• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar bebek kıyafeti bakıyorum internetten de istedgm gibi bulamadığım bir kaç bsey var nerden alayım sizce ?
Alt üst takım
Tulum
Pijama altı
Ben Belçika'da H&M'den buldum bu saydıklarınızı. Tr'de de olabilir. Mother Care, Marks&Spencer, LCW, C&A Tr'deyken tercih ettiğim markalardı.

Ben Belçika'da H&M'den buldum bu saydıklarınızı. Tr'de de olabilir. Mother Care, Marks&Spencer, LCW, C&A Tr'deyken tercih ettiğim markalardı.
Ya ilk defa bebek kıyafetlerine alışı gözle canlı bakıyorum çok duygulandım ama beeen çok küçükler nasıl olacak ultrasonda sanki çok büyük gibi duruyorlar off ağlamam geldi ya

Seninle biziim bir ortak yanımızda bu kafa olayı sanırım canım, sende de vajinal varis vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Benim oğluşunda kafası 2 hafta önde nasıl doğurcam hocam dedim doğurursun ne olacak diyor 😂 2. Gebeliğim beniö 2.doğumlarda 4 kilo doğumlar fln oluyor diyor😂
Evet canım oda var vajinal varis 😓 hadi bakalım benim doktorumda doğar merak etme diyip duruyor 🥹 benim ilk doğumum olacak Allah kısmet ederse o yüzden bir tık tırsıyorum 😑🥲

Ben de bugun gittim kontrole 35+2 yim bebisko 3 kilo boy da 51 cm olmuş. Duyunca ben de bi an panikledim normal dogum istiyorum. Doktorum da sağolsun korkmana gerek yok doğru orantiyla artacak gibi bi sey yok 4 kilolari bulacagini sanmiyorum dedi. Yapisal olabilir suyun cok hafif fazla bebek de önden gidiyor ama yine de biz bu durumu karbonhidrat şeker yiyerek arttirmayalim cok cok minimalde tutalim tuketimleri dedi. 4 kiloyu geçirmezsek problem olmayacak gibi beslenmeye dikkat edicez benim anladigim🥲
Ay ne bileyim valla öyle deyince bı korktum baktım burda benzer durumlar var rahatladım biraz 😅 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tontişkoları 🙏🏻🤲🏻🥰

Kızlar benim tosun 36. Haftada 3225 olmuş boy 51cm . Doktor bebek iri diyor normal doğum konuşmuştuk ama bu komplikasyonlar beni korkutuyor normal doğumda bebeğe zarar verir diye. 38. Haftada tekrar planlayalım dedi doktor. Nst de sancım da çıkmadı. İdrar kültürü istedi mahvoldum kaşıntıdan yanmadan . Bizde durumlar böyle zayıf olsa sorun kilolu olsa sorun 🥲 Bir şekilde sona yaklaşıyoruz ⛳ Bu arada doğuran falan varsa beni etiketlesin gözümden kaçıyor bazen 😅
Bu durum bana da endişe veriyor. 32. Haftadayım ve 2300 kg dedi.. normal doğum istediğim için biraz modum düştü. doktorum çok normal karşıladı ama

kediannesibiri kediannesibiri ben kendimi eklettim saniyorum o kadar zamandir ama
meger listede yokmusum hic😂 bilgilerimi paylaşsam eklenebilir miyim simdi:)
Son adet: 17 ocak, beklenen dogum 23 ekim, kiz, isim Melis, sehir fransa, yasim 35
Hepimize basarilar:)
Biz anneler bı leylalaştık zaten 😅😂 eklerim canım

Kizlar merhaba, burdan konuştuğumuz, gelisim geriligi suphesiyle takip edilen arkadaslar vardi. Onlar muayenelerden guzel sonuclarla dönmüştü. Ben de yeniden perinatologa muayene oldum ve bebisin 2 haftada 400 gram alarak 2 kiloya çıktığını, gelisim geriliginden bahsedilemeyecegini soyledi. Karin cevresi hala 10 gun kadar geride ama hicbir sorun teskil etmez, zamanini bekleyecek dogmak icin dedi. :KK68:
Ozetle 33+2'de kilosu 2000 gr, boyu 45 cm yine takipteyiz bakalim :)
Ay canımm çok sevindim ✨✨ darısı başıma karın çevresi bu hafta daha büyümüş olur benimde inş 🙏🏻 gelişim geriliği tanısı koymuyorlar. Sıkıntı olmasın diye yakın takip ediyorlarr

A
Bu durum bana da endişe veriyor. 32. Haftadayım ve 2300 kg dedi.. normal doğum istediğim için biraz modum düştü. doktorum çok normal karşıladı ama
Aynen canım ben de ilk bı bozuldum neyseki doktorum olumlu biri bebeğe zarar verecek bı şey yapmam merak etme dedi

Kızlar eve supurge tutmuştum karnim taş gibi kasılıyor kasiklarım adet olacakmis gibi agriyor ve vajinamin yanlari üstü semsert bebek dogum kanalina mi giriyor acaba normal midir bu agrilar. 37 haftaligiz bugün

Ay canımm çok sevindim ✨✨ darısı başıma karın çevresi bu hafta daha büyümüş olur benimde inş 🙏🏻 gelişim geriliği tanısı koymuyorlar. Sıkıntı olmasın diye yakın takip ediyorlarr
İnşallahh cok guzel sonuclarla dönersin sen dee 💕 aynen oyle, karin cevresi 10 gun kadar geride ama gelisim geriligi var denemez bu bebege artik kadin dogumcunla devam edersin, baska bi aksilik olmadikca bana gelmene gerek yok dedi. O yuzden eminim sen de cok guzel sonuclarla doneceksin, zamaninda saglikla alicaz kucagimiza 💕

Eklentiler

• IMG_6136.jpeg
    IMG_6136.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 44
34. hafta kontrolümde doktorumla doğum hakkında konuşmak istedim, 37de konuşuruz dedi. Ben geç olur diye düşündüm o yüzden tmm diyip konuyu kapatmadım, 37de gel çatı muayenesi yapayım dedi. Acıtıyor mu hocam öyle diyenler var dedim, burdan acıdı diye çıkan hiç olmadı, zaten 2 parmağa dayanamıyorsan 3 kiloluk bebeği hiç çıkaramazsın. Orda bacağını, kalçanı kapatacak olursan sıkıntı olur, riske ne gerek var dedi. Ben 2 parmağa dayanamıycam demedim ki durduk yere aşırı demoralize etti. İlla normal olsun demiyorum ama herşey normal şekilde ilerlerse vajinal doğum istiyorum. Milletin doktorunu ebesini görüyorum ne kadar cesaret veriyolar, yapamayacak olana bile vajinal yapma gücü aşılıyorlar. Tamam iki yöntemde de riskler var biliyoruz ama insanın durduk yere kendine olan güvenini zedelemeye ne gerek var ki öyle değil mi? Velhasıl kelam Ankara'da normal doğum için önerebileceğiniz doktor var mı kızlar yaa çok az vaktim kaldı çok stres oldum😔
Bana çatı muayenesi yapıcam bile demedi suyuma bakıyor sanmıştım direkt 2 parmağıyla girdi yani hiçte abartılacak bir şey değil. Ben vajinal ultrasonda bile daha çok geriliyorum hiç korkmayın kızlar çatı muayenesinden 🌸🌸 Sen de hiç stres olma canım, bebiş için de senin için de en iyisi, sağlıklısı, kolayı hangi doğum şekliyse o olsun hayırlısını dileyelim 🙏🏼

Bu arada çatı muayenesinden korkan annelerim korkmasın hiç bence. Benim sezaryen olacak ama geçen gece gittiğimizde ebe şak diye parmakları daldırıp baktı açıklık var mı diye 😄 Bi an sızı gibi oldu tabii normal ama o kadar, hiç korkmayın
Ahh işte aradığım yorum aynısını az önce ben de yazdım 😅😂😂

Sizin aldığınız fileler ile kendi aldığım fileyi karşılaştırdım, basit duruyor benim ki kullanışlı olmaz mı sizce
Bence bu kopuk destekli olanlar daha kullanışlı, ozellikle bebegi ters çevirdiğimizde sirtini yikarken vs o kopuk dolu yerler cok destek oluuor yegenlerimden tecrube ettigim kadariyla

Back