• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Arkadaşlar benim memenin birinden az süt geliyordu. Sonra enfeksiyon oldu yara oldu derken şimdi tamamen körelmek üzere. Bebeğim de o memeyi istemiyor ağzına alınca öğürüyor. Sağınca da gelmiyor. Sütün yeniden gelme ihtimali var mı sizce. Tek memeye kaldık o da yetmiyor galiba

24 25 gece için yüksek bir sıcaklık. Muhtemelen terliyor o yüzden soğuk. Benim oğlum da öyle oluyor bazen. Bizim oda 22 derece falan ama bazen ben de kendime yenik düşüp üstüne şunu da örtüyü diyorum bakıyorum soğuk boynu, sırtı. Biz yorganla yatarken onu tulumla bırakmak değişik

24 25 gece için yüksek bir sıcaklık. Muhtemelen terliyor o yüzden soğuk. Benim oğlum da öyle oluyor bazen. Bizim oda 22 derece falan ama bazen ben de kendime yenik düşüp üstüne şunu da örtüyü diyorum bakıyorum soğuk boynu, sırtı. Biz yorganla yatarken onu tulumla bırakmak değişik
Ben yorganla yatıyorum ya onunda üstüne örgü battaniye bırakıyorum sadece öyle kat kat örtmem hiç

Evet arkadaşlar benim oğlum da 3bucuk aylık ve ilk hasta oluşu bu gece oldu. Burnu tıkalı hışır hışır ve öksürüyor. İlk etapta ne yapmalıyım?
Bence hemen kompresör li nebulzator alın boş serum havası verin sırtına vurun balgam söktürmeye çalışın burnunu siringayla açın birde doktor bize bitkisel bir şurup verdi kekik falan içerikli okrlsuruge iyi geldi biraz bide viks baby balm aldım kıyafetine az degdiriyorum

Bu hastalıklar nedeniyle bebeğine antibiyotik başlayan oldu mu
Bi doktora gittiğimizde cuma günüydü. Doktor damla calpol vermişti. Bir de antibiyotik yazdı. Bunu alın ama kullanmayın. Eğer hafta sonu durumu kötüye gider ateşi çok olursa başlayın. Acille uğraşmayın dedi. Ama durumu kötüleşmedi biz de başlamadık

Biz basindan beri maflor plus probiyotik kullanıyoruz ama faydasi var mi yok mu hic bilemiyorum ins siz faydasini görürsünüz
Selam canım. Şu an kakasını biraz daha düzene soktu gibi, 3-5 gübde bir yaparken 2-3 güne 1 e düştü gibi. Gazı da biriktirip biriktirip baya büyük bi gaz çıkarıyor minik minik atsa her seferinde rahatlıcaklar

Bi doktora gittiğimizde cuma günüydü. Doktor damla calpol vermişti. Bir de antibiyotik yazdı. Bunu alın ama kullanmayın. Eğer hafta sonu durumu kötüye gider ateşi çok olursa başlayın. Acille uğraşmayın dedi. Ama durumu kötüleşmedi biz de başlamadık
Canım ben de kullanmak istemediğimi pek gönlüm olmadığını söyleyince doktor antibiyotik başlamadığımız bazı bebeklere yatış vermemiz gerekti ciğere indi falan dedi. Sonra da o zaman takipte kal kötüleşiyor gibi olursa hemen başla dedi. Benimkinde hiç ateş olmadı ama öksürük ve tıkanıklık var baya hırıltılı var yani. Dünden bugüne iyileşme olmadı aynı seyrediyor durumu.

İnanın korkutmak istemem ama bizim hem sünnet aşaması hem de sonrası çok yorucu geçti, herkes sadece biraz huysuzlandı hemen toparladık falan demişti bana da, bebişim resmen huy değiştirdi, bölgenin bakımını yapmak da zor geldi bana, biraz da derisi yapışmış, sonra onu tekrar açtılar 🤦🏼‍♀️ toplamda 10 günde iyileşti diyebilirim ama o 10 gün nasıl geçti 🥲
İnanın 1 gün bile farkediyor ben 26 günlükken falan yaptırdım o yüzden kolay yazmıştım buraya mesela aşılarda bile ilk ayda az ağlayıp susuyordu dün 4 aylık aşısında kıyameti kopardı

4 aylık oldu bebeğim ufaktan mama başlayacağım az az ver dedi doktorum hem emzireceğimde 30 cc günde 1 kere vereyim diyorum siz hangi markaları kullanıyordunuz birde sizden fikir alayım dedim

Canım ben de kullanmak istemediğimi pek gönlüm olmadığını söyleyince doktor antibiyotik başlamadığımız bazı bebeklere yatış vermemiz gerekti ciğere indi falan dedi. Sonra da o zaman takipte kal kötüleşiyor gibi olursa hemen başla dedi. Benimkinde hiç ateş olmadı ama öksürük ve tıkanıklık var baya hırıltılı var yani. Dünden bugüne iyileşme olmadı aynı seyrediyor durumu.
Doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok maalesef 😔

Bazen ateş olmaya biliyo çok derinden ve sık öksürüyosa hafife alma ciğere birden iner sık sık burnunu açtığın halde geçmiyosa ilacı kullan yada başka dr.daha göster emin olmak için kaç gündür böyle

Bazen ateş olmaya biliyo çok derinden ve sık öksürüyosa hafife alma ciğere birden iner sık sık burnunu açtığın halde geçmiyosa ilacı kullan yada başka dr.daha göster emin olmak için kaç gündür böyle
Pazar akşam başladı dün doktora gittik işte bi de bugün devam ediyor

Back
X