2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bana o kadar güzel bir haber verdin ki canım çok sağol ya, çünkü ben de sömestra 2 hafta kala döneceğim diye çok üzülüyordum şimdi ben 37 ye kadar beklememe de gerek yok o halde çünkü sömestr tatilinin ilk haftasına gelecek 36. Haftada bu kız kaçar

Aynen öyle canım ben de dün 32+0 da çalışabilir aldım 36+0 da 30 eylülde başlatacağım izni kısmetse 2 hafta da sömestr tatili. Baya toparlar kuzular

Aynen öyle canım ben de dün 32+0 da çalışabilir aldım 36+0 da 30 eylülde başlatacağım izni kısmetse 2 hafta da sömestr tatili. Baya toparlar kuzular
Ben 36. Hafta 28 eylülde ayrılacağım inşallah nasıl da denk gelmiş hepimizinki aynı haftaya

Eğer çoğul gebelik değilse doğum sonrası maalesef 16 hafta kullanılmaz en fazla 13 hafta . 5 hafta öncesi 8 de sonrası. O 3 haftayı istesen de çalışıp aktaramiyorsun. Tabi bu dediğim kamu çalışanları için özel sektör veya işçiler için durum değişebilir ona tam hakim değilim

Kızlar selam ben aralıkta doğuracağım normalde o gruptayım ama bir şey sormak istiyorum 32 de çalışabilir raporu alıp 35, 36 gibi çalışamaz alabiliyoruz değil mi? 20 ekime denk geliyor 32. Haftam tam maaş almak için ekimi tamamlamayı düşünüyorum

Eveet doğrusu aynen böyle kızlar.

Alabilirsin yani bazen istek dışı bile 32 alıyorsun ama 34 de doktor risk var calisamazsin diyebilir. Ya da sen çok yoruluyorum yapamıyorum da diyebilirsin. Özetle alabilirsin :)

Günaydın kızlar bugün kontrolümüz vardı 32+1, çalışabilir raporumu aldım 35 haftaya kadar çalışacağım sonra da yıllık iznimi kullanıp 37yi doldururum diye düşündüm
Oğluşum gayet iyi çok şükür, 1900 kg 40 cm olmuş yavrucum. Doktor iyi bakmışsın dedi çok sevindim böyle deyince şu an durumumuz sezaryen gösteriyor plasentadan dolayı malum bakalım bizde haberler böyle

Evet Hollandadayim ben. Burda farklıymış Türkiye'den.
Geçen kontrole gittiğimde bebek şekerden etkilenmemis dedi. Hem suyu fazla değilmiş hemde kilosu gayet normal dedi. İnşallah doğuma kadar sorun olmaz.
İnşallah şuan benimkide etkilenmemis ama bu hafta çok fazla uyamadigim zaman oldu cuma kontrolde belli olur

Ben uydugum sürece aclikta toklukta hiç yukselmiyor gayet iyi 170 i kaçamak yapinca görüyorum bu hafta evde düzen bozuldu haliyle benim diyette biraz alt üst oldu cuma kontrolde ortaya çıkar bakalım

ben de hep onu düşünüyorum dünden beri, çocuklu anneler bu durumda ne yapıyor, çocuğu olan annelere allah yardım etsin diyorum Gerçekten son kozlar, mücadeleye devam
Ay valla şafak sayıyorum sağ salim kavuşuruz hepimiz bebislerimize inşallah

Kızlar hem aldiklarimi soyleyeyim düşünen varsa fikir olsun hemde aklima takilan bisey var bir fikir de sizden alicam. Beşik elele madre park yatak aldık kendi sitesinden sipariş ettim yatak hediyeli yaziyo ama gelen yatak bildiginiz yumusak sünger ben yine de yatak hediyeliyi sipariş ettim yerde oynarken altına koymak için kullanicam bu süngeri. Yatak olarak trendyoldan yesillyatak sayfasindan yedaş 70x110 10cm olandan aldim tam oldu yatak gayet kaliteli. 3800tl besik 550tl civari yatak. Bebek arabasi trendyol 4baby marka gold gri renk new active travel bebek arabasi aldım puseti de var yanında. Çift yönlü olmasını özellikle istedim. Puset de takilabiliyo . Fiyati uygun bisey seçtim aman aman bir kalite elbette yok ama gayet iş görür. 4500suan. 3980e düştü gri rengi sansimiza suan tekrar 4500civari. Reflü yatagi umay bebeden 250 tllik olandan aldim pahali almaya gerek yok fazlasiyla is gorüyo yazanlara guvenerek. Emzirme yastigi mordesing trendyol magazasindan bakın ici dolu dolu bebegi yatirinca asla çökme yapmaz 230tl civarı. Böyle işte. Yastık yorgan almiycam ilk sene. Düz kafa yastığı tercih edicem. Oyle iste. Benim soracagim soruya gelirsek bu hasta bezi hasta/lohusa pedini nasil yapicaksiniz/nasil yaptiniz hangisini aldiniz. Sezaryen olucam ben en rahat hangisi sizce ameliyat yeri cok korkutuyo beni

Alabilirsin yani bazen istek dışı bile 32 alıyorsun ama 34 de doktor risk var calisamazsin diyebilir. Ya da sen çok yoruluyorum yapamıyorum da diyebilirsin. Özetle alabilirsin :)
37ye kadar istemiyorum zaten ya ekimi maaşı tam almak için tamamlıyım dedim. Çok teşekkür ediyorum dönüşünüz için

Selam kızlar bu gün şöyle bisey yaşadım. Tuvalete çıkma ihtiyacı içindeydim çiş değil. Neyse sonra kalktım tuvaletten bi baktım su bembeyaz. Kireç mi vardı acaba dedim emin olamadım. Vajinal enfeksiyon geçiren bu tarz bi olay yaşayan var mı aranızda? Mantar türevi biseu mi acaba emin olamadım size sorayım dedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…