- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.641
Bana o kadar güzel bir haber verdin ki canım çok sağol ya, çünkü ben de sömestra 2 hafta kala döneceğim diye çok üzülüyordumYok 16 hafta. Çalışabilir aldığımız zaman doğum öncesinde 16 haftanın ne kadarını kullanmadıysak sonrasına ekleniyor.
Yani analık iznimiz başladıktan itibaren 16 hafta, ertelemek süreyi değiştirmiyor; sadece bebişlerle daha uzun zaman geçirebiliyoruz işe başlamadan :)
Aynen öyle canım ben de dün 32+0 da çalışabilir aldım 36+0 da 30 eylülde başlatacağım izni kısmetseBana o kadar güzel bir haber verdin ki canım çok sağol ya, çünkü ben de sömestra 2 hafta kala döneceğim diye çok üzülüyordumşimdi ben 37 ye kadar beklememe de gerek yok o halde çünkü sömestr tatilinin ilk haftasına gelecek 36. Haftada bu kız kaçar
Aynen öyle canım ben de dün 32+0 da çalışabilir aldım 36+0 da 30 eylülde başlatacağım izni kısmetse2 hafta da sömestr tatili. Baya toparlar kuzular
Ben 36. Hafta 28 eylülde ayrılacağım inşallah nasıl da denk gelmiş hepimizinki aynı haftayaBana o kadar güzel bir haber verdin ki canım çok sağol ya, çünkü ben de sömestra 2 hafta kala döneceğim diye çok üzülüyordumşimdi ben 37 ye kadar beklememe de gerek yok o halde çünkü sömestr tatilinin ilk haftasına gelecek 36. Haftada bu kız kaçar
Eğer çoğul gebelik değilse doğum sonrası maalesef 16 hafta kullanılmaz en fazla 13 hafta . 5 hafta öncesi 8 de sonrası. O 3 haftayı istesen de çalışıp aktaramiyorsun. Tabi bu dediğim kamu çalışanları için özel sektör veya işçiler için durum değişebilir ona tam hakim değilimYok 16 hafta. Çalışabilir aldığımız zaman doğum öncesinde 16 haftanın ne kadarını kullanmadıysak sonrasına ekleniyor.
Yani analık iznimiz başladıktan itibaren 16 hafta, ertelemek süreyi değiştirmiyor; sadece bebişlerle daha uzun zaman geçirebiliyoruz işe başlamadan :)
Eveet doğrusu aynen böyle kızlar.Eğer çoğul gebelik değilse doğum sonrası maalesef 16 hafta kullanılmaz en fazla 13 hafta . 5 hafta öncesi 8 de sonrası. O 3 haftayı istesen de çalışıp aktaramiyorsun. Tabi bu dediğim kamu çalışanları için özel sektör veya işçiler için durum değişebilir ona tam hakim değilim
Alabilirsin yani bazen istek dışı bile 32 alıyorsun ama 34 de doktor risk var calisamazsin diyebilir. Ya da sen çok yoruluyorum yapamıyorum da diyebilirsin. Özetle alabilirsin :)Kızlar selam ben aralıkta doğuracağım normalde o gruptayım ama bir şey sormak istiyorum 32 de çalışabilir raporu alıp 35, 36 gibi çalışamaz alabiliyoruz değil mi? 20 ekime denk geliyor 32. Haftam tam maaş almak için ekimi tamamlamayı düşünüyorum
Ben çok denedim ama benim ki gayet iyi sonuç veriyor uyuyor diğer sonuçlarıma. Sizin ölçüm cihazınızın markası ne acabaYa bu ölçüm cihazları net sonuç vermiyor olablr mi çünkü benim açken 86 çıktığı gün 10 dk sonra kan verdim öyle baktırdım 72 çıktı.
İnşallahEvet Hollandadayim ben. Burda farklıymış Türkiye'den.
Geçen kontrole gittiğimde bebek şekerden etkilenmemis dedi. Hem suyu fazla değilmiş hemde kilosu gayet normal dedi. İnşallah doğuma kadar sorun olmaz.
Ben uydugum sürece aclikta toklukta hiç yukselmiyor gayet iyi 170 i kaçamak yapinca görüyorumMaşallah çok güzel bir haftaya gelmişsin, 1 hafta sonra artık kafan tamamen rahat olur umuyorumdrun izin vermiş ama bu hafta çok yüklenme, ufaktan başla spora ve yeme içmeye derim canım. 37den itibaren sıkılaştırırsın
Yurt dışı ölçümler bizden değişik, aynen. Senin açlıklar iyi tokluk mu sıkıntılı? Kaçamak yaparsan yanına alakasız da olsa ayran ya da yoğurt takıl derim, bir de öyle dene. Çok az kaldı artık ya sabır, sonra pişman olmayalım tarçınlı süt falan iç nefsini köreltsin 170 yüksekmiş çünkü dikkatli ol
Ay valla şafak sayıyorum sağ salim kavuşuruz hepimiz bebislerimize inşallahben de hep onu düşünüyorum dünden beri, çocuklu anneler bu durumda ne yapıyor, çocuğu olan annelere allah yardım etsin diyorumGerçekten son kozlar, mücadeleye devam
İme-dc markasıBen çok denedim ama benim ki gayet iyi sonuç veriyor uyuyor diğer sonuçlarıma. Sizin ölçüm cihazınızın markası ne acaba
Pureseed veya ecowell .Kızlarr temiz içerikli bebek şampuanı - vücut losyonu öneriniz var mı? Ve tırnak makası :)
Ben mustela aldımKızlarr temiz içerikli bebek şampuanı - vücut losyonu öneriniz var mı? Ve tırnak makası :)
37ye kadar istemiyorum zaten ya ekimi maaşı tam almak için tamamlıyım dedim. Çok teşekkür ediyorum dönüşünüz içinAlabilirsin yani bazen istek dışı bile 32 alıyorsun ama 34 de doktor risk var calisamazsin diyebilir. Ya da sen çok yoruluyorum yapamıyorum da diyebilirsin. Özetle alabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?