• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Kızlar bebek alışverişleriniz ne durumda başladınız mı ? Ben çoğu seyi aldım . Yataş juno çok önerilmiş aldım ama daha elime gelmedi hala kararsızım . Kullanan var mı ? Benim kızım 9 yasında cok sey değişmiş . 3 ay bile rahat ediliyorsa bence değer ama gerçekten bebek rahat ediyor mu bu yatakta emin olamıyorum
Benim oğlum 2-3 ay sadece o yatakta uyumuştu. Anne rahmindeki gibi hissediyorlarmış. Anne yanı beşiğine bile juno baby ile koyardım. Umarım siz de faydalanırsınız.
Benimde kasılmalarım var cnm üçüncü gebelik olduğu için artık kasılmanın ne olduğunu da biliyorum açıkçası tedirgin oldum bende ..

Canım dr Zeki Şahinoğlu var perinatolog bostancıda muayene de 5000tl.
Zeki bey işinin ehlidir. Yeri çiftehavuzlarda. Gayet detaylı açıklar, güven verir, ultrason görüntülerini de anında mail atması pek hoşuma gidiyor :) benim doktorum bakıyor ama bu hamileliğimde Zeki Bey’e de görünmem gerekti ve devam ettim.

Ayy evet ya şu mantardan enfeksiyondan çektiğim nedir anlamadım. Her gün duş alan düzenli ve temiz bir insanım. Haftada bir yıkanan bir insan olsam neyse dicem. İnşallah kurtuluruz bir an önce . Çok geçmiş olsun
Sabunla yıkamıyorsunuz di mi? İyice kurulayın ve hava aldırın. Sadece pamuklu iç çamaşırları giymelisiniz. Probiyotik desteği alabilirsiniz. Vajina için özel probiyotik hap da var ama hamilelikte uygun mu bilmiyorum. Kefir, yoğurt gibi gıdalarla da destekleyebilirsiniz.

Bende hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonu var. Çok şükür 20. Haftada anca kurtulabildim. Doktorumun önerisiyle tienz airiz markasının günlük pedini kullanmaya başladım. 2 haftada geçirdi enfeksiyonumu. Doğuma kadar kullanıcam Allah nasip ederse. Mentollü bir şerit var içinde çok rahatlatıyor kullandığımda. İsterseniz deneyebilirsiniz. Fikir olsun size de
Size çok geçmiş olsun. Denemeyi isterim hiç duymadım daha önce görmedim de 🥺 Nereden alabilirim trednyol linki varsa paylaşır mısınız 🥹

Sabunla yıkamıyorsunuz di mi? İyice kurulayın ve hava aldırın. Sadece pamuklu iç çamaşırları giymelisiniz. Probiyotik desteği alabilirsiniz. Vajina için özel probiyotik hap da var ama hamilelikte uygun mu bilmiyorum. Kefir, yoğurt gibi gıdalarla da destekleyebilirsiniz.
Yok özellikle kuru tutuyorum iç çamaşırlarını ön yıkamalı olarak ayrıca atarım her zaman ve mutlaka ütülerim. Hepsini pamuklu kullanıyorum. Kefir haftada 3-4 gün tüketirim. Ailede diyabet hastası çok var onlarda çok oluyordu bende diyabet vs yok çok şükür ama yediklerimle alakalı belki bilmiyorum

Yok özellikle kuru tutuyorum iç çamaşırlarını ön yıkamalı olarak ayrıca atarım her zaman ve mutlaka ütülerim. Hepsini pamuklu kullanıyorum. Kefir haftada 3-4 gün tüketirim. Ailede diyabet hastası çok var onlarda çok oluyordu bende diyabet vs yok çok şükür ama yediklerimle alakalı belki bilmiyorum
O zaman en azından bir süre şekersiz beslenmek iyi gelebilir diye düşünüyorum.

Burda bı arkadaş yazmıştı sanırım daha öncelerde doktoru batikonla temizlemiş baya bı sure tekrarlamamis enfeksiyonu belki doktorunuza danışırsaniz yardımı olabilir ekstra bı de nioli yağını çok yazilmisti bende kaydetmistim hatta lazım olur diye iç çamaşırlarını utulerken damlatıp tekrar buhar geciyomus üstünden bu şekilde çözüm bulmuş bunu da araştırıp danışabilirsiniz yine en yakın zamanda geçer insallah
Nioli yağı da denedim işe yaramıştı başta ama kokusu çok ağır diye ara verdim bir hafta o sıra yine tekrarladı. Batikon sorayım doktora bir de günlük ped önermişler yukarda onu da denicem artık 🥺

Kızlar pazartesi kızım geniz eti bademcik ameliyatı olacak biliyorum çok basit bir operasyon ama evlat olunca insan tırnagı acısa içi gidiyor. çok stres yapıyorum .Carsamba detaylı ultrason var onuda kafama takıyorum. Haraketlerini hiç hissetmiyorum çok geriyor bu durum beni.Önümüzdeki hafta stresli gececek benim için .inşallah sorunsuz atlatırım.

Kızlar birisi bebeğin hıçkırdığını hissettiğini söylemişti isim olarak hatırlamıyorum ama ben iki gündür böyle aynı bölgeye çok hafif vuruşlar hissediyorum böyle bir iki saniye aralıklı 3-4 kere olup geçiyor rahatsjz edici bir vuruşta değil aşırı hafif ama elimle hissediyorum. Acaba hıçkırık bu mu

Kızlar pazartesi kızım geniz eti bademcik ameliyatı olacak biliyorum çok basit bir operasyon ama evlat olunca insan tırnagı acısa içi gidiyor. çok stres yapıyorum .Carsamba detaylı ultrason var onuda kafama takıyorum. Haraketlerini hiç hissetmiyorum çok geriyor bu durum beni.Önümüzdeki hafta stresli gececek benim için .inşallah sorunsuz atlatırım.
Allah şifa versin kolay geçsin inşallah ameilayt 🤲 stres yapmayın detaylı da güzel geçer inşallah güzel düşünün güzel olsjn 🌸💕

1 haftayı geçti hala şiddetli öksürüyorum 😑 uyutmuyor dinlendirmiyor 😑
Ocak başı benimde vardı geçmeyen öksürüğüm konuşamıyodum göğsüm ağrıodu hiçbişey de yapmadım ılık ballı limonlu su o kadar bi de pastil iyi gelmişti zamanla geçti. Sf buhar yapsak o da iyi gelir ama korkuorum ben de yapmamıştım hamilelik dolayısıyla 😔 şimdi ki öksürük te fena biri boğazımı sıkıo aanki. Hemen iyileswlim yaz gelsin 🤗

Kızlar birisi bebeğin hıçkırdığını hissettiğini söylemişti isim olarak hatırlamıyorum ama ben iki gündür böyle aynı bölgeye çok hafif vuruşlar hissediyorum böyle bir iki saniye aralıklı 3-4 kere olup geçiyor rahatsjz edici bir vuruşta değil aşırı hafif ama elimle hissediyorum. Acaba hıçkırık bu mu
Evet pıt pıt aralıklı bir süre devam ediyor ben henüz hissetmedim ama önceki hamileliğimde öyleydi 😇

Geçmiş olsun inşallah ameliyat da ayrıntılı da güzel geçer içinizi ferah tutun🤗

Normal pedler zehir alternatif ararken bulmuştum tienzi.. Birçok fayda gören olmuştu farklı farklı durumlarda bende denemek için almıştım. İlk baştaki yakıyor hissi bir neler oluyor dedirtiyor ama sonra alışıyor insan ☺️
Ben memnun kaldım. Gün içinde 3 kez falan değiştiriyorum uzun süre kalmasın diye. Bana iyi geldi şükür

Back