• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar bu iki ürünü de alın derim. Ben bilsem en baştan kullanırdım. Sütünüz az olsun çok olsun farketmez içeriğini zenginleştiriyor ve bebeğe gaz yapmasını vs engelliyor. Doğum çantanıza atarsınız sonra bana teşekkür edersiniz 😂🥰🥰

Eklentiler

• 37D3528D-BA94-4CE6-A129-993725C7C611.png
    37D3528D-BA94-4CE6-A129-993725C7C611.png
    167,9 KB · Görüntüleme: 106
  • D1770A31-02D0-4694-B97F-ECF78760A159.png
    D1770A31-02D0-4694-B97F-ECF78760A159.png
    173,6 KB · Görüntüleme: 111
Carsamba kontrolum var kuzum daha iyiyim ama sürekli adet olacakmış gibi ağrı var karnımda belimde. Sanki bağırsaklarımı bozmuşum gibi bir ağrı ve karnim surekli sert halde
Benimde yarın kontrolüm aynı şekilde ağrılar bende de var tuvalete gitsem rahatlicak gibi ağrı geçecek sanki ama yok öyle bisey karnim sert ve kasılmalar fazlalaştı yarım cm acıktığım da vardı bakalım nolcak

Cok şükur ikimizde iyiyiz. Carsmba gece doguk yaptim cumartesi hastaneden ciktim. Ciger gelsitirici vuruldu ama 24 saati tamamlayamadan aldilar. Bebis kuvezde genel durumu iyi. bu hafta veririz die dusunuyor doktorlari. Saglikla gelsin insallh😇2450 kg 49 cm dogdu😇
Hayırlı olsun canım aynı haftada doğum yapmışız seninki baya boyluymuş haftasına göre maşallah bebeğime 🧿🥰🥰 Benimki 47 cm doğdu yer cücesi 😅😅 Sen de iyisindir umarım toparlanabildin mi biraz?

Cok şükur ikimizde iyiyiz. Carsmba gece doguk yaptim cumartesi hastaneden ciktim. Ciger gelsitirici vuruldu ama 24 saati tamamlayamadan aldilar. Bebis kuvezde genel durumu iyi. bu hafta veririz die dusunuyor doktorlari. Saglikla gelsin insallh😇2450 kg 49 cm dogdu😇
Hayırlı olsun, rabbim bağışlasın grubun bir sabırsızi daha doğmuş 😍💙 iyi olmaniza çok sevindim. Yakında kavuşursunuz ztn mis kokuluya

Benimde yarın kontrolüm aynı şekilde ağrılar bende de var tuvalete gitsem rahatlicak gibi ağrı geçecek sanki ama yok öyle bisey karnim sert ve kasılmalar fazlalaştı yarım cm acıktığım da vardı bakalım nolcak
Allah yardımcın olsun 2 haftadır aynılarını çekiyorum nst de düzenli sancım bile var ama alttan muayene etmedi doktorum ben de her cumartesi gidiyorum bakalım bu hafta neler olucak

Allah yardımcın olsun 2 haftadır aynılarını çekiyorum nst de düzenli sancım bile var ama alttan muayene etmedi doktorum ben de her cumartesi gidiyorum bakalım bu hafta neler olucak
Geçen bulduğum sehirde ebe bakti inşallah daha fazla açılmaz düzenli degildi sancilarim ama 90larda çıkıyodu Allahim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin zaman yaklaştıkça bisey olcak diye çok korkuyorum

Geçen bulduğum sehirde ebe bakti inşallah daha fazla açılmaz düzenli degildi sancilarim ama 90larda çıkıyodu Allahim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin zaman yaklaştıkça bisey olcak diye çok korkuyorum
Olumsuz düşünme bunlar ztn yaklaştıkça olması gerekenler. Süreç bu sakin ve farkında olarak karşılarsak Allahın izniyle daha da kolay olucak. Kendine ve bebeğine güven 🤲💙

Hayırlı olsun canım aynı haftada doğum yapmışız seninki baya boyluymuş haftasına göre maşallah bebeğime 🧿🥰🥰 Benimki 47 cm doğdu yer cücesi 😅😅 Sen de iyisindir umarım toparlanabildin mi biraz?
Aman 2 cm farkkk🙈🙈dikislerin sıkıntısı devam ediyo biraz daha onun disinda toparladim sukur🙏sen nasilsin

Yaa hayırlı olsun nasıl oldu
Cok tesekkur ederim.aksam uzeri musyneye gitmistim yolundaydi hersey.aksam ishal olcakmis gbi karnim sirtim agrimsya basladi. Once tek taraf agriyo die dogum sancisi dusunmedim.kanamam oldu kanma icin gittim.serklajliydim zaten.2 cm aciklik vardi.ciger gelstrci yaptilar 1 gün sonra doğuma girdim😄

Cok tesekkur ederim.aksam uzeri musyneye gitmistim yolundaydi hersey.aksam ishal olcakmis gbi karnim sirtim agrimsya basladi. Once tek taraf agriyo die dogum sancisi dusunmedim.kanamam oldu kanma icin gittim.serklajliydim zaten.2 cm aciklik vardi.ciger gelstrci yaptilar 1 gün sonra doğuma girdim😄
Canım gözün aydın sağlıklı günleri olsun bebişinin 🙏🥰

Kızlar ana kucağı alan var mı dolap uygulamasından bakıyorum aslında ama hepsi aynı mantık galiba öyle pahalıya gitmeye gerek yok sanırım alan varsa araştıran bilgi verirse sevinirim 🤩
ben bunu alacağım, pahalı bir markanın muadili bu da çok beğenilip tavsiye ediliyor. İndirime girdiği zamanlar oluyor denk gelirsem öyle alacağım. Elektrikli sallanan müzikli modeller var kullananlar bir süre sonra beğenmediklerini söylüyorlar. Bunun bir de taşıma çantası var gideceğiniz yerlere götürmesi de kolaylık oluyormuş

Eklentiler

• IMG_6140.png
    IMG_6140.png
    307 KB · Görüntüleme: 60
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah 🙏🏼

Back