2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ya bu arada juno’yu hastaneye götürmeye gerek yok dimi? İlk defa gördüm bi sayfada hiç görmemiştim
Yook yaa gerek yok bence. Ama bana arkadaşım minik bir emzirme yastığı götür, hastane yastık gibi bir şey verirse hiç rahat olmuyor dedi. O yüzden onu koydum farklı olarak sadece.

Yaaa hic bisey demiyorlarmi neden demiyorlar ki senide uzuyor en ihtiyacin oldugun zamam morele kusum benim insallah tes vaktinde sagligiyla annnesine gelirkayinvaliden ugraisuormu seninle halen
Bugün biraz daha iyiymiş canım ara ara oksijenden ayırmayı deniyorlar ama hala tam olarak ayrılmadı kayınvalidem de bende kalıyor eşim konuştu benimle çok konuşmuyor şu süreçte

Geçen eşimle beraber sütlaç yedik. Sonra ikimizde ölçtük benim 7 küsür çıktı onun 6 bile değildi. Sanırım şuan bizim vücudumuzda salgılanan insülin şeker yedikten sonra kandaki şekeri ayarlayamiyor. O yüzden ya şeker yemicez yada dışardan insülin alcaz

Evet hafif ztn belli esneme, zıplama vs yürürken bile düşecek gibi hissediyorum ufaklığı karnım büyüdü iyice zorlamıyorum
Ben de baya zorlanmaya basladim ya bir de surekli buyuk tuvaletim geliyormus gibi hissediyorum gaz sancisi gibi surekli karnim kasilmaya basladi

Aslında tam tersi ilk zaman öneriyorlar, dönmeye başladığında kullanmayın vs diye bir şeylet okumuştum. Bir de bebekken örtü örtmeyin diyorlar ne kullancaz biz bu bebelere
Ben bitane ince kundak aldım canım. Havalar çok serin olmayacak başta çünkü ihtiyaç olursa başka alırım. Havalar soğuyunca da daha kalın kundaklar var onlardan almayı düşünüyorum. Bide bildiğim kadarıyla uyku tulumu giydiriliyor. Yorgan battaniye falan kullanmıyorsun.

Benim kafam karıştı arkadaşım ya , ben geçen cuma 32+1 de çalışabilir aldım, 04 ekimde çalışamaz iznine ayrılcam 37.haftada. Sonrasında 13 hafta saymayacak mıyız?

Doktor bana uçuk kremi yazmıştı ama ben kullanmadım. Sarımsak sürdüm. İki üç güne kabuk bağladı sonra geçti

Benim kafam karıştı arkadaşım ya , ben geçen cuma 32+1 de çalışabilir aldım, 04 ekimde çalışamaz iznine ayrılcam 37.haftada. Sonrasında 13 hafta saymayacak mıyız?

Yok 16 hafta. Çalışabilir aldığımız zaman doğum öncesinde 16 haftanın ne kadarını kullanmadıysak sonrasına ekleniyor.
Yani analık iznimiz başladıktan itibaren 16 hafta, ertelemek süreyi değiştirmiyor; sadece bebişlerle daha uzun zaman geçirebiliyoruz işe başlamadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…