımlarını cok severim hatta tasarim ornegi gostermedim bile desem yeridir. Kendisi yapacak. ama sadece elden teslimat yapiyor. Yakin misiniz?

Kızlar merhaba psikolojik olarak hiç iyi değilim nolur bilgisi olan ya da benimle aynı durumu yaşayanınız varsa Allah rızası için yorum yapsın. Ben ikizlerime 31+ 4te bir bebeğimin plasentasındaki akım kaybı sebebiyle hastaneye yattım. Sonra üzüntüden açılmam oldu ilaçlarla durdurdular. Şu an 32+4teyim hastanede yatıyorum. 34. Haftaya kadar açılmam olmazsa 34. Haftada doğum yaptıracaklarını söylediler. Bebeklerimde 3-4 hafta gelişim geriliği var. Benim gibi olup sağlıklı sıhhatli çocuklarını kucaklarına alan anneler var mı ? Gelişim geriliği çocuklarda zihinsel ya da bedensel bir geriliğe sebep oluyor mu
Benim bir damarda darlık var ama hastaneye filan yatmadım. Hastaneye yatacak kadar ciddi bir durum mu sizinki bilmiyorum. 3-4 haftaya uzayınca doktorlar almayı tercih ediyorlar ama yaşam sınırına ulaşmışlardır. Dışarda yaşatıp kilo aldıracaklarını düşünüyorum. İnşallah sağlıkla doğarlar 🙏

Bende öyle bide bugün belime bi ağrı girdi kalakaldım doğum yakın gibi hissediyorum kızlar ya
Ay o his bende de var. Dün bide bacağımı kaldırırken daha beter bi ağrı girdi vajinamın sol tarafına kaslarım koptu bu sefer heralde dedim 😅 oğlumda inat gibi bu sefer oraya vurmaya başladı

Ay o his bende de var. Dün bide bacağımı kaldırırken daha beter bi ağrı girdi vajinamın sol tarafına kaslarım koptu bu sefer heralde dedim 😅 oğlumda inat gibi bu sefer oraya vurmaya başladı
Bu bebeler var ya çok fena 😀 ağrımayan yerim kalmadı arkadaşım 🥹🥹 yatakta yatalak gibiyim valla donmek eziyet kalkmak hele ilk yatağa yatmak felaket 😀 Allah yardımcımız olsun 🙏🤗

Bu bebeler var ya çok fena 😀 ağrımayan yerim kalmadı arkadaşım 🥹🥹 yatakta yatalak gibiyim valla donmek eziyet kalkmak hele ilk yatağa yatmak felaket 😀 Allah yardımcımız olsun 🙏🤗
Valla öyle gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏽 sağlıkla kavuşalımda bebelerimize artık katlanıcaz 😃

Ay artık yürümek oturmak kalkmak fena halde acı veriyor kızlar ya. Vajinamdada ağrı arttı iyice bacağımı atamıyorum yatağa canım çok yanıyor 😔
aynı şekilde:( yatağa yatmak da inmek de dönmek de işkence gibi. karnımın altına sopayla vurmuşlar gibi resmen. özellikle sol kasık çok ağrıdı gece. az kaldı buna da şükür diyelim.

Merhaba kızlarr, bugün sat'a göre 33+0 ama aslında 34+0 olduk. Bebiş büyüdü karnıma sığmıyor artık hissediyorum 😔 dönerken falan acıyor sağımdan solumdan küçük küçük el ayaklar çıkıyor gibi hissediyorum 😅 gece karnım öyle sertleşmiş ki onun acısına uyandım. Acaba yalancı sancı böyle bir şey mi? Ben algıyamıyorum da
Sancı çoğunlukla belden başlıyor. Belde regl zamanı ağrısı gibi bir ağrı oluyor, bu ağrının devamında da karnın taş gibi sertleşiyooor. 🥲 Sancı ağrı ile başlıyor yaniii.

Sancı çoğunlukla belden başlıyor. Belde regl zamanı ağrısı gibi bir ağrı oluyor, bu ağrının devamında da karnın taş gibi sertleşiyooor. 🥲 Bir ağrı ile başlıyor yanii.
İşte uyuyor olduğum için anlamadım mı öncesindeki ağrıyı acaba? Tamam, aklımda bulunsun. Eğer olursa da sıklığı önemli sanırım değil mi? Arkadaşlar günde 10dan fazla olursa gibi bir şey yazmıştı sanırım. Bugün 34 olduk. Artık normal galiba

Kızlar dün kontrolüm vardı, 35+6
Kilo 3068 gr
Boy 49 cm
Prematürelikten çıktı bebek artık dedi
Ben sezaryen talep ettim, Normal doğumda kasılırım bebeğe zarar veririm gibi korkularım var dedim
Doktor da hiç zorlamayalım o zaman bebek de kilosu da iyi zaten dedi
26 28 Eylül arası olabilir dedi
Biz de 27 Eylül istiyorduk, eşimle tanışma günümüz olduğu için 🥰
Çok güzel denk geldi, doktor da kabul etti 27 eylülü
Sezaryen için tahlilleri yaptırdı
Haftaya da anestezi uzmanı ile görüştürecek
38+1de Yekta'mızla da tanışacağız inşallah 🧿💙

Kilo 3068 gr
Boy 49 cm
Ben sezaryen talep ettim, Normal doğumda kasılırım bebeğe zarar veririm gibi korkularım var dedim
🥰 hayırlı olsun canım bizimde 27 si bakalım 😻😻

Kilo 3068 gr
Boy 49 cm
İnşallah canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al bebisini kucağına 💝🙏
sezeryan tahlilleri için açlık tokluk farkediyor mu?

Kızlar bu vajina tıkacı/nişan gelmesi nasıl birşey? Tecrübeli annelerim bilgilendirebilir mi? ☺️
benim kahverengi sülüğümsü gibiydi 36 haftalıkken oda kendini bilmez bir asistan yüzünden zorla parmak atmıştı ağlamaya başlamıştım oda çok panikledi hastaneyi ayağa kaldırmamdan korktu yapma şekli o kadar yanlıştı ki kafasına göre yapmıştı.ilk olduğu için bilmiyodum.akşamına böyle leke gelmişti 37de doğum başlamıştı.

İnşallah canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al bebisini kucağına 💝🙏
sezeryan tahlilleri için açlık tokluk farkediyor mu?
Farketmiyor dediler
Toktum, o şekilde yaptırdım
Bir sorun görünmüyor dedi doktor sonuçlarda
Kan sayımı, pıhtılaşma, hiv gibi testler anladığım kadarıyla

Yaa evet bazi yerlerin cikolatalari iyi degilmis arkadasimda bir yere yaptirmis hic begenmemis tadini ondan soruyoeum acikcasi
Canım, instagramda @atolyetashane diye bir sayfa var
Çikolataları kaliteli, fiyat olarak da söylediklerinizden uygundur
Benim uzun yıllardır arkadaşım oluyor, güvenilir bir sayfa
Fikir olsun isterseniz
Sayfa ismi paylaşmak yasak mıydı bilmiyorum ama yasaksa ismi kaldırabilirim

Back