2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar tecrübesizliğimden soruyorum, tuvaletim yok ama afedersiniz böyle ishal sancısı gibi adet sancısı gibi bir ağrı yaşıyorum. Sancı denen şey bu mu, benim gibi yaşayan var mı :KK43:
Benim dogumum o sekilde basladi ama bende kanama oldugu icin gittim yoksa ishal olcam herlde diyip evde dururdum🤣

Çok teşekkür ederim iyi ki varsın🥹❤️ Sen nasıl oldun abla? İlk hamilelikte doğumun başladığını anlamamıştın aman dikkat arada kasılmaları saymayı ihmal etme😅 İnşallah bizim sancılar da acısız geçer
Yok ikinci de anlamamıştım. 1 ay sancı cektirmisti kontrole gittiğimde doğuma girdim. Bun da ikinci abisine çekti galiba 2 haftadır nst sancılı 3 gün istirahat et 37 olsun demişti. Şükür 37 oldum ne zaman isterse gelsin beyefendi yoruldum artık. Benim acı eşiğim yüksek tolera ediyorum. Allahın izniyle hepimiz ard arda bebelerimizi kucağımıza alacağız 😂😍💙

Kontrolümüz güzel geçti kızlar. Şükürler olsuun. 🙏🏻 Gelişimimiz normal. 3400 ölçtü kiloyu ama doktorumuz cihazın yaklaşık 200 fazla ölçtüğünü, 3200 demenin daha sağlıklı olduğunu söyledi. Birkaç gündür kafasıyla baskı yaptığını söyledim, uzun olduğu için sıkışmaya başladığını, normal gününü yani 23'ünü bekleyemeyebileceğini söyledi 😅 19 ya da 20 Eylül'de alacak. 🥹 Pazartesi netleşecek. Oksapara devam. Bu ay boyunca miiiis gibi sıralı ve sağlıklı doğum haberlerini yazalım umarım amin 🌹
Ayyy cok heyecanli cok sz kaldi🥰🥰

Çok teşekkür ederim cidden bebişim onları yanılttığı için mutluyum🥹 henüz ciğer gelişimi tamamlanmaöıştı kanala düştüğünde. Birkaç hafta daha dayanırsak çok sevinirim. O sızlamalar tekmeden oluyor hiç endişe etme. Kanala girerse göğüs kafesinin ortasından rahme kadar en az 4-5 parmak boşluk oluyor. O şekilde anlayabilirsin inip inmediğini
İnşallah vaktinde sağlıkla doğacak 🙏 çevredekiler hep konuşuyor kimseyi takmamak lazım 🙏

Bana kendi doktorum da ebe olan kuzenim de spinal önermişti. En konforlusu oymuş sanırım. Ben bel fıtığı yüzünden olamadım malesef anestezist o riski alamam dedi
Anestezisti dinlemek lazım 🙏🏻
Ben de şeyde zorlandım bir tek. Anestezi uzmanı tam iğneyi sokacak sancı geliyo kasılıyorum istediği şekilde duramıyorum🙈 biraz uğraştırdım🤣

Yok ikinci de anlamamıştım. 1 ay sancı cektirmisti kontrole gittiğimde doğuma girdim. Bun da ikinci abisine çekti galiba 2 haftadır nst sancılı 3 gün istirahat et 37 olsun demişti. Şükür 37 oldum ne zaman isterse gelsin beyefendi yoruldum artık. Benim acı eşiğim yüksek tolera ediyorum. Allahın izniyle hepimiz ard arda bebelerimizi kucağımıza alacağız 😂😍💙
Zaten 37 olmuş maşallah artık doğsa da sorun çıkmaz ama sen yine de takip et abla yanlışlıkla evde doğurma😅 Maşallah doğumun da sancısız güzelce geçer inşallah❤️

Gıdım gıdım zar zor büyüyor benim bebeto anası gibi 😊 En son 1833 dü bakalım 2 kiloyu görmeye çalışıyorum. 35 inci haftada yani bu haftasonu belki görürürz dicem ama onda da anca olsa olsa 1900 lerde olur gibi geliyor ☺️
Ya benim yeğenim 38. haftada 2200 doğdu ama şimdi turp gibi maşallah🥹 Yeter ki sağlığı gücü yerinde olsun kilo alınır❤️

Dün bebekleri görüş günüydğ☺️ biri 1545 biri 1460 olmuş🙏🏻 haftaya 1800 ü aşarlar diye umut ediyorum. 1800 sonrası bebekleri orada emzireceğim, eğitim vereceklermiş her gün bir program hazırlayıp 🙏🏻 sonraki hafta da 2 kilo olur çıkarız işallah be🤤♥️
Yaa bizim ikizler doğdu mu🥹 Yerim onları Allah sana bağışlasın❤️ Ne tatlıdırlar şimdi maşallah🧿 Kiloları da gayet iyiymiş sağ salim evinize gidersiniz inşallah

Herkese selam❤️ Umarım hepiniz iyisinizdir. Buradan ve özelden soran herkese çok teşekkür ederim🥹 İyi ki varsınız. Siz de benim aklımdaydınız. Vakit bulunca okumaya çalışacağım ama herkes iyidir inşallah🌸
Merak edip soranlar için başıma gelenleri kısa bir özet geçiym. Birkaç hafta önce gelen misafirler: "Karnın düşmüş birkaç güne doğurursun." diye tutturdu. Tabii çok panik oldum çünkü doktora göre daha 33 bile olmamıştım. Doktora gittim. Bebek doğum kanalına girmişti. "Bir şey olmaz ama kendini çok yorma." dedi. Ben de karnın düşmüş diyenlere doktorumun söylediklerini aktardım ama ne fayda. İnsanlar o kadar düşüncesiz ki :KK43: Benim kaygı seviyeleri ne kadar yüksek biri olduğumu da biliyorlar ama durmadılar: "Doktorun seni rahatlatmıştır, birkaç güne doğuracaksın." diye tutturdular yine. Psikolojik destek almam gerekti. Aynısı kasılmalarım çok erken başladığında da başıma gelmişti. 18. haftalarda stresten yemeden içmeden kesilmiştim. Uyuyamıyordum bile. Doktorum: "Kasılma olabilir." diyordu ama çevredekiler: "Kasılma son ayda olur." diyordu. Birkaç haftam zehir olmuştu 🥲 O yüzden bu tip endişeleri olanları hep rahatlatmaya çalışıyorum ve ileride de denk geldikçe rahatlatacağım inşallah.
Konuya dönecek olursam: baktım ki ne yiyebiliyorum, ne uyuyabiliyorum, midem felaket durumda🥺 yardım aliym dedim. Danışanım hobilerime yönelmemin çok iyi geleceğini söyledi. Fakat stresten hobilerime bile dönemedim. Bir süre sonra tavsiyelerine kulak asmam gerektiğini anladım çünkü bedenimi mahvettim. Bebişe de yazık 🥺 Aldım elime evde bulduğum eşyaları, bebişe bir şeyler yapmaya başladım. Başta işe yaramıyordu ama toparladım çok şükür. Bedenimi dinlendirmiş oldum ve bebişe de çok tatlı şeyler yapmış oldum🥹❤️ Size de fotoğraflarını atmak isterim çekip mutlaka sizinle paylaşacağım.
Genel durumuma gelecek olursak. Kasılmalar saatte 5 kere olursa şükrediyorum🥲 Özellikle bazı günler aşırı fazlalar. Bebek doğum kanalına gireli 3 haftadan fazla oldu ama sorun olmadı çok şükür. Kasılmalarda yanıldıkları gibi yanıldılar. İnşallah sorun çıkmadan birkaç haftayı daha atlatırız da sağlıkla gelir bebişim. Doğum kanalına girmesi ekstra sırt ağrısına neden oldu ve pelvis kemiklerim acıyor 🥲 Yatakta sağa - sola dönmek bile işkence ama buna da şükür.
Sizler de iyisinizdir umarım. Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla ve sağlıklarıyla kucağımıza alırız inşallah🥹❤️
Sanki doktorlar nekadar seviyorlar senin yapini bilmiyorlar seni uzecegini korkutucagini at heyecanla bekliyoruz iyi olmana cook sevindik canimm kac haftalik oldu suanda

X