Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    219
Ben yanlış mı hesapladım acaba. Şimdi bizim 37. Haftamız dolunca yani 37+1 de mi iznimiz başlayacak. 39. Haftada doğum yapınca o arta kalan 1 hafta ekleniyor mu? O ekleniyorda evet 1 hafta fazla geliyor.

1 Gün var aramızda, 37+0 da başlıyor sizin için 37+1 oluyor evet ama öyle olunca da 16 haftalık iznin 1 haftası sömestre denk geliyor. Benim de bugün 32+0 tam, 36. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım (36+0) 30 eylülde başlayacak kısmetse iznim.
 
Benim de pazar günü 32+0 dı. O zaman benim de bir haftam fazla oluyor. Ben de 36. Haftada ayrılayım o zaman. Ben yanlış hesaplamışım diyorum ki izin yetmiyor 1 hafta rapor almam gerekecek 1. Dönemi kaptmak için doğumdan sonra ama fazlalık bile oluyormuş.
 
Çok uzun süre karın kasılı kalmıyorsa sanırım sorun olmuyormuş doktor öyle dedi. Bende bugün baya kasıldım korktum ama nst de sancı çıkmadı hiç.
 
Benim raporda zaman yazmıyor. Herhalde 36. Hafta çalışamaz raporu alcam.
 
Ben de bugün 36+0 oldum ve çalışamaz raporu verdiim. Zaten çalışmak istesem bile yasal olarak çalışabileceğim tek hafta buydu, seminere gitmek istemedim bu sıcakta.
Bizim öğretmenler odasında klima vardı Allahtan, önce başka bi sınıftaydık resmen ölüm gibi bi şey oldu kimse ölmedi Sonra odaya geçelim dediler neyse ki. Yarın da başka okulda müfredat eğitimi var umarım klimaları vardır valla çok zor bu sıcakta
 
Yok yok o çok normal canım bana hep oluyor korkma
 
İnsülin başlamak için ne olması gerekiyor mesela? Benim dikkat etmezsem yükseliyor dikkat edersen düşüyor zaten de genelde açlık yüksek çıkıyordu benim.O kadar çok sıkı da takip etmiyorum şekerim çıktı dediklerinden beri suyum hep normal çok şükür.Yani bebeği etkilemiyorsa arada biraz şekerin yükselmesi sorun olmaz herhalde değil mi,doktorun söylediği ne yaparsan yap hep yüksekse sıkıntı demişti yani insülin demek istedi galiba.Valla bir süredir evde yemek yapamıyorum hala taşınmaya çalışıyoruz dışardan da çok sağlıklı şeyler yiyemiyorux malum Kebap lahmacun döner ne varsa yiyorum hatta arada tatlı da yedgm oluyor 100 civarına çıkıyor açlık, tokluk yine fena değil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…