- 27 Ekim 2023
- 316
- 1.002
- 27
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #25.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35+4 20 EylülTarih verildi mi, şimdi kaçıncı haftandasın? İmzaya bakınca sanki çok ileri hafta gibi anladım da
Benimde böyle. Başka yapcak bir şey var mıdır bilmiyorumKızlar ben de bugün 32+1 çalışamaz raporumu aldım. E devlette aşağıdaki şekilde gözüküyor. Normal değil mi, ekstra kontrol etmem bakmam gereken yer var mı?
Eki Görüntüle 3474014
Bana yediklerine dikkat et, değerler normal çıkarsa insuline gerek kalmaz dedi diyetisyen. 1 hafta boyunca günde 5 kez ölçüp sonuclari diyetisyene attım. Değerler iyi değildi maalesef, çünkü çok fazla dikkat edememiştim. Bir hafta daha verdi, yine pek birşey değişmedi. En son 3 gün daha bakalım dedi, yarın da jinekolog bakıp karar verecekmiş insuline gerek varmı yokmu diye.İnsülin başlamak için ne olması gerekiyor mesela? Benim dikkat etmezsem yükseliyor dikkat edersen düşüyor zaten de genelde açlık yüksek çıkıyordu benim.O kadar çok sıkı da takip etmiyorum şekerim çıktı dediklerinden beri suyum hep normal çok şükür.Yani bebeği etkilemiyorsa arada biraz şekerin yükselmesi sorun olmaz herhalde değil mi,doktorun söylediği ne yaparsan yap hep yüksekse sıkıntı demişti yani insülin demek istedi galiba.Valla bir süredir evde yemek yapamıyorum hala taşınmaya çalışıyoruz dışardan da çok sağlıklı şeyler yiyemiyorux malum Kebap lahmacun döner ne varsa yiyorum hatta arada tatlı da yedgm oluyor 100 civarına çıkıyor açlık, tokluk yine fena değil
Dikkat edince yüksek çıkmıyorsa bir sorun yoktur gibi geliyor bana acaba şekeri çıkmayan kişiler ölçse mesela kaç çıkar merak ettim şeker ve karbonhidrat ağırlıklı beslenirler bı günde.Belki bu sadece hamileliğin bozduğu bseydirBana yediklerine dikkat et, değerler normal çıkarsa insuline gerek kalmaz dedi diyetisyen. 1 hafta boyunca günde 5 kez ölçüp sonuclari diyetisyene attım. Değerler iyi değildi maalesef, çünkü çok fazla dikkat edememiştim. Bir hafta daha verdi, yine pek birşey değişmedi. En son 3 gün daha bakalım dedi, yarın da jinekolog bakıp karar verecekmiş insuline gerek varmı yokmu diye.
Dediğin gibi dikkat etsem yüksek çıkmaz ama canım çok çekince yiyorum napıyım
Ben 1 haftadır 3 hurma yiyorum. Diğerlerine başlamadım ama pilates topunda egzersiz yapıyorim ağrılarıma iyi geliyorAnanas ve hurma aldim ahududuyaprağı cayi hicbir yerde bulamadim. Gunde 10 squat 3 hurma 1 dilim ananas ile yavas yavas baslarim son haftalarda hareketi artiririm
Benim de bugun belim karnim kasiklarim agriyor ya. Egzersizleri youtubedan mi bakarak yapıyorsunBen 1 haftadır 3 hurma yiyorum. Diğerlerine başlamadım ama pilates topunda egzersiz yapıyorim ağrılarıma iyi geliyor
Evet hafif ztn belli esneme, zıplama vs yürürken bile düşecek gibi hissediyorum ufaklığı karnım büyüdü iyice zorlamıyorumBenim de bugun belim karnim kasiklarim agriyor ya. Egzersizleri youtubedan mi bakarak yapıyorsun
Yook yaa gerek yok bence. Ama bana arkadaşım minik bir emzirme yastığı götür, hastane yastık gibi bir şey verirse hiç rahat olmuyor dedi. O yüzden onu koydum farklı olarak sadece.Ya bu arada juno’yu hastaneye götürmeye gerek yok dimi? İlk defa gördüm bi sayfada hiç görmemiştim
A evet bu iyi fikirmiş koyayım bunu ben de teşekkürlerYook yaa gerek yok bence. Ama bana arkadaşım minik bir emzirme yastığı götür, hastane yastık gibi bir şey verirse hiç rahat olmuyor dedi. O yüzden onu koydum farklı olarak sadece.
Bugün biraz daha iyiymiş canım ara ara oksijenden ayırmayı deniyorlar ama hala tam olarak ayrılmadı kayınvalidem de bende kalıyor eşim konuştu benimle çok konuşmuyor şu süreçteYaaa hic bisey demiyorlarmi neden demiyorlar ki senide uzuyor en ihtiyacin oldugun zamam morele kusum benim insallah tes vaktinde sagligiyla annnesine gelirkayinvaliden ugraisuormu seninle halen
Geçen eşimle beraber sütlaç yedik. Sonra ikimizde ölçtük benim 7 küsür çıktı onun 6 bile değildi. Sanırım şuan bizim vücudumuzda salgılanan insülin şeker yedikten sonra kandaki şekeri ayarlayamiyor. O yüzden ya şeker yemicez yada dışardan insülin alcazDikkat edince yüksek çıkmıyorsa bir sorun yoktur gibi geliyor bana acaba şekeri çıkmayan kişiler ölçse mesela kaç çıkar merak ettim şeker ve karbonhidrat ağırlıklı beslenirler bı günde.Belki bu sadece hamileliğin bozduğu bseydir
Hiçbir şey yapmıyoruz direkt kullanılıyor :)Kızlar bu süt saklama poşetleride kaynatılıyor mu yıkanıyor mu yoksa direk kullanılıyor mu
Ben de baya zorlanmaya basladim ya bir de surekli buyuk tuvaletim geliyormus gibi hissediyorum gaz sancisi gibi surekli karnim kasilmaya basladiEvet hafif ztn belli esneme, zıplama vs yürürken bile düşecek gibi hissediyorum ufaklığı karnım büyüdü iyice zorlamıyorum
Ben bitane ince kundak aldım canım. Havalar çok serin olmayacak başta çünkü ihtiyaç olursa başka alırım. Havalar soğuyunca da daha kalın kundaklar var onlardan almayı düşünüyorum. Bide bildiğim kadarıyla uyku tulumu giydiriliyor. Yorgan battaniye falan kullanmıyorsun.Aslında tam tersi ilk zaman öneriyorlar, dönmeye başladığında kullanmayın vs diye bir şeylet okumuştum. Bir de bebekken örtü örtmeyin diyorlar ne kullancaz biz bu bebelere
Bende sen hesap yemeden duramıyorum keşke durabilsemMuhtemelen sekerdendir. Banada sürekli ateş basıyor, gece sıcaktan uyuyamıyorum. Eşim diyorki ev sıcak değil sende bir anormallik var.
Ayyy ne güzel maşallah tez zamanda kavuşun inşallahKızlar selamm,
Süt nöbetleriyle günlerim geçmeye devam ediyor karnım baya indi.
Bebekleri görme günüydü bugün kucağıma verdiler, ten tene temas yaptık. Müthiş bir duyguydu nasıl dayanıcaz bilmiyorum
Bakalım ne günkatılacam sizeEvet ya kuralım öyle bir grup siz bi doğurun da emzirirken geçmiyor vakit