• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar iyi akşamlar. Bebeğim Defne 4.750 kg. 3 ay 9 günlük. Sizce kilosu az mı ? Anne sütü ve günde 2-3 kere de mama takviyesi veriyorum. Mamayı kesmek istiyorum ama sütüme de güvenemiyorum.. sağımda çok sütüm yok gibi ama emzirmediğimde akıyo sertleşiyo. Ben de anlamadım sütümün yetip yetmediğini 🙄

Kızlar iyi akşamlar. Bebeğim Defne 4.750 kg. 3 ay 9 günlük. Sizce kilosu az mı ? Anne sütü ve günde 2-3 kere de mama takviyesi veriyorum. Mamayı kesmek istiyorum ama sütüme de güvenemiyorum.. sağımda çok sütüm yok gibi ama emzirmediğimde akıyo sertleşiyo. Ben de anlamadım sütümün yetip yetmediğini 🙄
Kaç kilo doğdu canım?

11 ekimde 2.500 doğdu
Bizimkiler aynı gün doğmuş🥰 Doktor ne diyor kuzucum aslında önemli olan persentil mi o şekilde hesaplanıyormuş. Benim kız geçen ay sadece 300 Gr almış bizimkinin de kilosu seninkine yakın bakalım bu hafta tekrardan götürücem bakılacak kilosuna umarım almıştır diye dua ediyorum bende. Mama yemiyor bizim kız biberon da almıyor nasıl olucak hiç bilmiyorum

Doktor mu verdi ben hiç bişe kullanmıyorum o gaz damlaları daha beter yapıyo fayda sağlamıyo coğu seninkisi memnunsan bende bir sordurayım onu
Evet doktor önerdi ben 2. Aydan beri kullanıyorum memnunum düzenli olarak saati saatine verdim işe yaradı inşallah sende de yarar

Bizimkiler aynı gün doğmuş🥰 Doktor ne diyor kuzucum aslında önemli olan persentil mi o şekilde hesaplanıyormuş. Benim kız geçen ay sadece 300 Gr almış bizimkinin de kilosu seninkine yakın bakalım bu hafta tekrardan götürücem bakılacak kilosuna umarım almıştır diye dua ediyorum bende. Mama yemiyor bizim kız biberon da almıyor nasıl olucak hiç bilmiyorum
Ben 2 farklı çocuk doktoruna gittim. İlk gittiğim doktor kilo alımını yetersiz bulup sen bol bol mama yedir sütün az senin falan dedi psikolojik olarak cok canımı sıktı.. başka bi doktor da zaten küçük doğdu takma kafana sağlıklı olsun yeterli dedi. Ama ben elimde değil hala kilosuna cok taktım bebeğimin.. arkadaşımın bebeği bizimkiyle aynı gün doğdu o 5.600 mesela. Kıyaslama yapmak değil niyetim asla ama yeterince besleyemiyo muyum bebeğimi acaba diye kafama takıyorum

Back