Herkese selam
Umarım hepiniz iyisinizdir. Buradan ve özelden soran herkese çok teşekkür ederim
İyi ki varsınız. Siz de benim aklımdaydınız. Vakit bulunca okumaya çalışacağım ama herkes iyidir inşallah
Merak edip soranlar için başıma gelenleri kısa bir özet geçiym. Birkaç hafta önce gelen misafirler: "Karnın düşmüş birkaç güne doğurursun." diye tutturdu. Tabii çok panik oldum çünkü doktora göre daha 33 bile olmamıştım. Doktora gittim. Bebek doğum kanalına girmişti. "Bir şey olmaz ama kendini çok yorma." dedi. Ben de karnın düşmüş diyenlere doktorumun söylediklerini aktardım ama ne fayda. İnsanlar o kadar düşüncesiz ki
Benim kaygı seviyeleri ne kadar yüksek biri olduğumu da biliyorlar ama durmadılar: "Doktorun seni rahatlatmıştır, birkaç güne doğuracaksın." diye tutturdular yine. Psikolojik destek almam gerekti. Aynısı kasılmalarım çok erken başladığında da başıma gelmişti. 18. haftalarda stresten yemeden içmeden kesilmiştim. Uyuyamıyordum bile. Doktorum: "Kasılma olabilir." diyordu ama çevredekiler: "Kasılma son ayda olur." diyordu. Birkaç haftam zehir olmuştu
O yüzden bu tip endişeleri olanları hep rahatlatmaya çalışıyorum ve ileride de denk geldikçe rahatlatacağım inşallah.
Konuya dönecek olursam: baktım ki ne yiyebiliyorum, ne uyuyabiliyorum, midem felaket durumda
yardım aliym dedim. Danışanım hobilerime yönelmemin çok iyi geleceğini söyledi. Fakat stresten hobilerime bile dönemedim. Bir süre sonra tavsiyelerine kulak asmam gerektiğini anladım çünkü bedenimi mahvettim. Bebişe de yazık
Aldım elime evde bulduğum eşyaları, bebişe bir şeyler yapmaya başladım. Başta işe yaramıyordu ama toparladım çok şükür. Bedenimi dinlendirmiş oldum ve bebişe de çok tatlı şeyler yapmış oldum
Size de fotoğraflarını atmak isterim çekip mutlaka sizinle paylaşacağım.
Genel durumuma gelecek olursak. Kasılmalar saatte 5 kere olursa şükrediyorum
Özellikle bazı günler aşırı fazlalar. Bebek doğum kanalına gireli 3 haftadan fazla oldu ama sorun olmadı çok şükür. Kasılmalarda yanıldıkları gibi yanıldılar. İnşallah sorun çıkmadan birkaç haftayı daha atlatırız da sağlıkla gelir bebişim. Doğum kanalına girmesi ekstra sırt ağrısına neden oldu ve pelvis kemiklerim acıyor
Yatakta sağa - sola dönmek bile işkence ama buna da şükür.
Sizler de iyisinizdir umarım. Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla ve sağlıklarıyla kucağımıza alırız inşallah