- 20 Şubat 2024
- 360
- 1.367
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #24.781
Canım ped tak 1 saat içerisinde ıslatırsa suyun sızıyor olabilir.Kızlarrr duştan çıkarken sanki bacagimin arasından ılık ılık baya bir su aktı. Duşta suyum gelse anlar miydim acaba
Ped taktim kuzum bakalim yine gelecek mi. Sadece bacak aramdan baya su akti cunku ilik ilik dus sonrasi vucuttan akan su degildiCanım ped tak 1 saat içerisinde ıslatırsa suyun sızıyor olabilir.
Canım sızıyor olabilir takipte kal, devamında yine ıslaklık akıntıdan daha farklı şekilde gelirse hastaneye gitsen iyi olur benceKızlarrr duştan çıkarken sanki bacagimin arasından ılık ılık baya bir su aktı. Duşta suyum gelse anlar miydim acaba
Canım benim de öyleydi doktor idrar tahlili, idrar kültürü ve kan tahlili vermemi istedi. Biraz enfeksiyon çıktı. Yazdığı ilaçları kullanınca geçti. Hani hamilelikte illaki geliyor ama azaldı baya. Doktoruna söyle istersen biKızlar birkaç gündür bembeyaz yoğun kıvamlı akıntım geliyor gün içinde baya fazla oluyor korkulacak bir durummudur yaşayanlar varmi
Geçmiş olsun canım sanırım sancıya göre ve bebeğin kalp atımına göre belirliyorlar. Hemen doğuma alınan da var birkaç gün hatta birkaç hafta bekleyen de. Senin için hayırlısı kolayı en sağlıklısı ne ise o olsun inşallah. 35+5 çok iyi baya büyümüştür bebişin korkup hiç stres yapmaKızlar selam dün geceden beri damla damla sızıntı şeklinde su gelişi oldu şimdi hastaneye gideceğim 35+5 olduk ama çok korkuyorum acaba doğuma alırlar mı hemen yoksa bekletecekler mi doktorum da tatile gitmiş
Teşekkür ederim canım inşallah en hayırlısı olurGeçmiş olsun canım sanırım sancıya göre ve bebeğin kalp atımına göre belirliyorlar. Hemen doğuma alınan da var birkaç gün hatta birkaç hafta bekleyen de. Senin için hayırlısı kolayı en sağlıklısı ne ise o olsun inşallah. 35+5 çok iyi baya büyümüştür bebişin korkup hiç stres yapma
Doğuma alıp alinmamayi doktorlar karar verir, stres yapma haftan iyi masallah bize de haberlerini ver dualarım seninle canımKızlar selam dün geceden beri damla damla sızıntı şeklinde su gelişi oldu şimdi hastaneye gideceğim 35+5 olduk ama çok korkuyorum acaba doğuma alırlar mı hemen yoksa bekletecekler mi doktorum da tatile gitmiş
Teşekkür ederim canımDoğuma alıp alinmamayi doktorlar karar verir, stres yapma haftan iyi masallah bize de haberlerini ver dualarım seninle canım
Benim doktorum bu zamanda normal dedi akintiKızlar birkaç gündür bembeyaz yoğun kıvamlı akıntım geliyor gün içinde baya fazla oluyor korkulacak bir durummudur yaşayanlar varmi
Ya sırttan geçen ana damara rahmimiz artık büyüdüğü için baskı yapıyormuş. Bu durumda önce bize giden kan akışında aksama sonra bebeğe giden akışta aksama olabilirmiş. Yine de kimi doktor buna çok önem vermiyor, zaten anlarsın öyle kan akışı sıkıntısı olursa diyorlar. Ben de çok rahat etmeme rağmen yine de sırt üstü yatmamaya çalışıyorum.Ayy ben sirt ustu uyuyorum zaman zaman sag sol harici vallahi tehlikleli mi
Evet benimki de normal dedi, beyaz sarı vs her gün mutlaka en az 10 kere geliyor 2-3 aydır hatta.Benim doktorum bu zamanda normal dedi akinti
Bende az önce farkettim afedersin yumurta beyazı gibiydi her zamankinden biraz fazla gibiydi biraz tedirgin etti ama bilmiyorum tekrar gelicek miKızlar birkaç gündür bembeyaz yoğun kıvamlı akıntım geliyor gün içinde baya fazla oluyor korkulacak bir durummudur yaşayanlar varmi
“Sen daha dur” diyen insanların tek faydası var. O da şu: kendilerinin ağzından çıkan hiçbir şeyi dinlememeniz gerektiğini biliyorsunuz, unursamıyorsunuz o kişiyi yok sayıyorsunuz harika oluyor. Valla ben de çok duydum “hele bir doğur”, “hele bir emeklesin”, “hele bir yürüsün” hiiiiç bir şey olmuyor canım cillop gibi de büyüyorlar. Zorluğu da var güzelliği apayrı. Negatif insanlara kulaklarınızı tıkayınSürekli bi “sen daha dur” “sizi de görücez” mod, vallahi çok sıkıldım tersliyorum artık herkesi. Ve bunu genelde hemcinslerimiz yapıyor çok üzücü. Hem annelik dünyanın en güzel şeyi diyip hem sürekli biz bilmiyormuşuz gibi olumsuz ihtimalleri dile getiriyorlar yok sütün gelmeyecek yok uykuyu unut yok okuduğun kitaplar bi işe yaramayacak
Canim nöbetçi doktor ultrasonda bakmadi mi bebegin suyuna felan? Bi kova demişsin okadar işedin mi kızDün öğlenden geceye kadar bulantım vardı gece 11 gibi kusmaya başladım tam kusarken eşimde bana bakmaya gelmiş birden şıkır şıkır su gibi bir şey aktı ama bir kova vardır, kıyafetim yerler paspas hep ıslandı, zaten annemlerde kalıyordum hemen duşa girdim kuru kıyafetler giydim devam edecek mi diye, ama annem benden daha panik olduğu için o kadar akan şey suysa çocuğa su kalmaz dedi hemen doktora gittik, kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor çatı ve açılma durumuna baktı hiçbir şey yok çok panikseniz turnusollü ped kullanın dedi eve yolladı.... Altıma işediğimi iddia ediyolar
Benim arkadaşım gebe iken çok yaşardı altına kaçırmayı, o da olabilir kusmak ztn zor bebek da baskı yapıyor derken olabilir yani canım su kaybetmemeye dikkat et oldukçaDün öğlenden geceye kadar bulantım vardı gece 11 gibi kusmaya başladım tam kusarken eşimde bana bakmaya gelmiş birden şıkır şıkır su gibi bir şey aktı ama bir kova vardır, kıyafetim yerler paspas hep ıslandı, zaten annemlerde kalıyordum hemen duşa girdim kuru kıyafetler giydim devam edecek mi diye, ama annem benden daha panik olduğu için o kadar akan şey suysa çocuğa su kalmaz dedi hemen doktora gittik, kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor çatı ve açılma durumuna baktı hiçbir şey yok çok panikseniz turnusollü ped kullanın dedi eve yolladı.... Altıma işediğimi iddia ediyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?