- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 53
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #24.341
Çok teşekkür ederim canimmm, benim doktorumda geleneksel bir doktor bir sorun yoksa akışta kalmayı seviyor ama kendisi eylülün son haftası izne çıkıyormuş ondan muhtemelen önceden ayarlama yapalım dedi. Yoksa eminim benimkisi de vermezdi şimdidenHayırlısı olsun canım ay ben de 35+2 yim doktorum ısrarla gün vermiyor
Zaten sezaryen tercih edenlere çatı muayenesi yapmıyorlar diye biliyorumÇatı muayenesinden de çok korkuyorum ben de sezeryan olacağım için yaptırmayı düşünmüyorum
Alllaaahh çok kötü yaa zaten benim basimin belasi gecmeyen migren agrilari 1 haftq komple agri insani bitirir yaaaYok belle ilgili bişe olmadı ve hiç duymadim da sadece baş ağrısı ve buna bağlı kusma oldu sürekli acile gittim 5 gün falan ne ilaç yaptılarsa fayda etmedi sürekli Nescafe icirdiler doktor bile bu ağrı tutunca kesicek bı ağrı kesici yok mecbur beklicen en fazla 1hafta sürüyor dedi
Anladım canım sanırım onlar için rutin bişey sürekli doğumhanedeler çok normalleşmiş geçen gün doktorumla hastane kapısında karşılaştık doğuma gidiyordu sen nst çektir ben bi doğurtup geliyorum dediÇok teşekkür ederim canimmm, benim doktorumda geleneksel bir doktor bir sorun yoksa akışta kalmayı seviyor ama kendisi eylülün son haftası izne çıkıyormuş ondan muhtemelen önceden ayarlama yapalım dedi. Yoksa eminim benimkisi de vermezdi şimdiden
Sana da çok geçmiş olsun canım, zaten son haftamdı doğum raporumdan önce inşallah trafikten kurtulacağım bir müddetCanım çok geçmiş olsun biz de dün trafik kazası geçirdik. Emniyet kemeri aparatı kullanıyorum bilgin olsun e bebekten almıştım
Canımmm, öncelikle Allahtan diliyorum ki hayırlara sağlıkla seni/sizi selamete çıkarsın. Bizde tayinciyiz, seneye şubatta tayin çıkabilir, ya da oldu ki tayinimiz çıkmadı diyelim, seneye temmuzda da sözleşmemiz bitiyor yine her türlü gitme ihtimalimiz var. Kiracılık ne demek biliyorum yaniKızlar bugün sabah devlete öğleden sonra özele gittim idrarda şeker cıktı yüksek oranda protein kaçağını filan duymuştum ama şeker ilk defa duydum idrarda çok sasırdım. Bebeğin karın cevresi bir hafta geriden geliyor dedi aslında beslenmeme hiç dikkat etmediğim kadar dikkat ediyorum stresten olabilir diye düşündüm. Suyum normale dönmeye baslamıs azalmıştı bol bol su içmiştim faydası geldi. Hala ev. Bulup taşınamadığım için stresli ve berbat haldeyim çocuğun esyalarını bile yıkayamadım ev ayakta kartonların içindeyim. Bilmiyorum kime ne yaptım ama hayatımın en kötü berbat günlerini yaşıyorum psikolojim tamamen bitik halde .. sizin güzel yazısmalarınız hazırlıklarınız cok mutlu ediyor beni iyiki varsınızdualarım sizlerle Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın sağlıkla zamanında gelsinler
Hahahhaaaa, bence de kesin öyle rutine dönmüş artıkAnladım canım sanırım onlar için rutin bişey sürekli doğumhanedeler çok normalleşmiş geçen gün doktorumla hastane kapısında karşılaştık doğuma gidiyordu sen nst çektir ben bi doğurtup geliyorum dedisanki çok basit bişeymiş gibi o yüzden tarihi de çok önemsemiyor benimki
Belki.kisiden kişiye değişir ama beni çok vurmuştu ama buna rağmen bu anı yaşamak istiyorum kararsızımAlllaaahh çok kötü yaa zaten benim basimin belasi gecmeyen migren agrilari 1 haftq komple agri insani bitirir yaaa
Vajinal ultrason hiç yaptırdınız mı ondan daha mı rahatsız edici? Eşdeğer miÇatı acıtmıyor da hazırlıksız boş bulunuyorsun anne de panikliyor ondan sıkıntı sanırım yoksa acı yok.2 buçuk kilo 46 cm
Bütün eltileri aynı kategoriye koyabilirmişizBeni de eltim ilk gördüğünde 'ayyy nasıl şişmişsin' demişti..
Bende de var tatlım sürekli gözüm doluyorKızlar içim çok sıkılıyor ya kendimi çok bunalmış ve daralmış hissediyorum benim gibi hisseden var mı hormonlardan mı bilemiyorum offf
Çok geçmiş olsunKızlar sabah işe giderken bir trafik kazası geçirdik, arkadan vurdular bize. Emniyet kemeri çok sıktı göbeğimi, hemen hastaneye geldim. Doktor ultrasonda sıkıntı görmedi ama plasentanın arkasında kanama alanı olmadığından emin olmak için bir gün yatış verdi. Kan verdim, şimdiye kadar da 3 kere nstye girdim, çok şükür bir sıkıntı yok gibi. İnşallah böyle ilerler de sabaha taburcu olurum
Canım hangi şehir hangi hastane ile konuştun acabaKizlar benim dogum tarihimde 25 eylul hastahane odam tuttuldu suit oda istedim 26 bin tl anlastik ve dogum fotografiicisi hastahanenin anlastim sizler 10 bin kusulerden bahsedince benim ki ucuz geldi premium paker baya icerikli 4500 tl ye anlastik tek duam saglikli zamaninda hayirlisiyla gelsin gerisi Allah ve bebislerimizde
Sizinle aşağı yukarı aynı sayılırız. Benimde ilk başlarda suyum az gibiydi sonra havuç suyu filan topladı bir daha hiç az demedi doktor. Benimde 31+6 da 1625 gram. Biraz daha iki haftaya yakın bir gerilik. Ama minyon olcak bebişler herhalde bakalımBugun perinatolog muayenem vardı. Karin çevresi iki hafta geriden geldiği ve suyumun azaldığı söylenmişti bana o yüzden doktorum bir kez daha perinatologun görmesini önermişti.
2 hafta istirahat ettim. 31+2'deyim.
Bugun karin cevresinin 9 gün geride olduğunu, suyunun ise gayet normal olduğunu iletti perinatolog. Rahim ağzı uzunlugum 36 mm imis. Perinatolog sorunlu bir süreç olacağını sanmıyorum. Belki sadece alt sınıra yakın kiloda doğar bu da bir sorun değil dedi.
Boyu 41 cm kilosu 1600 gr olmus.
Çokkk geçmiş olsun canım yaKızlar sabah işe giderken bir trafik kazası geçirdik, arkadan vurdular bize. Emniyet kemeri çok sıktı göbeğimi, hemen hastaneye geldim. Doktor ultrasonda sıkıntı görmedi ama plasentanın arkasında kanama alanı olmadığından emin olmak için bir gün yatış verdi. Kan verdim, şimdiye kadar da 3 kere nstye girdim, çok şükür bir sıkıntı yok gibi. İnşallah böyle ilerler de sabaha taburcu olurum
Sorma heleki hamileliğin son aylarında sonda şart eşime diyom sonda taktırcam geceleri dkka başı gıdım gıdım çişle mi uğraşcamAy sonda mükemmel bişey hiç çişin gelmiyo cidden keşke normal hayatımıza da onla devam etsek
Benim acildi sanırım ani bayılttılar sonra uyanamadım.
Bizim süreç biraz farklı gelişti, eşim görevlendirmeyle istanbulda çalışıyordu nisan mayıs gibi tekrar ankaraya döneceksiniz dendi.. biz de zaten ankara da yaşıyorduk evimiz benim ailem filan ankarada hep..Ankaraya taşındık daha doğrusu ben ve çocuklar gelmiş olduk nerdeyse 1,5 ay oldu eşimin işi henüz onaylanmadı haftasonları geliyor haftaiçi tekrar istanbula dönüyorKızlar içim çok sıkılıyor ya kendimi çok bunalmış ve daralmış hissediyorum benim gibi hisseden var mı hormonlardan mı bilemiyorum offf
Ay evet minnoş olacak bizimkiler herhalde, bakalim nasıl ilerleyecekSizinle aşağı yukarı aynı sayılırız. Benimde ilk başlarda suyum az gibiydi sonra havuç suyu filan topladı bir daha hiç az demedi doktor. Benimde 31+6 da 1625 gram. Biraz daha iki haftaya yakın bir gerilik. Ama minyon olcak bebişler herhalde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?