• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Yok ikinci de anlamamıştım. 1 ay sancı cektirmisti kontrole gittiğimde doğuma girdim. Bun da ikinci abisine çekti galiba 2 haftadır nst sancılı 3 gün istirahat et 37 olsun demişti. Şükür 37 oldum ne zaman isterse gelsin beyefendi yoruldum artık. Benim acı eşiğim yüksek tolera ediyorum. Allahın izniyle hepimiz ard arda bebelerimizi kucağımıza alacağız 😂😍💙
Zaten 37 olmuş maşallah artık doğsa da sorun çıkmaz ama sen yine de takip et abla yanlışlıkla evde doğurma😅 Maşallah doğumun da sancısız güzelce geçer inşallah❤️

Gıdım gıdım zar zor büyüyor benim bebeto anası gibi 😊 En son 1833 dü bakalım 2 kiloyu görmeye çalışıyorum. 35 inci haftada yani bu haftasonu belki görürürz dicem ama onda da anca olsa olsa 1900 lerde olur gibi geliyor ☺️
Ya benim yeğenim 38. haftada 2200 doğdu ama şimdi turp gibi maşallah🥹 Yeter ki sağlığı gücü yerinde olsun kilo alınır❤️

Dün bebekleri görüş günüydğ☺️ biri 1545 biri 1460 olmuş🙏🏻 haftaya 1800 ü aşarlar diye umut ediyorum. 1800 sonrası bebekleri orada emzireceğim, eğitim vereceklermiş her gün bir program hazırlayıp 🙏🏻 sonraki hafta da 2 kilo olur çıkarız işallah be🤤♥️
Yaa bizim ikizler doğdu mu🥹 Yerim onları Allah sana bağışlasın❤️ Ne tatlıdırlar şimdi maşallah🧿 Kiloları da gayet iyiymiş sağ salim evinize gidersiniz inşallah

Herkese selam❤️ Umarım hepiniz iyisinizdir. Buradan ve özelden soran herkese çok teşekkür ederim🥹 İyi ki varsınız. Siz de benim aklımdaydınız. Vakit bulunca okumaya çalışacağım ama herkes iyidir inşallah🌸
Merak edip soranlar için başıma gelenleri kısa bir özet geçiym. Birkaç hafta önce gelen misafirler: "Karnın düşmüş birkaç güne doğurursun." diye tutturdu. Tabii çok panik oldum çünkü doktora göre daha 33 bile olmamıştım. Doktora gittim. Bebek doğum kanalına girmişti. "Bir şey olmaz ama kendini çok yorma." dedi. Ben de karnın düşmüş diyenlere doktorumun söylediklerini aktardım ama ne fayda. İnsanlar o kadar düşüncesiz ki :( Benim kaygı seviyeleri ne kadar yüksek biri olduğumu da biliyorlar ama durmadılar: "Doktorun seni rahatlatmıştır, birkaç güne doğuracaksın." diye tutturdular yine. Psikolojik destek almam gerekti. Aynısı kasılmalarım çok erken başladığında da başıma gelmişti. 18. haftalarda stresten yemeden içmeden kesilmiştim. Uyuyamıyordum bile. Doktorum: "Kasılma olabilir." diyordu ama çevredekiler: "Kasılma son ayda olur." diyordu. Birkaç haftam zehir olmuştu 🥲 O yüzden bu tip endişeleri olanları hep rahatlatmaya çalışıyorum ve ileride de denk geldikçe rahatlatacağım inşallah.
Konuya dönecek olursam: baktım ki ne yiyebiliyorum, ne uyuyabiliyorum, midem felaket durumda🥺 yardım aliym dedim. Danışanım hobilerime yönelmemin çok iyi geleceğini söyledi. Fakat stresten hobilerime bile dönemedim. Bir süre sonra tavsiyelerine kulak asmam gerektiğini anladım çünkü bedenimi mahvettim. Bebişe de yazık 🥺 Aldım elime evde bulduğum eşyaları, bebişe bir şeyler yapmaya başladım. Başta işe yaramıyordu ama toparladım çok şükür. Bedenimi dinlendirmiş oldum ve bebişe de çok tatlı şeyler yapmış oldum🥹❤️ Size de fotoğraflarını atmak isterim çekip mutlaka sizinle paylaşacağım.
Genel durumuma gelecek olursak. Kasılmalar saatte 5 kere olursa şükrediyorum🥲 Özellikle bazı günler aşırı fazlalar. Bebek doğum kanalına gireli 3 haftadan fazla oldu ama sorun olmadı çok şükür. Kasılmalarda yanıldıkları gibi yanıldılar. İnşallah sorun çıkmadan birkaç haftayı daha atlatırız da sağlıkla gelir bebişim. Doğum kanalına girmesi ekstra sırt ağrısına neden oldu ve pelvis kemiklerim acıyor 🥲 Yatakta sağa - sola dönmek bile işkence ama buna da şükür.
Sizler de iyisinizdir umarım. Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla ve sağlıklarıyla kucağımıza alırız inşallah🥹❤️
Sanki doktorlar nekadar seviyorlar senin yapini bilmiyorlar seni uzecegini korkutucagini at heyecanla bekliyoruz iyi olmana cook sevindik canimm kac haftalik oldu suanda

Bazıları o kadar gozumu korkutuyor ki anlatamam normalde cok dirayetliydim inan insanlar yuzunden cesaretim kırıldı. 20gün kaldi uygulamaya gore dogumuma insallah sag saglim kolaylikla bebislerimizi kucagimiza aliriz hepimiz
Bende cook korkuyorum duygusal cokuntu yasiyorum su siralar annem gelmeyecek babami birakamiyor koydeler ve tekim kimsem yok cevrem cok ama herkesin hayat akisi var kosturmasi cocugu var insanlarada hakveriyorum morelim baya yerlerde agliyorum cocugum yeterli olabilecekmiyim esimde yok gunduzleri calisiyor☹️☹️☹️

Kizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var kizimin adini Neva koyucagiz ama yurt disinda yani ingilterede yasiyoruz ingilizcede asla anlaminda kullanilan never ingiliz ingilizcesinde neva olarak kullaniliyor genelde🙄 herkes degil ama birkac kisiden duymustum cocukla dalga gecerler diye en son bugun doktorda soyleyince yanina bir isim daha eklemeye karar verdik ve sezeryan gunume 10 gun var🤦🏻‍♀️ bana Neva isminin yanina oneride bulunabilirmisiniz?

Bende cook korkuyorum duygusal cokuntu yasiyorum su siralar annem gelmeyecek babami birakamiyor koydeler ve tekim kimsem yok cevrem cok ama herkesin hayat akisi var kosturmasi cocugu var insanlarada hakveriyorum morelim baya yerlerde agliyorum cocugum yeterli olabilecekmiyim esimde yok gunduzleri calisiyor☹️☹️☹️
Hiç yetersiz hissetme kendine ve bebeğine güven. Eğer kendi işi değilse esinin yasal 5 günlük babalık izni oluyor kullanabilirse o bile yeter. Sen dua et gerisinj Allah'a bırak sabrını selametini verir görürsun

Kizlar bir konuda yardiminiza ihtiyacim var kizimin adini Neva koyucagiz ama yurt disinda yani ingilterede yasiyoruz ingilizcede asla anlaminda kullanilan never ingiliz ingilizcesinde neva olarak kullaniliyor genelde🙄 herkes degil ama birkac kisiden duymustum cocukla dalga gecerler diye en son bugun doktorda soyleyince yanina bir isim daha eklemeye karar verdik ve sezeryan gunume 10 gun var🤦🏻‍♀️ bana Neva isminin yanina oneride bulunabilirmisiniz?
Eylül de geleceği için aklıma gelen Eylül Neva oldu.

Sanki doktorlar nekadar seviyorlar senin yapini bilmiyorlar seni uzecegini korkutucagini at heyecanla bekliyoruz iyi olmana cook sevindik canimm kac haftalik oldu suanda
Çok teşekkür ederim benim sat biraz karışık ama 35i de doldurduk çok şükür🥹 Hamilelikte iyice hassas oldum onlar yüzünden kilo bile verdim ama şimdi iyiyim şükür. Uyku oyuncağımız bu. Eşimin atletinden yaptım😂 Bir de kuzucuk kostümlü bebiş yaptım. Dönenceyi de yarın güzel ışıkta çekip atiym😍

Eklentiler

• 40DFC6A6-5800-4F57-B24A-4B75ED89B9C1.png
    40DFC6A6-5800-4F57-B24A-4B75ED89B9C1.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Back