2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ağrılı olursa uyandırır, öyle bir ağrı çünkü Günde 10'dan fazla olursa ya da 3-5 dakikada bir tekrarlamaya başlarsa önemli eveet. Normal normal. Herkesin dinamiği farklı, bu kasılmalar sancılar daha erken ya da daha geç başlayabiliyor kişiye göre. Bende de 35'te başladı

Hahah sen çözmüşsün kv’yi biz yavrularımıza sağlıkla kavuşmak için dua edelim kavuşalım da kim ne derse desin
Dışarıdaki kimseye bilgi vermiyorum ben. Kocamın ailesinde haftasına göre zayıf olduğunu söylemedim iyi deyip geçiyorum çocuk minik doğarsa şok olacaklar

Bana agri olmasi sart degil dediler. 37. Haftadan once gunde 15 kere tum karin sag sol ayni anda sertlesiyorsa onu kasilma olarak say ve 15 i gecitignde doktora git dediler

Canım merhaba son durum nedir benim bebeğimde de çıktı

Allah hayırla sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin, tarihte tam cuk oturmuşş harikaaa Sezaryen için hangi testleri yaptılar? Benim de testler haftaya da merak ettim o yüzden

Geçmiş olsun canım. Benim bebeğimde haftasına göre 14 gün küçük çıkıyor. Bebekte ciddi sıkıntı çıkaracak seviyeye ulaşırsa alıyoruz dedi doktor. Seninkiler ikiz olduğu için daha küçük çıkmalar doğal geldi bana. Ayrıca bebeğinde söylediğin gibi bir risk öngörse bekletmezlerdi hemen alırlardı diye düşünüyorum. Çünkü haftadan erken doğuma müsait. Senin için dua edeceğim. Sen de moralini yüksek tut. Biz iyi olalım ki bebeklerimiz iyi olsun

Benimde karnım çok sert. Sanki ön tarafa doğru gelip oraya yaslaniyor gibi hissediyorum. Eğilip çorabımi giyemiyorum bazen o sertlik yüzünden. O sertlik sancı değilde kasılma olabilir belki. İlk hamileligimde olmamıştı bunlar sanki, hiç hatırlamıyorum.

Allah razı olsun

Çok geçmiş olsun canım. Bebeklerinde sorun olmaz korkma. 7 aylık doğan ve sağlıklı olan onca bebek var. Doğumdan sonra hastanede gereken yapılır, sende güzelce bakarsın hemen toparlanır kiloları. Stres yapıp kendini yıpratmaki bebeklerine daha iyi bakabilesin. Bol bol da dua et. Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…