• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Evet canım hamileyken önerdi. Bende serklajlı hamileyim. Bir hastası daha bu pedle atlatmış banada önerdi. Doktoruma çok güveniyorum.
Valla ben de size güvendim sipariş ettim sanırım doğrudan zararı olacak bir yanı yok araştırdığımda da göremedim iyi gelecekse ne ala 😍 teşekkürler

Ya işte maalesef ben çok yedim 😤 normalde de hiçbir şeyi çok yemem ne alakaysa kalmasın diyip yedim. Yarım ananas yedim 😤
Bir kaç dilim dediği halka şeklindeyse onuda 3 dilim desek yarısı eder bir şey olmaz sen sıkma canınııı bundan sonra dikkat edersin😅☺️ Sordum hatta

Eklentiler

• IMG_3073.png
    IMG_3073.png
    98,9 KB · Görüntüleme: 7
Bir kaç dilim dediği halka şeklindeyse onuda 3 dilim desek yarısı eder bir şey olmaz sen sıkma canınııı bundan sonra dikkat edersin😅☺️ Sordum hatta
Ahahah çok sağol ya :) 9 ay sigara içenler var gerçi bir seferden bi şey olmaz herhalde. Çok yemiş olmam düşündürdü beni sadece . Yedik artık ywpcwk hi şey yok uemem artık tövbe ağzıma ne atarsam bakarım internetten

Ahahah çok sağol ya :) 9 ay sigara içenler var gerçi bir seferden bi şey olmaz herhalde. Çok yemiş olmam düşündürdü beni sadece . Yedik artık ywpcwk hi şey yok uemem artık tövbe ağzıma ne atarsam bakarım internetten
Bende geçen canım kola istedi azıcık içtim kendimi sigara içenler alkol içenler var diye teselli ettim😅

Ya işte maalesef ben çok yedim 😤 normalde de hiçbir şeyi çok yemem ne alakaysa kalmasın diyip yedim. Yarım ananas yedim 😤
Gebelikte bilmeden yapılan şeylerin zararı olmuyor 😂 çok gördüm etrafımda. Arkadaşım mr ve tomografiye girdi bilmeden hemde 3 aylıkken. Hiç bir şey olmadı. İçinizi ferah tutun. Sizde bilmeden yemişsiniz 😁 hiç bilimsel değil biliyorum ama tutuyor gibi 😂😂

Benimde ev halkı yerken canım çekti, bildiğim halde yedim. Nefsimi körlesin 2 dilimden bir şey olmaz diye.

Gebelikte bilmeden yapılan şeylerin zararı olmuyor 😂 çok gördüm etrafımda. Arkadaşım mr ve tomografiye girdi bilmeden hemde 3 aylıkken. Hiç bir şey olmadı. İçinizi ferah tutun. Sizde bilmeden yemişsiniz 😁 hiç bilimsel değil biliyorum ama tutuyor gibi 😂😂

Benimde ev halkı yerken canım çekti, bildiğim halde yedim. Nefsimi körlesin 2 dilimden bir şey olmaz diye.
Siz az yemişsiniz ya hiçbir şey olmaz🤣 aynen ya bir de yedim bitti ve o an instagramda karşıma çıktı 🤣

Ayvayı kaynatıp içince iyi geliyormuş acaba zararı olur mu bu dönemde de her şeyden şüphe ediyoruz inşallah geçer bir an önce geçmiş olsun. Bende belirtileri vardı iki gün nane limon içtim geçirdi.
Ayvayı normal yiyince zararı yok kaynatınca farklı bir etki olur mu bilmiyorum gerçekten 😕 şimdi çocuk porsiyonu 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı kadar toz zencefil koyup yedim inşallah işe yarar.

Ayvayı normal yiyince zararı yok kaynatınca farklı bir etki olur mu bilmiyorum gerçekten 😕 şimdi çocuk porsiyonu 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı kadar toz zencefil koyup yedim inşallah işe yarar.
Araştırdım ben bal zencefilin zararı yokmuş inşallah geçirir zaten zencefil mideye de iyi geliyor bal biraz asitli ama normalde yiyoruz sonuçta

Her yerden de almayın bozuk ya da sahte ürün gelebilme ihtimali var 😕
Evet haklısınız. mağazanın trendyol puanı yüksekti, yorumları da incelemiştim. Ama aynı mağaza olmasına rağmen trendyoldakş ürün pahalıydı, kendi sitesinde uygundu. Kendi sitesinden aldım. Uts kaydına bakmadım ama inş değildir 😬

Araştırdım ben bal zencefilin zararı yokmuş inşallah geçirir zaten zencefil mideye de iyi geliyor bal biraz asitli ama normalde yiyoruz sonuçta
Çok sevindim sanki bir ara doktora zencefil zerdeçal sormuştum ama hatırlayamadım. İşe yararsa haber edicem herkes yüklensin 😁

Evet haklısınız. mağazanın trendyol puanı yüksekti, yorumları da incelemiştim. Ama aynı mağaza olmasına rağmen trendyoldakş ürün pahalıydı, kendi sitesinde uygundu. Kendi sitesinden aldım. Uts kaydına bakmadım ama inş değildir 😬
Ben en uygun Amazon’da buldum ama şüphelendim almadım trendyoluda artık hep 2. Plana atıyorum genelde almamaya çalışıyorum. Hepsiburada dan kendi Türkiye satıcısından aldım 749 kremdi, yağ ise 1350 mi neydi. Daha kullanmadım ama… uts kaydına bakayım dedimde beceremedim değişmiş mi öncekine göre site anlayamadım 😂

Bioderma atoderm i çok duydum, içeriği temiz mi hamilelikte güvenli mi?
İçeriği hiç araştırmadım açıkçası. Önceliğim alerjilerimi ilaçsız baskılamasıydı. Amacına hizmet ediyor. Bunu kullanmadan kortizon+alerji ilacıyla geçiriyordum kışı şimdi sadece bunu kullanıyorum ve cildim çok rahat. Bir de bio oil aldım çatlaklar için o da alerji konusunda rahatsız etmedi

Gebeliğin başından beri enfeksiyon var, gitmiyor bi türlü ya. Şu an bende ilaç kullanıyorum fitil ama hiç umudum da yok. Bulantı falan da yapıyor arttığında. Doktorum istemeyiz düşük riskini artırır deyince de korkuyorum ama geçmiyor da. Birde idrar yollarına sıçrayacak diye de korkuyorum. Bi kurtulsaydık hayırlısıyla.
Ayy evet ya şu mantardan enfeksiyondan çektiğim nedir anlamadım. Her gün duş alan düzenli ve temiz bir insanım. Haftada bir yıkanan bir insan olsam neyse dicem. İnşallah kurtuluruz bir an önce . Çok geçmiş olsun

Back