• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar bugün tam 32 kontrolümde doktor bebeğin makat pozisyonda olduğunu söyledi. Bir ay önceki kontrolde de öyleydi. Sizce döner mi ya böyle olup dönenler var mı

Kızlar bugün tam 32 kontrolümde doktor bebeğin makat pozisyonda olduğunu söyledi. Bir ay önceki kontrolde de öyleydi. Sizce döner mi ya böyle olup dönenler var mı
Benimkinin kafası bile doğum kanalındaydı resmen doğacak gibiydi bacak aramda baskı hissediyorum çok erken olduğu için çok panik yapmıştım 10 gün sonra gittim dönmüş 😱😱 sürekli hareket halindeler o yüzden net bir şey yok bence

Kızlar hastanede ameliyat sonrası giymek için nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz? Çok kararsızım 32. Haftadayım artık almam lazımm. Elbise mi daha rahat pantolon şeklinde mi daha rahat olur mesela? Ve ben çok da saten lohusa takımı almak istemiyorum çünkü saten pijama sonrasında giymem sevmiyorum. Ertesi gün odada fotoğraf çekimi de olacak onun için de şık bir şeyler lazım. Yardıımm 🥲

Kızlar sabah işe giderken bir trafik kazası geçirdik, arkadan vurdular bize. Emniyet kemeri çok sıktı göbeğimi, hemen hastaneye geldim. Doktor ultrasonda sıkıntı görmedi ama plasentanın arkasında kanama alanı olmadığından emin olmak için bir gün yatış verdi. Kan verdim, şimdiye kadar da 3 kere nstye girdim, çok şükür bir sıkıntı yok gibi. İnşallah böyle ilerler de sabaha taburcu olurum🙏
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar ben doğuma gidiyorum dua edin 🥲 acil sezeryan su gelişinden dolayı
Yaa hadi bakalım sağsalim kavuşursunuz inşaallah dualarım seninle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back