- Konu Sahibi kediannesibiri
- #25.581
Benimki 31+6 da falan yazıldı da zaten raporda kaç haftalık olduğun yazmıyor. Geç olmaz.Kaçıncı haftanda aldın canım? 32+0de benim randevum. Geç olmaz değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 31+6 da falan yazıldı da zaten raporda kaç haftalık olduğun yazmıyor. Geç olmaz.Kaçıncı haftanda aldın canım? 32+0de benim randevum. Geç olmaz değil mi?
Bende reçel hiç denemedim. Ama benim diyestisyenim domdurmaya 2 top izin vermişti. Paketli olmayacak, hazır yani. İçeriğinden emin olduğum bir dondurmacıdan alıyorum. Bazıları şekeri basıyor..Aa bende haftalardir dondurma yemiyorum. Sabah kahvaltısında iki lokma reçel yersem hemen çıkıyor şekerim. Birde hamur işleri çok yükseltiyor dediğin gibi. İnsülin gerekiyorsa başlıcaz napalim. Sordum zaten bebeğe hiçbir zararı yok dedi.
Şimdi daha iyiyim. Buscopandan sonra biraz yumuşadı karnım. Artık bebek hareketlerini daha yumuşak güzel hissediyorum. Diğer türlü kasılma mı bebek mi anlayamıyodumYaa geçmiş olsuuun Geçer umarıııım, haberlerini bekliyoruz Geçsin gitsin yulafımızı yiyip yatıp bekleyelim güzelcee.
Cok tesekkur ederimm vardı evde deneyeyim onu :)Bebek için sorun olmayacağını söylemişti doktorum. Uçuk ilacı kullanamıyoruz. Aloevera bitkiniz varsa onun özünü sürün müthiş iyi geliyor
Ben yanlış mı hesapladım acaba. Şimdi bizim 37. Haftamız dolunca yani 37+1 de mi iznimiz başlayacak. 39. Haftada doğum yapınca o arta kalan 1 hafta ekleniyor mu? O ekleniyorda evet 1 hafta fazla geliyor.Merhaba bende 32. Haftadayım bugün seminere gittim ama ben 36 da izne ayrılmayı düşünüyorum çünkü 37 ye kadar çalışsam son bir hafta 15 tatile denk geliyor ve aktarılmıyor
Aynen benim de bir hafta kalsa çalışmazdım ama 4 haftayı da yabana atamadım.Aynen haftaya pazartesi 36+2 oluyorum tam, çalışabilir raporunu çalışamaz yapacağız iznim başlayacak, bu halde okulu çekemem hiç :/ zaten bir hafta için programı bi dana değiştirmekle uğraşsınlar istemem ama üç dört hafta olsaydı ben de çalışırdım herhalde
Ben de bugün 36+0 oldum ve çalışamaz raporu verdiim. Zaten çalışmak istesem bile yasal olarak çalışabileceğim tek hafta buydu, seminere gitmek istemedim bu sıcakta.Aynen haftaya pazartesi 36+2 oluyorum tam, çalışabilir raporunu çalışamaz yapacağız iznim başlayacak, bu halde okulu çekemem hiç :/ zaten bir hafta için programı bi dana değiştirmekle uğraşsınlar istemem ama üç dört hafta olsaydı ben de çalışırdım herhalde
Ben onu hiç hesaplamadım ya. Sen çalışabilir aldın mı canım? Ben perşembe gidicem. 5inde 32+0 oluyorum
Ben çalışabilir aldım 30 Ağustos Cuma 32+0 dı aynen 37+0 da başlayacak ama ben 36+0 da ayrılacağım bir hafta daha çalışansam doğumdan sonraki son haftam 15 tatilin ilk haftasına geliyor gerek yok yanacak zatenBen yanlış mı hesapladım acaba. Şimdi bizim 37. Haftamız dolunca yani 37+1 de mi iznimiz başlayacak. 39. Haftada doğum yapınca o arta kalan 1 hafta ekleniyor mu? O ekleniyorda evet 1 hafta fazla geliyor.
Kaçıncı haftada doğarsa doğdun totalde 16 hafta izniniz varBen yanlış mı hesapladım acaba. Şimdi bizim 37. Haftamız dolunca yani 37+1 de mi iznimiz başlayacak. 39. Haftada doğum yapınca o arta kalan 1 hafta ekleniyor mu? O ekleniyorda evet 1 hafta fazla geliyor.
Ben yanlış mı hesapladım acaba. Şimdi bizim 37. Haftamız dolunca yani 37+1 de mi iznimiz başlayacak. 39. Haftada doğum yapınca o arta kalan 1 hafta ekleniyor mu? O ekleniyorda evet 1 hafta fazla geliyor.
Benim de pazar günü 32+0 dı. O zaman benim de bir haftam fazla oluyor. Ben de 36. Haftada ayrılayım o zaman. Ben yanlış hesaplamışım diyorum ki izin yetmiyor 1 hafta rapor almam gerekecek 1. Dönemi kaptmak için doğumdan sonra ama fazlalık bile oluyormuş.Ben çalışabilir aldım 30 Ağustos Cuma 32+0 dı aynen 37+0 da başlayacak ama ben 36+0 da ayrılacağım bir hafta daha çalışansam doğumdan sonraki son haftam 15 tatilin ilk haftasına geliyor gerek yok yanacak zaten
Çok uzun süre karın kasılı kalmıyorsa sanırım sorun olmuyormuş doktor öyle dedi. Bende bugün baya kasıldım korktum ama nst de sancı çıkmadı hiç.Ya kızlar sabahtan beri kızım mide tarafıma toplaniyo karnım yamuluyo ama ağrı opmuyo sadece gerdirdigi için patlıcak gibi hissediyorum doğum böyle başlamaz heralde evde tek başımayım kimse yok korkmaya başladım artık doktorum izne çıktı ona da soramiyorum
Benim raporda zaman yazmıyor. Herhalde 36. Hafta çalışamaz raporu alcam.1 Gün var aramızda, 37+0 da başlıyor sizin için 37+1 oluyor evet ama öyle olunca da 16 haftalık iznin 1 haftası sömestre denk geliyor. Benim de bugün 32+0 tam, 36. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım (36+0) 30 eylülde başlayacak kısmetse iznim.
Çok değil 20 25 saniye bazen 10 saniye falan ancadırÇok uzun süre karın kasılı kalmıyorsa sanırım sorun olmuyormuş doktor öyle dedi. Bende bugün baya kasıldım korktum ama nst de sancı çıkmadı hiç.
Bizim öğretmenler odasında klima vardı Allahtan, önce başka bi sınıftaydık resmen ölüm gibi bi şey oldu kimse ölmedi Sonra odaya geçelim dediler neyse ki. Yarın da başka okulda müfredat eğitimi var umarım klimaları vardır valla çok zor bu sıcaktaBen de bugün 36+0 oldum ve çalışamaz raporu verdiim. Zaten çalışmak istesem bile yasal olarak çalışabileceğim tek hafta buydu, seminere gitmek istemedim bu sıcakta.
Doktor bana raporu 37+0 a kadar verdi 4 Ekim yazıyor ama bende 36 da gidip çalışamaz almayı düşünüyorum 35. Kontrolüm var o zaman doktoruma söyleyeceğimBenim raporda zaman yazmıyor. Herhalde 36. Hafta çalışamaz raporu alcam.
Yok yok o çok normal canım bana hep oluyor korkmaYa kızlar sabahtan beri kızım mide tarafıma toplaniyo karnım yamuluyo ama ağrı opmuyo sadece gerdirdigi için patlıcak gibi hissediyorum doğum böyle başlamaz heralde evde tek başımayım kimse yok korkmaya başladım artık doktorum izne çıktı ona da soramiyorum