2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar selam dün geceden beri damla damla sızıntı şeklinde su gelişi oldu şimdi hastaneye gideceğim 35+5 olduk ama çok korkuyorum acaba doğuma alırlar mı hemen yoksa bekletecekler mi doktorum da tatile gitmiş
Canım bi git bakalım hiç belli olmaz sakın ol alırlarsa da 36 sın korkma gayet güzel geçecek bak benimde erken doğum riskim var doktorum 35 ten sonra korkmuyoruz dedi içini ferah tut annesi

Valla aynısı bende . Sırt üstü çok rahatım ama kısa bi süre için yani bi 10-15 dk kalabiliyorum sağa yattığım an yukardan karıncalanma başlıyor yatırmıyor sipam sol mecburi

32 de çalışamaz raporu aldım pazartesiden beri evdeyim. Alıştığımdan mıdır nedir markete gitmek bile çok zor yürüyünce ayaklarım ağrıyor altı çok fena acıyor yanıyor. Artık kendimi zor taşıyorum iyi ki çalışmıyorum diyorum bu zamanlarda

Canim nöbetçi doktor ultrasonda bakmadi mi bebegin suyuna felan? Bi kova demişsin okadar işedin mi kız benim de cok bulantilarim ve kusmalarim başladı yeniden nedense
Hareketleri nasıl bebisin?
Baktı suyu yeterli dedi, bende şaşırdım o nasıl bir çiş yani inek gibi litre litre mi işiyorum şaşkınım

Bu turnusollu pedler nerde satılıyor kızlar eczanede mi? Yani aslında evde bulunsa iyi olacak gibi bazen çok akıntı geliyor bende korkuyorum acikcasi
Sargı bezi pamuktan yapıyorlar turnusol kağıdı koyuyor sadece, sende eczaneden alabilirsin turnusol kağıdı istediğin öde koyarsın

Arkadaşlar benim kendi doktorum klinikte o yüzden verdiği raporlar geçerli olmuyor, ben de yarın doğum olacağı hastaneden bir doktora eandevu aldım çalışabilir raporu alacağım. Ama 32+1 olacak yarın şimdi içime kurt düştü bişey olur mu acaba diye? Var mı benim durumumda o günlerde rapor alan

Sağol canım flagyl diye bi bağırsak için antibiyotik verdi o ishali toparladı ama hala halsiz ve karnımda gaz var diyor birde bulantı inşallah toparlar hemen ogluşum
Geçmiş olsun canım ya benim küçük kızımda aynıydı bir ay geçmedi o bağırsak enfeksiyonu neredeyse bol bol ev yoğurdu ve haşlanmış patates iyi gelmişti kızıma . 3 gece hastanede yatmistik biz flagly ve bı antibiyotik daha almıştık . Çok zor gerçekten tez vakitte sofa versin rabbim inşallah

Benim doktorum 32+3 e kadar gel ama o tarihi geçirme demişti bende 32+1 de gideceğim Salı günü

Beni 36 da çağırdı ya 3 hafta sonra
Benim doktor 34 de çağırdı ama gitmedim. Önce bir hava değişikligi yapmak istedim çok yorgundum. Deniz vs yaptım iyi geldim Cumartesi 35+4 te muayene ve Nst randevum var. En son 31+3 de gittim ve de 34 de aile hekimine gittim. Her doktor aynı zamanda çağırmıyor sorun olmasında geç gitmekte sorun olmaz

Kızlar selam dün geceden beri damla damla sızıntı şeklinde su gelişi oldu şimdi hastaneye gideceğim 35+5 olduk ama çok korkuyorum acaba doğuma alırlar mı hemen yoksa bekletecekler mi doktorum da tatile gitmiş
Haber var mı canım? Sızıntı şeklindeyse bekletebilirler diye düşünüyorum benim 5 6 defa bardaktan boşalırcasına boşaldı ve hala suyun var diyorlardı öyle hemen bitecek bişey değilmiş yani. Belki de su değil başka bir şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…