- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #24.801
Bu turnusollu pedler nerde satılıyor kızlar eczanede mi? Yani aslında evde bulunsa iyi olacak gibi bazen çok akıntı geliyor bende korkuyorum acikcasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben giyilenlerden düşünüyorum ya daha iyi toparlar bence hatta biraz bacağa doğru inen göğüs altına kadar inenler varya onlardanKızlar korse almak istiyorum dogum sonrasi icin hangisinden almqliyim. Bir belden baglanan kusak gibi model var bir de yuksek bel külot gibi giyilen model var
Bence de o daha rahat olur bele baglanan modeller oturunca katlanabilir çünküBen giyilenlerden düşünüyorum ya daha iyi toparlar bence hatta biraz bacağa doğru inen göğüs altına kadar inenler varya onlardan
Aynen zaten havalar da sıcak olmayacak o günlerde rahatsız da etmez biziBence de o daha rahat olur bele baglanan modeller oturunca katlanabilir çünkü
Canım bi git bakalım hiç belli olmaz sakın ol alırlarsa da 36 sın korkma gayet güzel geçecek bak benimde erken doğum riskim var doktorum 35 ten sonra korkmuyoruz dedi içini ferah tut annesiKızlar selam dün geceden beri damla damla sızıntı şeklinde su gelişi oldu şimdi hastaneye gideceğim 35+5 olduk ama çok korkuyorum acaba doğuma alırlar mı hemen yoksa bekletecekler mi doktorum da tatile gitmiş
Valla aynısı bende . Sırt üstü çok rahatım ama kısa bi süre için yani bi 10-15 dk kalabiliyorum sağa yattığım an yukardan karıncalanma başlıyor yatırmıyor sipam sol mecburiYa sırttan geçen ana damara rahmimiz artık büyüdüğü için baskı yapıyormuş. Bu durumda önce bize giden kan akışında aksama sonra bebeğe giden akışta aksama olabilirmiş. Yine de kimi doktor buna çok önem vermiyor, zaten anlarsın öyle kan akışı sıkıntısı olursa diyorlar. Ben de çok rahat etmeme rağmen yine de sırt üstü yatmamaya çalışıyorum.
Sağa yatsam bebik rahatsız oluyor gibi tepiklemeye başlıyor o uüzden hep sol yatmaktan sol yanım çürüdüü
Baktı suyu yeterli dedi, bende şaşırdım o nasıl bir çiş yani inek gibi litre litre mi işiyorum şaşkınımCanim nöbetçi doktor ultrasonda bakmadi mi bebegin suyuna felan? Bi kova demişsin okadar işedin mi kız benim de cok bulantilarim ve kusmalarim başladı yeniden nedense
Hareketleri nasıl bebisin?
Sargı bezi pamuktan yapıyorlar turnusol kağıdı koyuyor sadece, sende eczaneden alabilirsin turnusol kağıdı istediğin öde koyarsınBu turnusollu pedler nerde satılıyor kızlar eczanede mi? Yani aslında evde bulunsa iyi olacak gibi bazen çok akıntı geliyor bende korkuyorum acikcasi
Anladım canım aynen baktım biraz nettende kendimizde yapabiliriz teşekkürler suyunun gelmiş olmamasina sevindimSargı bezi pamuktan yapıyorlar turnusol kağıdı koyuyor sadece, sende eczaneden alabilirsin turnusol kağıdı istediğin öde koyarsın
30 a kadar çıktı diğerleri 10 civarıydı çok değildi yanikaç çıktı sancılar?
Beni 36 da çağırdı ya 3 hafta sonraAaa bizim her şeyimiz aynıydı hatırladım bugün bız de gittik 33+2 ve kilosu 2300, sadece boyu 44 o farklı bide sancı çıkmadı 35 de tekrar görüşürüz dedi doktor
Geçmiş olsun canım ya benim küçük kızımda aynıydı bir ay geçmedi o bağırsak enfeksiyonu neredeyse bol bol ev yoğurdu ve haşlanmış patates iyi gelmişti kızıma . 3 gece hastanede yatmistik biz flagly ve bı antibiyotik daha almıştık . Çok zor gerçekten tez vakitte sofa versin rabbim inşallahSağol canım flagyl diye bi bağırsak için antibiyotik verdi o ishali toparladı ama hala halsiz ve karnımda gaz var diyor birde bulantı inşallah toparlar hemen ogluşum
Aynen zaten havalar da sıcak olmayacak o günlerde rahatsız da etmez bizi
Benim doktorum 32+3 e kadar gel ama o tarihi geçirme demişti bende 32+1 de gideceğim Salı günüArkadaşlar benim kendi doktorum klinikte o yüzden verdiği raporlar geçerli olmuyor, ben de yarın doğum olacağı hastaneden bir doktora eandevu aldım çalışabilir raporu alacağım. Ama 32+1 olacak yarın şimdi içime kurt düştü bişey olur mu acaba diye? Var mı benim durumumda o günlerde rapor alan
Benim doktor 34 de çağırdı ama gitmedim. Önce bir hava değişikligi yapmak istedim çok yorgundum. Deniz vs yaptım iyi geldim Cumartesi 35+4 te muayene ve Nst randevum var. En son 31+3 de gittim ve de 34 de aile hekimine gittim. Her doktor aynı zamanda çağırmıyor sorun olmasında geç gitmekte sorun olmazBeni 36 da çağırdı ya 3 hafta sonra
Tamam canım çok sağol sen de mi öğretmensin?Benim doktorum 32+3 e kadar gel ama o tarihi geçirme demişti bende 32+1 de gideceğim Salı günü
Yok hayır değilimTamam canım çok sağol sen de mi öğretmensin?
Haber var mı canım? Sızıntı şeklindeyse bekletebilirler diye düşünüyorum benim 5 6 defa bardaktan boşalırcasına boşaldı ve hala suyun var diyorlardı öyle hemen bitecek bişey değilmiş yani. Belki de su değil başka bir şeydirKızlar selam dün geceden beri damla damla sızıntı şeklinde su gelişi oldu şimdi hastaneye gideceğim 35+5 olduk ama çok korkuyorum acaba doğuma alırlar mı hemen yoksa bekletecekler mi doktorum da tatile gitmiş