- 7 Haziran 2023
- 1.501
- 2.217
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #24.841
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerle gel inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Sag salim sende bebeğinde iyi olun inşallah dualarımız sizinleHepinize teşekkür ederim çıkınca yazacağım inşallah
Ay canım Allah yardımcın olsun haber ver dualarımız seninleKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
İnşallahGüzel haberler ile gel inşallah habersiz bırakma bizleri
Allah yardımcın olsun. Grubun 3. Bebişide geliyor. Haftan güzel sağlıcakla kolay bir doğum olur inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Rabbim kolaylaştırsin canım dualarımız seninleHepinize teşekkür ederim çıkınca yazacağım inşallah
Allah kolay bir doğum olmasını ve evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hep güzel düşün sakin kal annesi her şey Allahın izniyle yolunda geçecek inşallahKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
4. Dogumu 5. Bebişi :)Allah yardımcın olsun. Grubun 3. Bebişide geliyor. Haftan güzel sağlıcakla kolay bir doğum olur inşallah
Aaa evet pardon4. Dogumu 5. Bebişi :)
Hadi sağlıkla sende bebişde çıkarsın inşallah canım haftalarımız aynıydı seninleKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım dualarım seninleKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Allah yardımcın olsun canım en iyi şekilde geçsin doğumun sağlıkla gelsin minnoşumuz çok heyecanlıKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Allah yardımcın olsun inşallah dualarımız seninle canımKızlar ben doğuma gidiyorum dua edin acil sezeryan su gelişinden dolayı
Merhaba benim doktorumun da kendi klinigi var ordan verdi raporu sorun olmadi. 33+3 de aldim hatta raporu. Önemli olan çalışabileceginiz son gunun yazili oldugu kısımmış bana boyle soylenmisti. Raporumu da teslim ettim sıkıntı olmadi hiçArkadaşlar benim kendi doktorum klinikte o yüzden verdiği raporlar geçerli olmuyor, ben de yarın doğum olacağı hastaneden bir doktora eandevu aldım çalışabilir raporu alacağım. Ama 32+1 olacak yarın şimdi içime kurt düştü bişey olur mu acaba diye? Var mı benim durumumda o günlerde rapor alan
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ama bizim doktor Sgk ya bağlı değilim o yüzden geçersiz rapor oluyor dedi ben de anlamadımMerhaba benim doktorumun da kendi klinigi var ordan verdi raporu sorun olmadi. 33+3 de aldim hatta raporu. Önemli olan çalışabileceginiz son gunun yazili oldugu kısımmış bana boyle soylenmisti. Raporumu da teslim ettim sıkıntı olmadi hiç
anlaşması yoksa doğru geçersiz olur ama günün geçmesi sıkıntı değilTeşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ama bizim doktor Sgk ya bağlı değilim o yüzden geçersiz rapor oluyor dedi ben de anlamadım
Sürekli su sızdırarak bitiren biri olarak, çişini tutamadığın gibi bir his mi?Ped taktim kuzum bakalim yine gelecek mi. Sadece bacak aramdan baya su akti cunku ilik ilik dus sonrasi vucuttan akan su degildi
Sancılarınız başlamadan almıyorlar, başladığında bile serum ilaç takviyeleriyle durdurmaya çalışıyorlar olabildiğince. Benimkiler 5 gün dayandıKızlar selam dün geceden beri damla damla sızıntı şeklinde su gelişi oldu şimdi hastaneye gideceğim 35+5 olduk ama çok korkuyorum acaba doğuma alırlar mı hemen yoksa bekletecekler mi doktorum da tatile gitmiş
Yaa yerler tenini Teşekkür ederiiim aydınlandımPamukla siliyorum canım kaynamış ılıtılmış su ekleyerek günlük hazırlıyorum. Islak mendile 1 2 ay sonra geçerim benimki prematüre ya teni çok hassas. Senin düşüncen yenidoğan için mantıklı