- 8 Ağustos 2024
- 159
- 396
- 18
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
- #25.381
Çok geçmiş olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin, bir daha tekrarlamasın inşallahSelam kızlar anca geldim. Bir gecede hayatım değişti. Gerçekten hiç beklemediğim anda beklemediğim bir durum yaşadım. Ama oturup düşününce kendimi aslında aylardır ne çok yordugumu strese soktuğumu fark ettim belki birikimler bu şekilde vücutta patlak verdi. En son 16 Ocak Perşembe günü okulda saatlerce karne hazırlıkları süslemeleri masa dizaynları pano hazırlıkları yaptım. Çocuklarımla güzle kapanış yapmak istedim. Cuma karneleri verecektim ve kapanışı yapacaktım her şey çok güzel olacaktı. Dinlenecektim artık. Perşembe gecesi her zamanki gibi tuvalete kalktım çiş için yaptım Peçeteye sildiğimde kanı görünce şoka girdim. Kalktım baktım yer kan. Allahım dedim noluyor kerem Kerem diye karnıma sesleniyorum tekme vuruyor yavrum eşimi çağırdım kalk kanamam var dedim o da kalktı telaşla hastanem 1.5 saatlik başka bir ilde. Hemşiremi aradım doğum yapacak gibi hastaneye sakin ve yavaş gelin dedi. 6 yaşında oğlum uyuyor çağırıyoruz bir yandan kalkamıyor yavrum gurbetteyiz kimse yok o an şoktayız napacagız bilmiyoruz daha hiçbir hazırlık yok yıkanmamış bebek kıyafetleri bez ıslak mendil koymaya çalışıyoruz valize ya ne koyacagımızı bilmeden kızlar o kadar bilinmezliklerle doluydu ki. Yola çıktık gece yarısı her yer sis önümüzü göremiyoruz tırlar gelip geçiyor dörtlüleri yakarak gidiyoruz. Güç bela hastaneye ulaştık nst ve bağlandı her şey normal göründü doktor Muayane etti Plesanta kanaması değil bebeğin olduğu bölge de iyi dedi rahim ağzından kaynaklı dedi yatış verdi sancı önleyici ilaçlar Progestan iğneler ciğer geliştirici iğneler her türlü ilaçlar aldım cumartesi kanamam durdu. Taburcu olduk eve geldik ama bu arada yolda gelirken bebeğim o kadar çok alt tarafımı tekmeledi ki canım yanacak kadar. Eve geldikten 4 saat sonra tekrar kanama başladı tekrar acil gelin dediler tekrar gittik ve cumartesi pazar pazartesi yatış yaptım. İlaçları aldım. Serumlar iğneler bu arada 3 damar yolum patladı şişti onun acısını ayrı yaşadım 4. Damar yolum sağ el üstünden açıldı 3 gündür orası açıktı şimdi el şiş ve mor. Çok girip yazamadım da bakamadım da tek elle idare etmeye çalışıyordum. Dün eve geldik şükür hala kanamam yok inşallah da olmaz. Tuvalet dışında ayağa kalkmam yasak. Annem memleketten geldi Allah razı olsun o bakıyor ilgileniyor. Sürekli yatış yapıyorum doktor yasağı kaldırana kadar. Şükürler olsun ben iyiyim bebeğim iyi. Allahım kimseye çaresizlik vermesin Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın. Şimdi ilk işimiz hastane çantası hazırlamak kapı yanına koymak..