- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.741
Amiiin amiiin, ben kocaelide yaşıyorum normalde esimle. Ailelerimiz istanbulda, dogumda istanbulda olacak, takiplerim filan da istanbulda oluyordu. Bu gelisim geriligi konusu ilk ortaya çıktığında direkt annemlerin yanina attım kendimi. Istirahat et demislerdi cunku. 1 aydir ev isi, yemek, çalışma vs hicbir sey yapmadım annem, ablam sag olsun
Hadi inşallahTırsma kuzum ya hallederiz inşallahşu varis işi de benim canımı sıkıyor ben varis çorabını soracağım bakalım, Perşembe 34 oluyoruz randevum var doktora
Anladım tabi çok etkilemiştir. Kalabalık olunca sürekli bir yemek yeme faslı olmuşturAmiiin amiiin, ben kocaelide yaşıyorum normalde esimle. Ailelerimiz istanbulda, dogumda istanbulda olacak, takiplerim filan da istanbulda oluyordu. Bu gelisim geriligi konusu ilk ortaya çıktığında direkt annemlerin yanina attım kendimi. Istirahat et demislerdi cunku. 1 aydir ev isi, yemek, çalışma vs hicbir sey yapmadım annem, ablam sag olsun
Kocaelide gun icindeki öğünlerde tek kaldigim icin acikcasi cok bi sey yemiyordum, aksam yemegi de gecistiriliyodu oyle. Buraya geldigimden beri 3 4 öğün aksatmadan protein ağırlıklı seyler yedim. Süt, meyve filan kalabalikla olunca yenilip iciliyor acikcasi bir o degisti hayatimda. Bolca dinlenip eskisine nazaran daha iyi beslendim ozetle. Baska da elden gelen bir sey yok :)
Bir de hiç abur cubur yiyor musun? Ben bazen durduramıyorum kendimi yiyorum yaAmiiin amiiin, ben kocaelide yaşıyorum normalde esimle. Ailelerimiz istanbulda, dogumda istanbulda olacak, takiplerim filan da istanbulda oluyordu. Bu gelisim geriligi konusu ilk ortaya çıktığında direkt annemlerin yanina attım kendimi. Istirahat et demislerdi cunku. 1 aydir ev isi, yemek, çalışma vs hicbir sey yapmadım annem, ablam sag olsun
Kocaelide gun icindeki öğünlerde tek kaldigim icin acikcasi cok bi sey yemiyordum, aksam yemegi de gecistiriliyodu oyle. Buraya geldigimden beri 3 4 öğün aksatmadan protein ağırlıklı seyler yedim. Süt, meyve filan kalabalikla olunca yenilip iciliyor acikcasi bir o degisti hayatimda. Bolca dinlenip eskisine nazaran daha iyi beslendim ozetle. Baska da elden gelen bir sey yok :)
Ya eşim hüma istiyordu aslında kura çekelim dedik Vera Asya hüma aksa ili defa hüma çıktı ama kızım başladı ağlamaya Vera istiyormuş kaldı öyle yeni bi şey Meyra dedim ama yok doguracam hala isim yok ya meva ismini ne kolay seçmiştik oysa kiMeyra kulağa daha hoş geliyor.benim kızım olsaydı eflin, zümra, eslem,asel,ahsen,sümeyye hüma bunlar arasında sececektim
Ay maalesef yiyorum zaten hamilelik oncesinde de cok sağlıklı beslenen biri degildim. Beslenme aliskanliklarimi cok degistiremedim. Sadece ilk 5 - 6 ayimda tatli seylerden cok sogumustum. Canim asla tatli seyler istemiyordu son 2 aydir o durum da gecti.Bir de hiç abur cubur yiyor musun? Ben bazen durduramıyorum kendimi yiyorum ya
Selvik uzunluğunuzu söyledi mi hiç nasıl ne diyor canım nasıl gidiyor bebek baya baskı yapıyor demiBebek beklerse 39 haftayı beklemek istiyoruz inşallah, bebek baya doğum kanalında şuan 36+0bende 38i görsem çok mutlu olucam 24-25 eylül den sonra netleşir benimde
Çok teşekkür ederim yaa içimi rahatlattın canımcımBana çatı muayenesi yapıcam bile demedi suyuma bakıyor sanmıştım direkt 2 parmağıyla girdi yani hiçte abartılacak bir şey değil. Ben vajinal ultrasonda bile daha çok geriliyorum hiç korkmayın kızlar çatı muayenesindenSen de hiç stres olma canım, bebiş için de senin için de en iyisi, sağlıklısı, kolayı hangi doğum şekliyse o olsun hayırlısını dileyelim
Çok afedersiniz artık hareketleri vajinanın az üstündeSelvik uzunluğunuzu söyledi mi hiç nasıl ne diyor canım nasıl gidiyor bebek baya baskı yapıyor demi
Hangi ulkedesiniz bilmiyorum ama merak ettim kan sulandırıcıyı ne zaman bırakacaktıracak doktorunuz? Benimki 34'te bıraktırdı da.Ya kizlar dogum sekline sizin karar verebilmenize sevindim valla cunku ben de sanirim 38 de falan temiz temiz sezeryanimi olup gecmek isterdim. Zaten kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum, suyum azaliyor o yuzden planli olsa cok daha rahat hissederdim kendimi.
Burada bir de 41 hafta olarak sayiyorlar. 41 i 3-4 gun gecersen artik o zaman manuel mudahale dusunuyorlar. Kafayi yerim valla bekleyemem ben o kadar eger gelmezse falan
inşallah gönlünüze göre bir isim de karar kılarsınız zor gerçekten isim bulmak heleki ablaları abileri de isim söyleyince hepten zorlaşıyor secimlerYa eşim hüma istiyordu aslında kura çekelim dedik Vera Asya hüma aksa ili defa hüma çıktı ama kızım başladı ağlamaya Vera istiyormuş kaldı öyle yeni bi şey Meyra dedim ama yok doguracam hala isim yok ya meva ismini ne kolay seçmiştik oysa ki
Canım iyimisin şuan bu haftalar da normal diye biliyorum yani doktorum 35 den beri çok sert taş gibi dedikçe oda daralıyor o sebeple kasıyor demisti. Öyle olunca soluna yat dinlen bol bol demişti. Doğum kanalına girmişse bile onu doktor görür eğer iyi değilsen bekleme bence bir acile görün rahatla çokta yorma kendiniKızlar eve supurge tutmuştum karnim taş gibi kasılıyor kasiklarım adet olacakmis gibi agriyor ve vajinamin yanlari üstü semsert bebek dogum kanalina mi giriyor acaba normal midir bu agrilar. 37 haftaligiz bugün
AnlıyorumYa ilk defa bebek kıyafetlerine alışı gözle canlı bakıyorum çok duygulandım ama beeen çok küçükler nasıl olacak ultrasonda sanki çok büyük gibi duruyorlar off ağlamam geldi ya
İkimizde yorumları alıp burada buluşalımHadi inşallahsor canım ben de sorayım hatta benimde cumartesi randevum var
Vera ismi çok güzel bence ve birçok kültürde de yeri var. Kızım olsaydı düşünürdüm. Bahar da düşündüğümüz isimlerdendi bizim ama erkek olunca hayallerde kaldıYa eşim hüma istiyordu aslında kura çekelim dedik Vera Asya hüma aksa ili defa hüma çıktı ama kızım başladı ağlamaya Vera istiyormuş kaldı öyle yeni bi şey Meyra dedim ama yok doguracam hala isim yok ya meva ismini ne kolay seçmiştik oysa ki
Yaa dimi benim de öyle abimiz 6. Sınıf ablamız 1. Sınıf ayrı bir heyecandı geçen haftadan beri peşlerindeyim hepsine yetmeye çalışıyoruz annelik işteAnnelik çok başka bir şey gerçekten. Doktor yaticaksin dese de diğer evladımin ortaokulda ilk günüonun ayakta oluyorsun. Okulda yanında olamasam da evde onu doyurmak, uğurlamak gibi şeyler yapınca bugünu özel kılmak istedim.
Oyy o ilkler anneyiBenimde oğlumun ortaokulda İlk günüağladım çok duygusalim kızımla ikisini okula götürdüm normalde fazla yürümem yasak ve şuan sancim var ama yüreğim dayanmadı napiyim
Oğlumda kızım da ok baby kullandım aşırı memnundum sonra boşa durur dedim sattım şimdi 3. Bebeğim de Skip hopp keşfettim çok güzel onu alıcamKızlar konuşuldu mu hatırlamıyorum, bebek için küvet alan var mı? Varsa bir öneri yapabilir misiniz
Oyy sizin de ben giibi 3. MüBüyük oğlum 1. Sınıfa başladı, küçük oğlum 3 yaş anaokula başladıben 36 haftalık oldum artık baya zorlanıyorum sizin de ortaokulunuz hayırlı olsun maaşallah büyümüş
Maşallah tosuncuk olmuşGünaydın herkese, biz bugün 36+2’yiz 28 Eylül’e gün aldık tam 39’daHoş doğsa şimdi de doğar tam bebek olmuş, 3200 gram ve 49 cm, kızımın yarısı yanak
Geçen cumartesi gecesi yaşadığım saçma sigorta olayını da çözdürdüm. İtiraz etmesem özel sigortama rağmen 1200 tl geçireceklerdi bana az kalsın acildekiler. Neyse maalesef bazen biraz ses yükseltmek gerekiyormuş insanlara işlerini doğru yaptırabilmek için…
Sat aynı benim de 17 Ocak ama benim 22 Ekim yazıyor son doğum tarihim doktorun ultrason kağıtların dakediannesibiri ben kendimi eklettim saniyorum o kadar zamandir ama
meger listede yokmusum hicbilgilerimi paylaşsam eklenebilir miyim simdi:)
Son adet: 17 ocak, beklenen dogum 23 ekim, kiz, isim Melis, sehir fransa, yasim 35
Hepimize basarilar:)
Hm den ben baya yeniKızlar bebek kıyafeti bakıyorum internetten de istedgm gibi bulamadığım bir kaç bsey var nerden alayım sizce ?
Alt üst takım
Tulum
Pijama altı
Bence meva ve vera çok uyumlukızlar meyra ismi mi vera ismi mi ilk kızım meva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?