- 9 Aralık 2023
- 916
- 1.047
- 33
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #24.821
Kızlar bugün tam 32 kontrolümde doktor bebeğin makat pozisyonda olduğunu söyledi. Bir ay önceki kontrolde de öyleydi. Sizce döner mi ya böyle olup dönenler var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinin kafası bile doğum kanalındaydı resmen doğacak gibiydi bacak aramda baskı hissediyorum çok erken olduğu için çok panik yapmıştım 10 gün sonra gittim dönmüş sürekli hareket halindeler o yüzden net bir şey yok benceKızlar bugün tam 32 kontrolümde doktor bebeğin makat pozisyonda olduğunu söyledi. Bir ay önceki kontrolde de öyleydi. Sizce döner mi ya böyle olup dönenler var mı
Bunu kullandım bende işe yaradı tadı biraz tuhaf ama inşallah sende de işe yarar canım bol bol su iç şifa olsunAa çok tşkler canım evet ya ben de normal Havuç mu yesem diyordum katı meyve sıkacağım yok çünkü
AA öyle mi diyorsun canım sevindimBenimkinin kafası bile doğum kanalındaydı resmen doğacak gibiydi bacak aramda baskı hissediyorum çok erken olduğu için çok panik yapmıştım 10 gün sonra gittim dönmüş sürekli hareket halindeler o yüzden net bir şey yok bence
Güzel haberler ile gel inşallah habersiz bırakma bizleriAy kızlar benimde yarın 34. Hafta randevum var bakalım oğluşum hala önde mi inşallah değildir inşallah suyu normaldir. meyveyi azalttım ama tatlıya engel olamadım
Ayy canımmmm Allah yardımcın olsunKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Allah yardımcın olsun canım benim haftan çok güzelKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Çok geçmiş olsun canımKızlar sabah işe giderken bir trafik kazası geçirdik, arkadan vurdular bize. Emniyet kemeri çok sıktı göbeğimi, hemen hastaneye geldim. Doktor ultrasonda sıkıntı görmedi ama plasentanın arkasında kanama alanı olmadığından emin olmak için bir gün yatış verdi. Kan verdim, şimdiye kadar da 3 kere nstye girdim, çok şükür bir sıkıntı yok gibi. İnşallah böyle ilerler de sabaha taburcu olurum
Yaa hadi bakalım sağsalim kavuşursunuz inşaallah dualarım seninleKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerle gel inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Sag salim sende bebeğinde iyi olun inşallah dualarımız sizinleHepinize teşekkür ederim çıkınca yazacağım inşallah
Ay canım Allah yardımcın olsun haber ver dualarımız seninleKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
İnşallahGüzel haberler ile gel inşallah habersiz bırakma bizleri
Allah yardımcın olsun. Grubun 3. Bebişide geliyor. Haftan güzel sağlıcakla kolay bir doğum olur inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Rabbim kolaylaştırsin canım dualarımız seninleHepinize teşekkür ederim çıkınca yazacağım inşallah
Allah kolay bir doğum olmasını ve evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hep güzel düşün sakin kal annesi her şey Allahın izniyle yolunda geçecek inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı